Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 901
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 900
Явно,добре се печели и има за какво да драпаш да увеличаваш последователите си.Не знам как да нарека тези сними,водене на бизнес преговори ли или просто "как ти се вдига цената".Пак казвам,харесвам я,но каналът и е далеч от някакво значимо съдържание.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Главна роля в музикален клип за 150 лв наистина е повече от смехотворно, пълна подигравка е. Радост даже възпитано е отговорила.

https://www.youtube.com/watch?v=uvI7WNUBUWQ
Тези двамата са ми много симпатични като двойка и като динамика. Кефят ме и жестикулациите на Надя, самоиронията и как вмъква коментари. Simple Smile

# 3 901
Съгласна съм със споделеното от Радост, мисля че е права и е отговорила доста възпитано..

# 3 902

Скрит текст:
https://www.youtube.com/channel/UCUKLdFGkSUWSZZadsEFDRZA
https://www.youtube.com/user/mymakeupsecret

но нямам кой знае какви наблюдения, следя ги от няколко седмици едва.

Португалките са ми една идея прекалено мудни, но аз съм малко предубедена към тях. Stuck Out Tongue
Ако открия някоя готина бразилска, ще ти я споделя.

Muito obrigada Heartbeat

Напоследък имам чувството, че има лек отлив на видеа от по-популярните ни влогърки - Пепе качва по-рядко, Зорница, Ивана, Валери, не че много ми липсват, но се чудя, вече това да качват за гледания не им е приоритет, защото си имат достатъчно публика и спонсорства или изживяват някакви личностни кризи и затова не качват толкова често? При Пепе разбрах, Ивана има причина сега, но ми е интересно какво мислите?

# 3 903
Джой Тодорова, или каквато е там не я слуша главата и нея Joy имала аудитория .... то щото музикалните клипове някой ги гледа заради кифлите-статистки от бекграунда. Че и си постнала сама излагацията..Joy тва милениълите верно са доста объркано поколение и нямат реална представа за работа май...

# 3 904
Че парите са малко, малко са, ама и тя го раздава голямата работа, а даже не е сред по-известните инфлуенцЪри...Тя за НиЛо се е взела. 😹😹😹

# 3 905
Пише "главна роля", коментарите ще са доооста пО на място, ако поне се чете каквото пише. Simple Smile
А да нямаш реална представа от работа е и да твърдиш колко е лесно да се снима клип, особено пък музикален или рекламен. Поне като не знаеш, не подценявай чуждия труд и си кажи както една мацка по-назад "Мисля, че еди-какво-си, но не съм запозната".

Цените вървят в пъти, ама в пъти над посочената, и то за никому неизвестни модели от агенции, какво остава за разпознаваемо лице. Няма как да са й предложили 150 лв, просто посредничката си е заплюла твърде голяма комисионна - както и Радост е написала.

Доста е права. Аз за един страничен проект се "продадох" твърде евтино и в момента ме е яд, защото е дългосрочен, а няма как да поискам повече. Участие в клип за без пари поне би било еднократна прецаквация.

# 3 906
Че парите са малко, малко са, ама и тя го раздава голямата работа, а даже не е сред по-известните инфлуенцЪри...Тя за НиЛо се е взела. 😹😹😹

Именно, тя коя беше, че не сещам...? Доколкото виждам дори не се е стигнало до подробности като колко часа ще е заета, щото снимките може да са 3 или 30 часа. Ама малко ѝ били 150лв. на звИздЪта...
Главна роля- не става ясно какво значи, нито колко време ще ѝ отнеме. Понякога статистите кесят на терен много повече от "главните", та доста е относително...

# 3 907
Не виждам какъв е проблемът с Радост. Момичето си казва съвсем нормално, че парите са малко и не е съгласна.
Всеки има право да оценява труда си както поиска, без значение дали е звезда или не.
Отношението на агентката или каквато е там е меко казано далеч от професионално.
Аз ако бях на мястото на Радост бих я нахранила доста по-стабилно.

# 3 908
Какви са тия 150 лв? Аз за толкова не ставам от леглото. Права е тази Радост да не се съгласява (не че знам коя е), но това е подигравка, без значение колко последователи има в които и да е социални мрежи. А поддадеш ли се веднъж, пада заплащането и за останалите ти колеги. В моя бранш е същото, има доста нещастници, които подбиват цените.

# 3 909
Тук въпросът не е дали е известна или не, а подигравателното отношение на агентката.
Видиш ли ти за коя се взе, че да искаш повече от 150 лв.

# 3 910
  • Някъде там
Раздвоена съм. В Мастършеф ми беше симпатична, но я следя в Инстаграм и си мисля, че ще има непрестанни проповеди на тема здравословно хранене и как се тровим, тровим децата, не знам какво консумираме. Мен ме интересуват подобни теми, но нямам нужда някой да проповядва с повелителен или обвинителен тон, а аз си мисля, че Савина точно това ще прави.
Беше писала че сина и е вегетарианец.Попитах я сам ли го е реши и тя смекчи тона и започна да обяснява че е на 9 месеца и първо са решили да вкарат риба и после месо,което хич не ми се върза с категоричното:Дани е вегетарианец.

# 3 911
Тук въпросът не е дали е известна или не, а подигравателното отношение на агентката.
Видиш ли ти за коя се взе, че да искаш повече от 150 лв.

Така е.
За съжаление се вижда, че и тук в темата има хора, които мислят по същия елементарен начин.

# 3 912
Зорето да не би да са си купили апартамент? Пуснала е едно стихче на тая тема, та се зачудих. Беше споменавала, че са под наем.

# 3 913
  • Русе
Зорето да не би да са си купили апартамент? Пуснала е едно стихче на тая тема, та се зачудих. Беше споменавала, че са под наем.

А някой тук беше писал,че я е забелязал с децата пред нотариална кантора, а дано!

# 3 914
Джой Тодорова не ми е много симпатична след онази изцепка с анкетата, а преди това даже не я и познавах. Но честно казано въпросната агентка или каквото е там дава лошо име на всички в бранша. Нито е професионално така кореспонденция да се извършва в чат, нито начина и на писане, а неграмотността и е просто тъжна.
150 лева също смятам, че не са много пари, а да не кажа и твърде малко за три дена.

Общи условия

Активация на акаунт