Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 189
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 255
  • София
Щот са богаташки и холът им е едно помещение с кухнята вероятно.
На заден план ще се виждат черпаците. Laughing
И  няма да могат всеки път да се похвалват с прашасалата си грим колекция. И щото човек, който си снима раждането или други съкровени моменти, е нормално да се тика в очите на хората, махайки я от ваната, я от банята, я от спалнята.

# 3 256
Щот са богаташки и холът им е едно помещение с кухнята вероятно.
На заден план ще се виждат черпаците. Laughing
Кухня/трапезария и хол в едно хич не ми допада.

# 3 257
На Мона скъпарските кутии раздавали ваучери за 20лв отстъпка на училище за родители 😂

# 3 258
Защо повечето влогъри снимат от спалнята си?
 Това е най-личното и интимно  помещение в дома.
Искат да покажат на феновете си, че ги допускат до най-личното си пространство или не са изчистили другата част на дома си?

Защото от толкова много PR пратки и китайски дрешки, нямат ъгъл в хола, в който да сложат едно бюро... Нито могат да си позволят апартамент с още 1 стая, за офисруум. Иначе да рекламират всякакви боклуци - могат.

# 3 259
Харесвам семейство sen sen bg, но тая мадама така се омаза, дали това е ежедневния й грим?
Ако намажа това върху лицето си мисля, че ще ми тежи, особено за грим през деня. Ill

# 3 260
  • София
Изгледах видеото на Ели - една идея по-скучно ми беше. Ризата като модел не ми хареса, но пък и стоеше добре (дълбоките деколтета, според мен, стоят хубаво на жени с по-малък бюст, защото иначе границата между сексапила и вулгарността е доста тънка). Реакцията на Майкъл беше нормална за човек, който грам не се вълнува от посуда Simple Smile

Видеото на Адри беше много сладко Simple Smile

# 3 261
  • Някъде там
Харесвам семейство sen sen bg, но тая мадама така се омаза, дали това е ежедневния й грим?
Ако намажа това върху лицето си мисля, че ще ми тежи, особено за грим през деня. Ill
Ежедневния е. Бяхме заедно на концерт.Изтри  ежедневния за да се гримира за концерта а ежедневния беше почти същия като този за танците.

# 3 262
Ежедневния е. Бяхме заедно на концерт.Изтри  ежедневния за да се гримира за концерта а ежедневния беше почти същия като този за танците.

Интересно колко време й отнема да свали толкова грим?

# 3 263
Аз пък предпочитам такива мъже, пред лигльовци и позьори.
И аз. Но да се обърна към него за нещо, за каквото и да е, и той умишлено няколко пъти да ме игнорира, направо си събирам куфарите. Има един минимум във възпитанието и отношенията, които показват уважение/неуважение. Разбира се това си е мое лично мнение, може да не е правилно и отношения от този тип да са прекрасни.

Кухня/трапезария и хол в едно хич не ми допада.
На мен пък не ми допадат отделни стаи. Но това какво значение има? Всеки живее в разпределени, което му е по вкуса Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 14:33 от Не се сърди, човече

# 3 264
  • Някъде там
Интересно колко време й отнема да свали толкова грим?
Теди нямам представа.Бяхме в една съблекалня и я видях че почиства грима си за да сложи нов за участието.
Не съм обърнала внимание колко време.Предполагам че е било бързо защото на концерти трябва да си бърз.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 14:32 от Не се сърди, човече

# 3 265
  • София
А ако виждаш, че някой има работа, ще го ръчкаш ли излишно, точно в момента, да ти скива чиниите? Това също според мен е неуважение.

# 3 266
Ако намажа това върху лицето си мисля, че ще ми тежи, особено за грим през деня.
Малко да поссссссъскам. Тези са ми адски досадни. Още като кажат "ехоо, здравейте, приятели!" И не разбирам защо не си направят отделни канали, като толкова им се влогва.
Веднъж ги засякох цялото семейство в мола - трите вършееха в Сефора, а мъжът й стоеше отвън да ги чака - видимо отегчен, както можете да си представите. Бяха ми малко странна картинка: те трите направени - то грим, прическа, дрешките, обувките; леко шумни, а той - скромно облечен и тих човек.

# 3 267
А ако виждаш, че някой има работа, ще го ръчкаш ли излишно, точно в момента, да ти скива чиниите? Това също според мен е неуважение.
Цъка си на компютъра, голямата работа.
И служебна да е, като човек, който работи от вкъщи, мога да кажа - да, всигам си главата като се обърне някой към мен и не го считам за невероятно усилие, нито че не ме уважават. И си личи, кога човек не е чул и кога нарочно прави демонстрация.
Мнението ми не е само на база това видео, и в другите съм видяла достатаъчно, за да си направя извода, че не става дума за нещо инцидентно или защото е много зает.
Пак казвам - ако друг вижда друго, ок, не споря, че това е израз на любов, просто споделям какво усещане оставят у мен влоговете ѝ.

# 3 268
  • София
Просто си говорим, аз лично също имам усещането за студенина и емоционална недостъпност, но в конкретния случай ми направи впечатление нейното юркане Simple Smile

# 3 269
Да не се повтрям с някого само...
Ивана е загубила дядо си,сещам се и за моя дядо...Мир на праха им.

Общи условия

Активация на акаунт