Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK - втора тема

• 107 408
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Нова съм тук и изчетох двете теми на един дъх. Взех решение за покупка в рамките на точно 2 дни и на база отзиви спрямо какво ми е необходимо. Да побутна темата...от преди няколко часа съм горд собственик на PHILIPS XXL  HD9650/90. С двама тийнейджъри /момчета!/Първото нещо, което приготвих веднага след покупката е пържени картофи за проба, стана късно и не смея друго- също като на тиган, но само с 1с.л олио! Впечатлена
съм и знаех, че ще е така! Много се харесаха,/очаквах го и не бях изненадана-знам какво купувам/. Домошар и кулинар съм/смея да твърдя-точа, меся и т.н/.ще пробвам много от рецептите в тази тема и ще ги нагаждам спрямо вкуса и потребностите на моето семейство.  Залагам предимно на това: Точно този уред да ми спести висенето и пръскането пред котлона, омирисването със скарата, използването на по-малко мазнина и не само!
Около 1.300гр. и не съм ги мерила на 180° за 33min, кошницата беше пълна на около 3см. под  max. Може повече количество за още няколко минути. Вкъщи се храним ежедневно 5-има ☺

Пп. Съда е дълбок и количеството е доста повече, отколкото изглежда на снимката. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 23:29 от mimoza7710

# 421
И аз съм с Philips , но по-стария модел . Също съм много  доволна и от пържените картофи и от пържените кюфтенца които правя . Пека бутчета или цяло пиле с лимон и става страхотно . Риба също пека - до сега ципура  и лаврак съм пекла в него . Само пържени тиквички не могат да стават , но не е голям проблем Blush

# 422
Аз и тиквички правя и патладжан на кубчета. Стават си, но са по -скоро като гриловани , отколкото като пържени

# 423
  • софия
И аз съм с Philips , но по-стария модел . Също съм много  доволна и от пържените картофи и от пържените кюфтенца които правя . Пека бутчета или цяло пиле с лимон и става страхотно . Риба също пека - до сега ципура  и лаврак съм пекла в него . Само пържени тиквички не могат да стават , но не е голям проблем Blush

Имате ли снимка на пилето,и по подробно как го изпекохте?

# 424
# 425
https://youtu.be/YyL83TkVGUk

това е за кюфтенцата Hug

# 426
Бутер банички с кренвирш. 180°/12-14min
Phillips air fryer 9650 /90 xxl

Без хартия за печене, решетката на кошницата е в безупречно състояние!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 09:18 от mimoza7710

# 427
Здравейте, радвам се, че открих тази тема!
Как чистите вашите фрайери?
Гледах клипове, пробвах със сода, но не става идеално чист! Отгоре край реотана остават петна. Също по кошницата отстрани стои грапаво, самата решетка е чиста. Пробвах в миялната, но без особен успех!

# 428
  • Карлово
Здравейте на всички Simple Smile От скоро и аз съм горд собственик на фурна с горещ въздух Royal Swiss. Избрах този модел, защото е с капацитет 12л., а също така имам кошница като стандартен фрайър. Питането ми е, ако искам да сготвя нещо, което го няма като зададена програма какво правя и къде търся инфо?

# 429
Днес си купих силиконови форми за мъфини и направих сладки 160°/15min и солени 160°/17min.

# 430
Свински гърди с кост 4бр. 200°/10min +180°/20min
Пилешко долно бутче 5бр. 180°/20min.
Мариновани непосредствено преди печене олио+горчица+соев сос+кимион+черен пипер+червен пипер.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 18:30 от mimoza7710

# 431
  • София
Здравейте на всички Simple Smile От скоро и аз съм горд собственик на фурна с горещ въздух Royal Swiss. Избрах този модел, защото е с капацитет 12л., а също така имам кошница като стандартен фрайър. Питането ми е, ако искам да сготвя нещо, което го няма като зададена програма какво правя и къде търся инфо?
Интересни са тези фурни. Споделяй тук каквото готвиш.

# 432
Може ли рецепта за двата вида мъфини?
Много апетитно изглеждат

# 433
Здравейте! Предварително се извинявам, че няма да използвам темата по същество. Искам да попитам - някой да ползва фрайер Cosori  и да сподели мнение? Двоумя се между него и First...
Изчетох и двете ви теми, просто съм впечатлена колко добре се справят тези уред чета и нямам търпение да открия "моя".

# 434

Общи условия

Активация на акаунт