Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 999
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 720
Американците никога няма да се подиграят на някой,че говори с акцент или грешно.В това отношение са много либерални и разбиращи.
Е няма как да се съглася. Мелания един път не е имало да не я подиграват за акцента. Или игрите по всички шоу програми, в които карат испанци най-вече да произнасят думи. Няма лошо разбира се, забавно е, но го правят нон стоп. Все пак има една граница на политкоректност, която гледат да не прекрачват, че там става страшно.

# 3 721
Къде са се подигравали на Мара в някой форум ли? Може ли линк да прочета Simple Smile

# 3 722
Ей, толкова си обичах Пепето, сега като постне нещо и оглеждам подозрително заради вас Grinning
Не че не сте прави де

# 3 723
На мен са ми са се подигравали колеги в Америка , защото не можех да кажа blueberry , караха ме да го повтарям и се смееха , охо американците са измислили подигравките 😅

# 3 724
https://www.youtube.com/channel/UCpbCR7Tsh8LxPRUDpYk0Gcg
Не помня да е била споменавана тук. За, който се интересува - има влог за книги.

# 3 725
Ралица е пуснала ново видео. Ма много е сладко това бебе бе, направо ме заболяха яйчниците. А Ралица като беше седнала да кърми на леглото, косата вързана на кок и половината коса изпаднала, все едно я е ударил ток. Така се смях, върна ме в периода, когато аз имах новородено и кърмех и шишето с водата неизменно до мен.

# 3 726
  • София
Англичаните не се подиграват на акцент, а на фейк бритиш акцент. Имам колега англичанин и много го дразни един друг колега българин, който фейква бритиш акцент, иначе никога не се е дразни на акцента на хората. Марето обаче има доста богат речник с думи, направи ми добро впечатление.

# 3 727
Ралица е пуснала ново видео. Ма много е сладко това бебе бе, направо ме заболяха яйчниците. А Ралица като беше седнала да кърми на леглото, косата вързана на кок и половината коса изпаднала, все едно я е ударил ток. Така се смях, върна ме в периода, когато аз имах новородено и кърмех и шишето с водата неизменно до мен.

Малко ми идва в повече да се показват определени анатомични органи на бебетата. Да не кажа, че е просто нелепо.
Ако майка ми ми е развявала шушоната по интернетЯ преди 20тина години, сега изобщо нямаше да съм доволна, честно.

# 3 728
Идвам с един въпрос. Чували ли сте за някакъв Момо?
Карал децата да се самонараняване - лед и сол предизвикателства, самозапалване на части от тялото, рязане, миене с белина?

# 3 729
Да, наистина е редно да не се показва точно това.

# 3 730
https://youtu.be/3VIeKdxphes Ето го въпросният Момо...не е истина какви изродщини има в тубата..при това детската 🙈

# 3 731
Идвам с един въпрос. Чували ли сте за някакъв Момо?
Карал децата да се самонараняване - лед и сол предизвикателства, самозапалване на части от тялото, рязане, миене с белина?
Ужас! Това влогър ли е? Не съм много наясно, защото моята не гледа освен clasher ако има време и ако трябва нещо да търси от учебния материал.

# 3 732
О боже господи! Това го видях днес рано сутринта като снимка във Фейсбук и не мога да спра да мисля за това... Уплаших се, наистина! Егати болните мозъци! Гледах точно секунда от клипа с това човече с големите очи нарисуваното и пак се стреснах. Отврат! Бих искала да го рипортна, но ме е страх да отворя клипа отново. Българин ли е влогърът? Що за мозък мисли подобни неща?

# 3 733
Това е болен мозък. На едни американци им отнеха децата, защото капваха клип чета как им правят брутални пранкове. Тоя изрод няма ли кой да го спре???

# 3 734
Майките, които прекрачват граници и показват всичко не изпъкват с много умствен багаж. Бебетата не могат да се възпротивят, но като пораснат ще е друго.
Я си представете София след 5 г. като може вече да чете, ще разбере що е то хейт. Може да обвини майка си защо я показва пред толкова много хора, особено като чете коментари под видеа. Има едни американци с гейминг канал, децата играят игри, валят хейт коментари редовно. Ама родителите са едни инфантили и постоянно ги използват. Но в Америка е друго, пари се печелят. В България просто не си заслужава децата да се използват така, парите не са много, за разлика от хейта.

Общи условия

Активация на акаунт