Обсъждане на имотни обяви-8

• 38 764
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Моля, да ми препоръчате адвокат на лично. Става въпрос за покупка на парцел в София.

# 571
Ами при апартаментите може би е различно. По-малка квадратура, съответно на по-ниска обща цена, по-централни части, по-ниска поддръжка. То и от тази тема си личи какво търсят хората. При къщите, пазарът е по-специфичен и потенциалните купувачи са по-малко. И според мен цените трябва да са около 1000, но нека все пак има инфраструктура до тях. А с удивление забелязвам опити за по над 2000 Е и пак без път.

# 572
Потребителката която търси ап до 90к в хубав квартал.
https://www.bulgarianproperties.bg/offer/71844?ch=12#utm_source= … Property%20alerts
заповядай

# 573
Не си прочела изискванията на потребителката. Първо този е само двустаен, второ е тотал щета и е за основен ремонт.

# 574
Не си прочела изискванията на потребителката. Първо този е само двустаен, второ е тотал щета и е за основен ремонт.
Е, да, ама е в Луксозенец.

# 575
Малко в страни от темата, но питате ли вашето дете, когато избирате жилище? Въпросът е риторичен и не го схващайте буквално – може дори още да нямате дете. Все пак човешкият род съществува защото се раждат деца и тези деца имат своите потребности, които се променят през целия им живот. Не винаги родителите определят техните потребности с най-голям приоритет, не защото не обичат децата си, а защото често не мислят в перспектива, особено когато са под напрежение. Такава ситуация е и покупката на имот. В списъка с приоритетите, въпросът с потребностите на децата, често отива на втори план, когато се налага да се правят компромиси при избора на жилище - после започва едно ходене по мъките за търсене на място за разходка, на градина, училище, курсове, тренировки и какво ли още не.

# 576
Ако питам детето ми никога няма да сменим жилището ни, защото сегашното му е роден дом и неговата стая е неговата крепост. Smiley А това, че търся двор пак е свързано главно с детето. Този двор ще е предимно за него, неговата свобода и възможността да отглежда така искания домашен любимец. И като цяло, разбира се, че се съобразявам да ми е най-вече удобна локацията, но то тези съображения са главно за нас възрастните. Това включва близост до ДГ и училище, работа и др. Ние не сме от хората, които водим детето на всевъзможни курсове и тренировки. Спортува и учи език в градината, предполагам, че после ще продължи по същия начин в училището. Привърженик съм на идеята, че детето ми трябва да има много време за игра и свободно детство, а това няма как да стане ако го затрупвам с всевъзможни допълнителни неща.

# 577
Малко в страни от темата, но питате ли вашето дете, когато избирате жилище? Въпросът е риторичен и не го схващайте буквално – може дори още да нямате дете. Все пак човешкият род съществува защото се раждат деца и тези деца имат своите потребности, които се променят през целия им живот. Не винаги родителите определят техните потребности с най-голям приоритет, не защото не обичат децата си, а защото често не мислят в перспектива, особено когато са под напрежение. Такава ситуация е и покупката на имот. В списъка с приоритетите, въпросът с потребностите на децата, често отива на втори план, когато се налага да се правят компромиси при избора на жилище - после започва едно ходене по мъките за търсене на място за разходка, на градина, училище, курсове, тренировки и какво ли още не.

Взехме жилище, локацията на което беше избрана именно с мисъл за малкия (много зелени площи, парк, детски градини, училища и съседи). Към момента, в който избирахме, той беше в корема на Мама Simple Smile

# 578
Общо взето ни е съобразен с децата изборът. Затова и затворен комплекс с дворче - докато са малки, е идеално. Пловдивски комплекс де, не софийски. Но примерно някои неща биха били с компромис - за децата е хубаво къща, но ако възрастните не се кефят или тежи, няма как да се нагърбим, ще търсим компромисен вариант. Пък и с три деца с различни потребности - трудно е да се каже кое жилище ще е оптимално.

# 579
Да, хубаво е да се съобразите че ще имате деца, но. Детската градина е 3-4 години, така, че дори и да е малко по далече не епроблем, защото така или иначе детето не ходи само на градина (ще го водите и връщате). Наличие на парк, зеленина е необходимост не само при наличие на деца, и бездетните искат да има къде да се разходят...Елитните средни училища обикновенно са малко и все пак не може всички да живеем залепени до тях...В този ред на мисли, хубаво е мястото за живеене да kids friendly, но има и други фактори, според всяко семейство с различна степен на приоритетност.

# 580
Важните неща за децата се променят, с тях и жилищата Simple Smile .

# 581
Не познавам семейство с вече родени деца, което да не съобразява покупката на жилището с определени параметри свързани с децата. За всеки, обаче, те са различни.

# 582
Що за въпрос, децата са част от семейството.

# 583
Да, всеки се съобразява в зависимост от конкретните обстоятелства, но въпросът беше "питате ли децата си", което за мен е нелепо. Особено ако детето е на възраст да са му важни детските градини Joy

# 584
И като каже "искам до цирка"...

Общи условия

Активация на акаунт