Обсъждане на имотни обяви-8

• 39 457
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Аз предлагам първо да се поразходите по Сливница и после да се говорят глупостите, че нямало цигани. Simple Smile

Нерде Ямбол, нерде Стамбул Joy
Говорим за "Дондуков" и леко надолу, не за "Сливница" и не за Сточна гара.  И не за Халите, и не за Черковна.

Преди време говорих със строител, който построи вече няколко кооперации в района към Сливница и когато го попитах защо не ги направи по-обезшумени ми отговори, че при цените, на които продава в района, не му се връзва сметката.

Не знам какво не му се връзва сметката, ама то обезшумяването при едно нормално строителство е достатъчно добро, стига да се сложи троен стъклопакет. Аз съм с такъв и не се чува нищо, само понякога, ако не работи телевизорът или не се занимавам с нещо, чувам леко по-гадните самолети. Проблемът на шумната локация се проявява при отворен прозорец, иначе шум няма.
Той продаваше на зелено за по 900-950 евро/м2 и понеже обезщетенията в района не са ниски за да спечели слага смотани тухли и посредствени дограми.

# 511
  • София
Много ми харесва темата последните 4-5 страници. Mr. Green Хора, живееши на Сливница да плюят Младост и Ман Ли и да раздават морал. Айде, за мизерията в Ман Ли, ок. Ама Младост бие във всяко отношение затворническите общежития около  най-мъгливото място във София. Дано като отворят Лидл да светне....

# 512
Ми то кат няма имоти и скука, що да не поспорят хората.

# 513
До къде я докарахме, наличие на дискаунтър магазин да вдига реномето на даден квартал.  Tired

# 514
Кой живее на Сливница?

# 515

До колкото разбирам - затворниците.

# 516
В този ред на мисли, отдавна си мисля, че може би е добре да се закове една тема в началото на раздела тип "Прочети преди да попиташ", в която да се постне "Приказка за стълбата",  да не се хабят неориентирани потребители да питат за обяви за по-малко от 200 000 Е, които не са НС, не са с 60 кв. м. хол, не са в затворен комплекс/къща в полите на Витоша/южните райони, не са близо до "гурме"-та с "шефове" и т.н.  Така няма да губят времето на ориентираните.

# 517
  • София
До къде я докарахме, наличие на дискаунтър магазин да вдига реномето на даден квартал.  Tired
Нема ли Кауфланд, нема да им стъпим...  Mr. Green

# 518
Точно в имотна тема четох какъв минус за Изток е, че няма Кауфланд. Но има добра новина - Домусчиев щял да строи! Верно, чак на Г.М. Димитров, ама ще намажем и ние покрай Дианабад-изток и Мусагеница.

# 519
Засега се отложи Кауфланда на Г.М. Димитров.
Май мястото ще става затворено комплексче.
Ама май, че сведенията са само от кварталните баби.

# 520
Нищо нямаме в Изток. 1 CBA, 1 T-market, 2 Била и 1 Lidl. Аз не харесвам нито един от горепосочените... От другата страна, в Гео Милев, има 4 Фантастико...

# 521
  • София
За мен е непонятно защо я отвориха тази Била толкова близо до другата, никакъв смисъл няма от нея.
Не е важно да има дискаунтъри, но е важно да имаш прилично зареден магазин на пешеходно разстояние.

# 522
Eдната Била в Изток я знам, в бившето кино. Къде е другата?

# 523
Където имаше Фантастико преди. Срещу пиано - бар Изток

# 524
Където имаше Фантастико преди. Срещу пиано - бар Изток

Няма ли и едно малко фантастико на Методи Попов?

Общи условия

Активация на акаунт