Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 061
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 405
Beauty girl, според мен Мери е малко шизо в това отношение.

Мария, Пепе май беше в На кафе веднъж? Показваше якета за бебеносене, ако не се  бъркам

# 3 406
Преди канеха редовни Зорница. Минала през всички сутрешни и предиобедни предавания. Да говори за B12. Милена не я канят, защото 80% от времето е в Швеция. А Пепе е напориста, тук се време , там се вре. И разбира се големият бум и беше раждането на Сиена.
Това натъртване на кърменето ме отвращава. 1, 2, 3 пъти Ок, но постоянно вече ми се гади. После що хората ѝ казват кърмилница и Пепа Сисата..

Мери Стеф ми е антипатична, няма причина просто ми е.

# 3 407
Освен Пепе, и Джаферович ще дават по Бтв-то, ще говорят за фитнес тренировки.

# 3 408
Ами за парите на техните става въпрос ей това е положението. И ми стана малко смешно как ги даваше за пример на презентацията. Ами тя замисляла ли се е, че ако не беше едно дете нямаше да има този стандарт? Били са млади, можело най- вероятно да имат още едно, две деца. Техните, ако бяха решили "да раждат и да не се страхуват от други фактори" нямаше да се развият в работа и учене  и да помагат на всичкото отгоре. Трябваше апартаментът, който сега тя гласи да е разделен поне на половина, а за другите екстри да не говорим. Тогава може би и нея щеше да и трябва някой да я мотивира да ражда на въпреки от условията😉.
Тоя стандарт ако го поддържат нейните родители е тотална грешка. Детето трябва само да се опита да направи нещо за себе си и бъдещото си семейство и за своите деца, а не да чака мама и тате да го дондуркат до откат.
Щом като имат финансов ресурс могат да й дадат възможност да се развие само в някаква насока, а ютуб да й е като развлечение, защото за мен това не е сериозно.Ако тя е способна ще използва ресурса на родителите си, за да създаде свои бизнес или начин да изкарва достатъчно пари, а не да чака да й платят наема и да й дадат пари за нещо. Самия й избор на мъж говори колко е зависима от родителите си.Никаква самостоятелна мисъл, отговорност и перспективност не се вижда от него. Родителите й имат две не едно дете.
Казвам го от личен опит, моите родители имат възможност, но никога не са ми дали пари да си купя кола, да ми платят нещо което искам да имам и т.н., направиха това, което счетоха, че ще е добре за мен и семейството ми и ми повериха ресурс, който да развивам в бъдеще и да не съм зависима от мъж или от тях.
Същото важи за моето дете, не съм склонна да плащам наеми, да купувамколи  или да й плащам каквото и да било след като завърши висше образование, има си глава да мисли да преценява и да реши какво иска и какво желае да прави. Не съм склонна да издържам нито нея нито мъжа й или децата й.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 10:38 от Анонимен

# 3 409
Абсолютно съм съгласна!! Аз смятам, че ако имат възможност е хубаво родителите да осигурят образование на детето си без да е обвързано със заем, оттам нататък да се оправя. За съжаление обаче и около мен е пълно с примери за дундуркане до никое време. Мен вкъщи са ми повтяряли много пъти: "Не е важно да ти дам рибата, а да те науча как да си я ловиш сама".

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:17 от Emiliana V55

# 3 410
Съгласна съм с това.
Човек трябва да има самосъзнание и амбиции да постигне нещо сам, не да чака всичко на готово.
Няма лошо родителите да помагат, на нас също много са ни помогнали и моите родители, и тези на мъжа ми, както и на много други семейства - било то с финансова помощ, гледане на деца, подсигуряване на жилище или каквото щеш.
Но въпреки това повечето хора се стремят да надграждат това, което имат от родителите си със собствени усилия.

# 3 411
Аз не съм сигурна, че техните я издържат изцяло. Сто процента помагат тук-там (повечето родители го правят, ако имат възможност), сигурно и за ремонта ще дадат някой лев, но надали и дават "джобни" и и покриват режийните. Аз съм по-склонна да вярвам, че идват някакви пари от Дания (но не от митичния бизнес на Филипчо).
Честно казано, все ми е тая от къде са им парите. Важното в случая е, че води очевидно привилигирован живот и няма никакво морално право да говори на другите колко е лесничко да гледаш деца  млад, зелен, без професия и сигурен доход.

# 3 412
  • София
Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители

# 3 413
Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители
Ако има абонатите на Емил Конрад и Слави, а тя няма.. А и те двамата печелят и от  книгите си. А тя няма
 Вероятно печели, но чак пък такава независимост финансова да има. Не ми се вярва.

# 3 414

Евала, ако е така. Но нека да признаем, че тя има И солиден гръб. Когато се върнаха от Дания и наеха апартамента, тя не беше толкова популярна и със сигурност не е разчетала на тези си доходи за този не малък месечен разход.

# 3 415
  • Русе
Слави си работи и като управител на хотел/и , така че колкото и да печели от you tube, не се издържа само от там и все пак Зори, Милена, Ели, имат дори повече абонати от Пепе, но също не разчитат само на каналите си .... Както и Стан и Стефи , също почти двойно повече абонати от нейните и нито имат две деца, нито се ширят в мезонет, още са си в детските стаи .

# 3 416
Когато попитаха Слави в интервю по нова успява ли да се издържа само с влогъство, каза че от тази година вече успява зимата да изкарва достатъчно с това. Иначе разчита на парите , които изкарва през летния сезон на морето.
Тогава имаше 350 к абонати, сега има със 100к повече. Но пак казва, че ще се занимава и с основната си професия. Пепе какво прави?

# 3 417
Когато попитаха Слави в интервю по нова успява ли да се издържа само с влогъство, каза че от тази година вече успява зимата да изкарва достатъчно с това. Иначе разчита на парите , които изкарва през летния сезон на морето.
Тогава имаше 350 к абонати, сега има със 100к повече. Но пак казва, че ще се занимава и с основната си професия. Пепе какво прави?
Мотивира и инспирира

# 3 418
Познахте за стила на Пепе по бтв-то Grinning Явно трябва да приемем вече, че може да си тъп, да правиш нещо тъпо и да се издържаш спокойно от това.

# 3 419
Кърми ли?

Общи условия

Активация на акаунт