Ния или Николета

• 5 750
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Кой ги определя тези заряди?😂😂

# 46
Свързано е с нумерологията и Кабала.
"Добре е името на човека да бъде с повече срички. Многото букви носят повече и по-различни вибрации и обогатяват по този начин личността." и т.н. според Дънов.

# 47
# 48
И Ана е кратко име,  а си има заряд и имен ден и прочее неща 😊Никол/Николета са топ 3 на най-ползваните имена за 2018г.

Аз не съм против кратките имена, даже едно от любимите ми имена е трибуквено.

Ако трябваше да се избира между Никол и Ния, бих избрала Ния, просто защото Никол изобщо не ми харесва.

Името Николета го свързвам с една приятелка от детството и една много красива жена. Изобщо не се бях сетила за Николета Лозанова. А Ния сякаш също е доста популярно напоследък.

Но нека майката избере името, което за нея е най-хубаво.

# 49
 hahaha Никакъв заряд нямало Ана.
Модератор, моля те премести темата в смешките.

# 50
Ако човек се съобразява със заряди, срички, съдържа ли "р", не съдържа ли, какво мислят останалите майки, има ли имен ден, често срещано ли е, или е единствено, комбинацията от букви добра ли е, напомня ли им на гадни хора, или приятни, то по-добре да нарича детето си с "момче", "момиче", пък то като порасне, ще си избере само име.

# 51
На мен мие много семшно като си почне с такава категоричност. Това име"нямало заряд"или не е подходящо според Дънов. На тия балалайки ИЧ не им се връзвам. За мен такива вярвания и, че даже науки и теории са пълна глупост.
Ана е класическо име,що кралици са го носили. Универсално отвсякъде.

# 52
Къде са кралиците, къде е Дънов...

# 53
Това с кралиците не го разбрах  Rolling Eyes. Какво като има няколко с това име?
Всичките са с доста нещастен личен живот, между другото.
Което и  потвърждава думите на Дънов.
Колкото по-малко букви има в името, толкова повече кармични уроци (липсващите вибрации) ще трябва да научи притежателят му. 

# 54
Не съм съгласна. При толкова много хора на света,с толкова много различни имена,никой не може да каже ,че Ана е по-нещастна от Анастасия, защото името и е кратко. 😅😅
И Дънов е само една гледна точка.

# 55
Ами имах предвид,че е универсално и класическо име, с това, че доста кралици са го носили. Име на светица също така.
Това за съдбата си е съдба,шанс или късмет. За мен това са пълни глупости,че дадено име ще носи нещастие или не. Толкова несериозно ми звучи.

# 56
Този принцип го има при всички нумеролози, не е само Дънов. Има достатъчно такива книги за тези, които проявяват интерес. Чела съм го и в "Номерология" на Александер.

"Наблюдения от древността до наши дни са показали, че имената наистина притежават известен енергиен заряд. Звуците, които ги съставят с честотата на трептенията си, се възприемат от хората, наслагват се в съзнанието им и карат частица от тях да вибрира, с което предизвикват различни реакции. Затова се казва, че името придава „тоналност“ на своя носител, въздейства върху личността му, а оттам определя до известна степен и съдбата му."

# 57
Аз Дънов го дадох само като пример. Като най-известния такъв. 😊За всеки е важно различно нещо. За мен беше важно звученето на името и да е дълго и красиво,нежно име, историческо.
Чела съм разни теории за името на дъщеря ми -първа, пета,седма буква коа какво означава, характери и прочие  но хич не вярвам.

# 58
То по тази логика повечето мъже трябва да са крайно нещастни - това Иван, Асен, Явор, Крум, Боян - все имена, които за мен са много силни, са "обречени" заради броя букви.

За мен всякакви такива суеверия са крайно преувеличени и само товарят излишно.
Нека хората си избират имена за децата, които те усещат като правилни, независимо какво казват другите, пък били те и Дънов или астроложката.  

# 59
Четирибуквените обикновено са от две срички. За тях не важи това правило.
За трибуквените ставаше въпрос, че дават по-трудна съдба.

Общи условия

Активация на акаунт