Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 009
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 765
А те с Ваня с какво се занимават към момента? Освен влогърство и реклами?

Женя се е набутала в Капките доколкото разбрах.
Гримира ги "звездите"

Ваня нямам идея, сигурно само с "инфлуенсърство".
Неприятни са ми и двамата, откакто започнаха да са на всяка манджа мерудия, иначе по-рано ми бяха сладки
Отделно Женя има будки в моловете, където оправят вежди с конец за 15 лв..

# 3 766
Моята сега е на 2 и вече си има любими детски от тубата, бях против да гледа, но няма как изобщо. А за нататък пък нз какво ме чака, направо ми е мъка отсега.
Няма как 2 годишно дете да е оставено да гледа ютюб. Това е показател за напълно липсващ родител
И може да има проблем с проговарянето ако гледа на чужд език.

# 3 767
А те с Ваня с какво се занимават към момента? Освен влогърство и реклами?

Женя се е набутала в Капките доколкото разбрах.
Гримира ги "звездите"

Ваня нямам идея, сигурно само с "инфлуенсърство".
Неприятни са ми и двамата, откакто започнаха да са на всяка манджа мерудия, иначе по-рано ми бяха сладки
Отделно Женя има будки в моловете, където оправят вежди с конец за 15 лв..

Ваня работи нещо в администрацията на Берое, откакто се е пенсионирал. И разбира се къде-що има риалити формат да го викнат. Жена му не отвори ли наскоро салон за красота, също така? (По-точно специално за вежди май Joy )

# 3 768
Моята сега е на 2 и вече си има любими детски от тубата, бях против да гледа, но няма как изобщо. А за нататък пък нз какво ме чака, направо ми е мъка отсега.
Няма как 2 годишно дете да е оставено да гледа ютюб. Това е показател за напълно липсващ родител
Чак пък! Детето едва ли гледа нещо повече от Маша или Пепа и то за 10-на Мин.

То пък щото по-добре да гледат по цял ден Babytv..

# 3 769
То не е "салон", ами са едни преградени посред моловете пространства с няколко стола и огледала, където оправят веждите ти, но в моя град за чистене с конец взимат 5 лева и за мен 15 лв са неоправдани за такова нещо.

Иначе май има и друг, thread bar, в центъра, където си е салон.

# 3 770
А, защо въобще трябва да гледа тези тв или ютуб на чужд език? Това е много вредно за дете, което не е проговорило или ако има говорни нарушения.
Имат време да учат езици, живота е пред тях.

# 3 771
Джаферович държат фитнес "Vibes" те са 2 в София. Там вложиха наградата от Survivor.

# 3 772
То не е "салон", ами са едни преградени посред моловете пространства с няколко стола и огледала, където оправят веждите ти, но в моя град за чистене с конец взимат 5 лева и за мен 15 лв са неоправдани за такова нещо.

Иначе май има и друг, thread bar, в центъра, където си е салон.

Аз и пет лева не бих дала! Сама си правя веждите...

# 3 773
От толкова много бебета взе да ми се бременее пак 😂 малката е на 2 и гледа песнички на бг в тубата и танцува Blush

# 3 774
От толкова много бебета взе да ми се бременее пак 😂 малката е на 2 и гледа песнички на бг в тубата и танцува Blush
И аз се замислям, ама ще съм стара майка на 33-34г. няма да се класирам за пепината стипендия.

# 3 775
Аз на моите им пускам само филмчета на бг. Смятам, че докато не усвоят бг няма нужда да учат чужд, все пак не са билингви.

Въпросът е, че не виждам лошо, че някоя майка дала на детето си за малко да гледа клипчета в ютуб. И то под нейн контрол.И да се обвинява , че имало липса на родител.
Може да го дава, за да свърши нещо, ако детето е сравнително палаво. Грозен ми беше коментарът за липсата на родител.

# 3 776
  • Някъде там
Честно казано разбирам я майката пуснала детско за малко от време на време  ако се наложи,има филмчета които са полезни и образователни.Ако е с мярка и това е полезно.
Радвам се обаче че на мен ми беше по-лесно когато моите бяха малки преди 12-13 години и нямахме компютър и телевизор във всяка стая.
Така не ми се налагаше да се чудя как да им отвличам вниманието за да не развият зависимост.
Определено без достъп до много техника е по-добре и за майките и за децата.

# 3 777
Ако лежим на Пепината стипендия сме го закършили Joy а и нали има срок 1 месец, няма как да сме такива шампиони Joy моята майка роди на 39 сестра ми, тя е баба била по тези критерии на Пепе ... относно клипчетата, ако някой нацели бонуса с дете като моето, което 1 минути не може да се застои на едно място, това е единственото спасение, за да можеш да посвършиш нещо в къщи

# 3 778
Ееее за 1мес сори Пепке няма как да се получи, то трябва маратон и пак няма да станат нещата с бебето.

# 3 779
Женята много скъпо взема. В наше село по 4 лв вземат за почистване с конец. Ама сигурно щото е известна.
Честно казано бяха ми много симпатични с Ваня, но това ходене от предаване в предаване много ми дойде.
Той май само в Брадъра не е бил

Общи условия

Активация на акаунт