Обсъждане на имотни обяви-8

• 38 758
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Изборът на жилище трябва да е съобразен с наличието на деца. Абсурдно е да съобразявам хобита и странични занимания с локацията на жилището ми, защото те са твърде променливи във времето.

# 586
И като каже "искам до цирка"...
Или до мола с детски кът.  Mr. Green
А мама иска близо до Фантастико. hahaha

# 587
  • София
Здравейте, точно по темата и се надявам на компетентните ви мнения.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15512613777471 … k=4f7ren&f1=1
Търся жилище и до сега гледах СС, но предвид тоталните коптори, които виждам в последно време, започвам да се оглеждам и за НС.

# 588
Цената е ниска. Проверете кой го строи това и с какви материали.
За лично ползване ли ще е?

# 589
Веднага - цената била ниска. Съвсем се бъгнахте с тоя имотен бум.
Това е Дружба, бе хора, сигурно северен, гледа към чупката, готов 2021, тестват пазара, колко да му е цената.

# 590
Веднага - цената била ниска. Съвсем се бъгнахте с тоя имотен бум.
Това е Дружба, бе хора, сигурно северен, гледа към чупката, готов 2021, тестват пазара, колко да му е цената.
Ценате е ниска. Което за мен значи, че строителството няма да топ качество, апартаментът има недостатъци, инвеститорът има нужда от пари и тн.

# 591
  • София
Това е идеен проект. Не се знае какво ще бъде одобрено  Wink

# 592
  • София
За лично ползване търся, за сина ми, но като гледам, че това е гарсониера-лукс, както му викаха едно време, сигурно ще отида аз да живея в него, а на сина ми ще оставя сегашния ни, по-голям апартамент. Мястото го знам къде е, там сега има някакви складове. Знам, че много сте коментирали по-напред, ама много ме е страх да дам пари за нещо, дето го няма. Преди години хора "изгоряха" с пари заради некоректни строители, сега има ли някакъв вариант да си "вържа гащите", да не изгоря с парите?
Не се разбира тази цена дали е с ДДС, или не. Иначе срокът не е дълъг, до 12,2020 г., а не 2021. Ама сигурно нищо не пречи да се забавят и до 2021 г.

# 593
  • София
Не ги давайте. Ще стане някоя грешка и ще се гътнете от притеснение. По-добре купете нещо готово с компромиси

# 594
при покупка на залено риск винаги има. Можеш да го намалиш като избереш надежден стоител и инвеститор. Също така и със схемата на плащане - колкото по-малко пари си дала преди акт16, толкова по-малко пари може да загубиш. Добре е и разрешение за строеж да има преди да купуваш.
В момента при най-доказаните строители рискът не е особено голям.

# 595
Голям кураж и проучване си трябва да купиш на зелено.
Аз на тези години не бих се решила(моите де).Вече нямам доверие на никой и на нищо!

# 596
  • София
Убедена съм, че тази цена ше важи само при 80-90% плащане предварително. Строителят да не е идиот да вземе само 10% и после да бъхти до акт 16, като може просто да го задържи и на акт 16 да вземе 60к на сегашния пазар...

# 597
Преди години хора "изгоряха" с пари заради некоректни строители, сега има ли някакъв вариант да си "вържа гащите", да не изгоря с парите?
Не се разбира тази цена дали е с ДДС, или не. Иначе срокът не е дълъг, до 12,2020 г., а не 2021. Ама сигурно нищо не пречи да се забавят и до 2021 г.
Говорете със тях, и питайте за схема на плащане. Тук можем да гадаем какво иска сега инвеститора.

# 598
На мен ми изглежда нормално, ателиетата са в отделен вход, егати общежитието, ама сигурно такава виза за смесено жилищно-административно са му дали. И балконите са ги нарисували без врати Simple Smile може да се купува смело, цените са ниски и си заслужава риска. Качеството обаче ще е като на масовото строителство, съвсем разбираемо. Не пише цената да е без ДДС.

# 599
  • София
Мерси за съветите. Ще ходя да го видя. И да видя кой ще го строи.
Някой по напред се майтапеше, че ако няма Кауфланд, не иска имота. Тук Кауфланд е на 50 метра.  Laughing
И аз съм вече на "тия години", затова ще пратя сина да се бори.

Общи условия

Активация на акаунт