Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 143
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 420
Още не го е навряла бебето под пуловера.

# 3 421
Похапнахме ли?

# 3 422
Познахте за стила на Пепе по бтв-то Grinning Явно трябва да приемем вече, че може да си тъп, да правиш нещо тъпо и да се издържаш спокойно от това.

Те плеймейтките отдавна тичат в тая лента. Не се учудвам вече, но пък да го приема за нормално никога😷

# 3 423
Филипчо направо си каза,че е артист и това работи. Като го питаха не е ли потомствен водопроводчик каза :"вече не".

# 3 424
Обиците са най-подходящите за тоя спортен суитчър.
ПС Кой казваше, че не чете тук, чете та се къса.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 11:40 от Анонимен

# 3 425
И Филип с тия ланции.... Laughing

Сашо Кадиев го попита с какво се занимава тук, бил имал информация, че бил водопроводчик. Г-н Здравей отговори, че това било преди, в момента имал малка галерия и готвел изложба. Бил се вдъхновил от Пепето, която следвала мечтите си и успявала тук. България - страната на неограничените възможности. Laughing

Големи смешници. Единственото симпатично в това интервю бяха децата и Деси Стоянова, на която съм й голям фен по принцип

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 11:24 от Yogurina

# 3 426
Няма лошо човек да се издържа от влогърството,в крайна сметка не краде парите. Аз лично обаче не мога да имам доверие на човек,който приема всякакви пратки от знайни и незнайни продукти,за да си плати сметките,или за да бъде известен. Мое мнение разбира се,но няколко пъти се "инфлуенснах" от влогърки и не останах много доволна. Например заведенията на които ходят някой са изключително прехвалени и храната изобщо не е толкова вкусна,колкото изглежда на снимките. Бях и в къщичките на Боровец "Ягода" и "Малина",които много влогърки рекламираха,включително и Полина и ги описваха като "прекрасно" място,е не е толкова прекрасно и с такова впечатление останаха и други мои приятели,които са ходили. И много други такива примири. Не бих имала доверие на човек,който рекламира нещо само и само да си плати сметките или за малко лайкове в инстаграм,защото го мързи да работи друго. Мое мнение!

# 3 427
Значи успя да ме мотивира най-сетне. Като се върна на работа след седмица, казвам на шефа, че искам да си преследвам мечтите. Така де тая нобелова награда за литература няма да ме кача цял живот😁. Щом Пепе и Филип могат значи и аз мога, да не съм чумава!

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:15 от Emiliana V55

# 3 428
  • Варна/Благоевград
Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители
Адри би ли ми казала колко пари могат да се изкарват от YouTube? Знам, че не е фиксиран доход, но примерно канал с 50-100 хиляди колко  може да изкара, както и такъв с 200-300? Колко всъщност плаща една голяма фирма за снимка или ползване в клип? Ще ми бъде много любопитно, ако отговориш, нещо конкретно като сума, явно е, че е различно, но все пак 500, 1000,2000,5000...?Hug

# 3 429
Значи успя да ме мотивира най-сетне. Като се върна на работа след седмица, казваш на шефа, че искам да си преследвам мечтите. Така де тая нобелова награда за литература няма да ме кача цял живот😁. Щом Пепе и Филип могат значи и аз мога, да не съм чумава!

Точно така! Смело напред! Ако слушаш Пепе ще постигнеш много!

# 3 430
дайте да я видим Пепка де, дънките ли бяха или анцуг?

Адри, за пореден път, хубаво, че искаш да защитиш, ама ако няма с какво, по-добре нищо да не напишеш, отколкото такава глупост. Не мисля, че ако се върна от чужбина с някакви събрани пари от работа в Боди шоп, абсолютно неизвестна на българските зрители, ще си взема ИНСТАГРАМАБЪЛ апартаментче с една спалня за близо 2к, без да имам подкрепата на родителите си. Или какво, тя е усещала, че ще стане набързо звезда и ще я заливат с пратки и парични преводи?
Не дразни това родителите да помагат /в моя случай не е да си вея краката, а да опитвам да развия семейния бизнес на нашите, което пак си е подкрепа от тяхна страна, за което съм благодарна/, а да се правят на ударени, бетер като плеймейтките от кол и въже, дето излизат пред камера и обясняват, че месечната им поддръжка/издръжка е няколко хиляди лева, но нямат мъж до себе си и са напълно независими. Айде без.

# 3 431
Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители
Адри би ли ми казала колко пари могат да се изкарват от YouTube? Знам, че не е фиксиран доход, но примерно канал с 50-100 хиляди колко  може да изкара, както и такъв с 200-300? Колко всъщност плаща една голяма фирма за снимка или ползване в клип? Ще ми бъде много любопитно, ако отговориш, нещо конкретно като сума, явно е, че е различно, но все пак 500, 1000,2000,5000...?Hug
Ще започна и аз да влогърствам и без това съм свободна по цял ден, имам луксозен интериор и дете, ще го мандам напред назад, е верно едно е и голямо, но може да родя пред камерите колко му е ...писна ми да мисля за милион неща свързани с това как и по какъв начин да имам повече доходи.

# 3 432
  • София
За изкараните пари, наскоро разбрах че Хепи плаща за 3 снимки в техните ресторанти 3000лв ( не на влогърки, но на известни личности). Ем земи таз прИмоция! Хем хапваш хем печелиш!

# 3 433
дайте да я видим Пепка де, дънките ли бяха или анцуг?

След малко рефрешни тук -

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/

# 3 434
Аз ви казвам,Филип е страшно инфантилен,и комплексиран.Определено смятах,че поне той работи,и затова имат висок стандарт.А тя реалността,била мн тъжна....Пепе го надъхва,да се занимава с тези неща..Айде то не е глупост да рисуваш,и да си креативен,да правиш изложби,да имаш дарба,но в границите на хоби,абсурд да издържаш семейство с това занимание..Нали имаше малка фирма в Дания..Нищо не им разбирам..Все едно живеем в паралелна реалност..И съм на хиляда процента,че родителите на Пепе я издържат.Няма лошо,на кого да помогнат,ако не на детето си..Но това не е реалността,която тя представя.Тя е лицемерна,бие се в гърдите че всичко постига сама,но това не е така.. Коли,апартаменти,заведения,води си скъп начин на живот..Интересно ми е,ако родителите й не бяха заможни,щеше ли да се завърне от Дания,и да напусне "проспериращата работа",за да се прибере тук,и двамата да "следват мечтите си"....хахахах

+това нали Гергана Д. направи видео,и каза че няма как да се издържаш,и това не е работа...

Общи условия

Активация на акаунт