Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 265
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 165
Пепето с пердето 😆

# 3 166
И розов ластик.

# 3 167
https://youtu.be/XgyU_erJku0 - това момиче е ново явно, на мен ми направи добро впечатление, а и темата е интересна. Ще я следвам. Grinning
Как може да говори за първи впечатление, бизнес етикет и протокол на фона на легло и балдахин по стената, облечена с копринена пижама...
Моето първо впечатление отиде да спи.
Да махне ужасните мигли, толкова са кичозно.
Да спре да ръкомаха и изчисти паразитните жестове.
Да спре да снима в спалнята си.
Харесва ми гласа й, как говори.
Красива е и без пипалата около очите си.
Аз следя една рускиня, която има същите видеа. Етикет, как да се обичаме и т.н.

# 3 168
  • Някъде там
Шарен е 😉😁

# 3 169
Току що Милена обясни, че ютуб са деактивирали коментарите на всички семейни канали.

# 3 170
Тонито с ново видео, гаджето амиш я гримирВа. Според мен е една идея по-добър в това от нея 😂

Слави с много интересно видео. Харесва ми тази му поредица.

# 3 171
Кой е Слави?

# 3 172
  • София
Не, че нещо... ама никак не говори добре за салона, че обсъждат така блогърките, които по един или друг начин все пак са им клиентки (дали се разплащат с пари или с някакъв вид бартер - все тая). Кои били нахални, коя чакала момче. Изключително грозно е това и най-вероятно по същия начин коментират и други клиенти, което изобщо не отговаря на претенциите за класа на студиото Rolling Eyes

# 3 173
Гледах видеото Изабел и си казах да съм в настроение още след като го изгледам. Е, да, но точно 2 причини имаше да не съм на кеф. И на Ели гледах. Коментара и за чиниите ми се стори и нещо от сорта, че едва ли не е много голяма вече, за да се радва на чинии, но може и да е свързано с Антоанет Пепе

# 3 174
Що така Пепето не е качвала цяла седмица, Ивана и тя няма видео, ейй човек няма по кой да изсъска значи. 🐍 Новото видео на Ели ми хареса, но на мен по принцип ми е приятно да я гледам, носи ми спокойствие.
Не се интересувам особено коя къде ходи на маникюр, то е ясно, че имат различни "колаборации", за маникюр, фризьор, дрехи, дамски превръзки, сутиени и гащи, мечета за боядисване, перилни препарати, пасти за зъби и прочие, ама и аз смятам като Адри, че е тъпо така да ги обсъждат. И не става въпрос само за влогърките, а за обсъждане на клиентите като цяло.
Впрочем, много ми е смешно как всички рекламират едно и също, никаква цедка нямат.

# 3 175
Скрит текст:
Много са смешни с тези шапки в салона, а Пепе пак с кукуригуто  Rolling Eyes

Сякаш са с домашните си дрехи. Нито една от тях не знае как да се облече добре за събитие. Нищо, че е салон за нокти, а не Виенски бал. Аз така ходя да хвърлям боклука.

# 3 176
И аз гледах на Ели видеото, май не е било наистина намек към Пепе. Просто си казва, че с годините приоритетите се менят. Много ми хареса и на Майкъл реакцията, имам си същия идиот вкъщи, реакция нулева за важните неща от живота било то чинии или маски за лице. 😁😁😁

# 3 177
# 3 178
# 3 179
Ооо не знаех, че така се казва, дъщеря ми го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт