Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 267
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 195
Ооо, да, как забравих тази велика комбинация 🤣 Анцуга ми е най-неприятната дреха, какво остава пък с токчета и то в национален ефир. Има къде къде по-хубави дрехи, от толкова зор да се правят на оригинални стават за смях.

# 3 196
То не е безработица, а по-точно тези хорица са нещо като евтини рекламни лица (и се чувстват избрани) на фирмите и се очаква да ни влияят на нас "обикновените" хора. При мен нещо не се получава рекламата, много рядко нещо ме впечатлява. Smile

# 3 197
Ей, сега ще пусна поръчка от шиин и ставам влогърка.

# 3 198
То не е безработица, а по-точно тези хорица са нещо като евтини рекламни лица (и се чувстват избрани) на фирмите и се очаква да ни влияят на нас "обикновените" хора. При мен нещо не се получава рекламата, много рядко нещо ме впечатлява. Smile

Да, но щом тръгваш да се занимаваш с това и да се взимаш толкова насериозно, значи нещо в реалния живот куца. И най-често това е липсата на сериозна дейност

# 3 199
Интересно, но нещата които Деди показва от там не са лоши

# 3 200
Интересно, но нещата които Деди показва от там не са лоши
Сигурно има и хубави дрешки, зависи кой какъв стил има такива избира.

# 3 201
Ами държавата ни е малка и възможностите им за спонсорства са ограничени. Разбирам ги, че искат да се снимат и между другото да си правят реклама, която им се плаща и да не работят друго, но след време сигурно разбират, че няма как да стане.
Според мен, ако искат да продължават с тази "работа" всичко да мине на ниво блог, без ютуб и инстаграм, че стана много дразнещо. Който ги харесва пак ще ги следи и няма да си губят цялото време в снимане на глупости и редактиране.

# 3 202
Анцуга с токчетата дори не ми влизат в топ 5. Ето 3 от най-фешънските тоалетчета на Пепе (конкуренцията е огромна):
Скрит текст:

На последната е с анцуг и пуловерче, ако не си личи.

# 3 203
По повод облеклата им, днес малко се потресох от това ансамбълче:

Обувките и чантата са окей, но тази блуза за мен е отврат, а в комбинация с този плътно описващ я панталон, подчертаващ широкия ѝ ханш изобщо не ми допада.

Сега всички защитници ще скочат, окей, всеки си има мнение и представа за добър тоалет, това не ми допада, не ми влизайте в обяснителен режим, плийс.

# 3 204
Ами държавата ни е малка и възможностите им за спонсорства са ограничени. Разбирам ги, че искат да се снимат и между другото да си правят реклама, която им се плаща и да не работят друго, но след време сигурно разбират, че няма как да стане.
Според мен, ако искат да продължават с тази "работа" всичко да мине на ниво блог, без ютуб и инстаграм, че стана много дразнещо. Който ги харесва пак ще ги следи и няма да си губят цялото време в снимане на глупости и редактиране.

Мислиш ли, че те разбират нещата, както ти ? Grinning Не и личи много на Валери например, че ще дойде един момент, в който трябва да се занимава и с нещо друго

# 3 205
Анцуга с токчетата дори не ми влизат в топ 5. Ето 3 от най-фешънските тоалетчета на Пепе (конкуренцията е огромна):
Скрит текст:

Дали София не й комбинира дрехите? 😬

# 3 206
Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 207
  • Русе

Обувките и чантата са окей, но тази блуза за мен е отврат, а в комбинация с този плътно описващ я панталон, подчертаващ широкия ѝ ханш изобщо не ми допада.

Сега всички защитници ще скочат, окей, всеки си има мнение и представа за добър тоалет, това не ми допада, не ми влизайте в обяснителен режим, плийс.

И на мен ми дойде шок деколтето особено, явно съм старомодна (прекалено разкрива), но със сигурност има подплънки, защото е като мен в бюст - нюню. Но иначе как да кажа, оправдавам я има поне фигурата да носи панаталон с висока талия, не е нужно да е клечка, добре й седи.

# 3 208
Най - противният тренд тази година ми е Теди палтатата. Ужасна грозотия, и Наоми Кембъл да ми го облече пак ще ми е отвратително. Същинска кърпа като, че употребена за търкане на под. Убиха се да ги носят, че чак и по няколко цвята имат. 😑

# 3 209

И на мен ми дойде шок деколтето особено, явно съм старомодна (прекалено разкрива), но със сигурност има подплънки, защото е като мен в бюст - нюню. Но иначе как да кажа, оправдавам я има поне фигурата да носи панаталон с висока талия, не е нужно да е клечка, добре й седи.
Уондър бра.
Аз не мога да я гледам дълго, не за друго ами ме дразни някой да говори на български и след малко да преведе същото на английски....и ако я гледам е когато е сама или само 3-4мин.

Общи условия

Активация на акаунт