Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 198
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 270
Много тъжно за дядото на Ивана. Да почива в мир!
Мислех си, че Стефи на Стан е пуснала някакво интересно видео, а то пак детски истории

# 3 271
От темата за смешките 😀 :

“Не ми харесва тази дума "инфлуенсър". Кой ,кога и къде реши да ги нарича така - не знам, но на мен не би ми харесало да ме наричат грипава.Да, може работата им да заразява хората, но да ги наричат заразни и грипави,хич не ми харесва. И гледам да не употребявам тази думичка.Има овце, особено в определени теми.Отдавна не пиша там.“

# 3 272
  • Някъде там
Нова мода във вечерята.
Чай..
https://youtu.be/oeunjkqTykc 
Сега всички "инфлуенсърки" юруш на чая да ви мине грипа. 😉😁
Взимайте пример от Ирина.

# 3 273
Харесвам семейство sen sen bg, но тая мадама така се омаза, дали това е ежедневния й грим?
Ако намажа това върху лицето си мисля, че ще ми тежи, особено за грим през деня.
Малко да поссссссъскам. Тези са ми адски досадни. Още като кажат "ехоо, здравейте, приятели!" И не разбирам защо не си направят отделни канали, като толкова им се влогва.
Веднъж ги засякох цялото семейство в мола - трите вършееха в Сефора, а мъжът й стоеше отвън да ги чака - видимо отегчен, както можете да си представите. Бяха ми малко странна картинка: те трите направени - то грим, прическа, дрешките, обувките; леко шумни, а той - скромно облечен и тих човек.
Горкия, не му е лесно с три жени.

# 3 274
Тези sen sen майка и дъщери ли са? Изобщо не схванах каква е идеята на канала, но гледах само по малко от две-три неща. Нищо интересно не видях.

# 3 275
Тези sen sen майка и дъщери ли са? Изобщо не схванах каква е идеята на канала, но гледах само по малко от две-три неща. Нищо интересно не видях.
Майка и две дъщери. Едната дъщеря е ученичка /10-11клас мисля/, другата не успя да се класира за студентка в Италия.
Говорят постоянно едновременно, което дразни, но са весели и позитивни това ми допада.
Омазват се с грим като за световно.

# 3 276
Голямата май вече учи във Флоренция доколкото разбирам от сторитата - нейните, и на майката.
И на мен са ми симпатични, макар че понякога натоварват, малкото момиче май кара и тежък пубертет, в последните видеа беше кисела. Grinning

# 3 277
Нова мода във вечерята.
Чай..

Зеленилките явно доста изнервят, щом ще вечеря само "успокоителен" чай Joy

# 3 278

Пепето напук пусна видео, по нейни думи "Най-накрая"

# 3 279
Нова мода във вечерята.
Чай..

Зеленилките явно доста изнервят, щом ще вечеря само "успокоителен" чай Joy

Не я следя тази жена,но мернах едно детенце..горкото, ако пасе само треволяци и вечеря чай.Видях и здравословния блудкав буркан-блякс.

# 3 280
  • София
Представям си, ако трябваше и да готви, да работи и да няма родителите си на разположение, на какво би приличала.

# 3 281
Гледах Антоанет, този път ми беше интересно това със снимките, обаче пак с тази престорена усмивка и веднага каза на Филип да внимава какво ще изтърси пред камерата.

# 3 282
Майка и две дъщери. Едната дъщеря е ученичка /10-11клас мисля/, другата не успя да се класира за студентка в Италия.
Говорят постоянно едновременно, което дразни, но са весели и позитивни това ми допада.
Омазват се с грим като за световно.

Малката е 8 клас, много жалко, че от толкова малка е започнала да се гримира

# 3 283
  • Някъде там
Представям си, ако трябваше и да готви, да работи и да няма родителите си на разположение, на какво би приличала.
Живеят сами. Баща и им гостува от време на време.
Тя работи от вкъщи.Поне преди работеше,сега май само с разхождането на децата по курсове и тренировки и пасиране и блендиране се занимава. 😊
Баклава и двете деца пасат основно трева.
Даже си правят прочистващи седмици защото според нея са поели голямо количество мазнини от ядки и семена.😁

# 3 284
Catcher май имаше предвид Пепе и новото кукуригу на последната снимка

Общи условия

Активация на акаунт