Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 744
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Имах предвид College Advisers.

# 316
  • софия
Имах предвид College Advisers.
Това е интересно, ще ми е интересно ако разкажеш! Може и на лични Simple Smile или нак-добре на вечеринка някъде.../ А? Какво ще кажете за среща?! Време ни е Simple Smile

# 317
416 от вчера по обед. Аз съм с номер 2 кандидат-колежанин. Краката е в 10 кл. Успех на децата!

# 318
  • София
За родителската среща да се отчета. Нямах намерение да ходя - оценките са ясни, а и съвсем скоро всеки учител писа в енгрейд коментарите си. В последния момент реших да отида, за да поговоря с учителката по биология, която от този срок им въвежда reverse classroom и исках да разбера малко повече за този начин на обучение. Зашеметяваща!

# 319
  • софия
За родителската среща да се отчета. Нямах намерение да ходя - оценките са ясни, а и съвсем скоро всеки учител писа в енгрейд коментарите си. В последния момент реших да отида, за да поговоря с учителката по биология, която от този срок им въвежда reverse classroom и исках да разбера малко повече за този начин на обучение. Зашеметяваща!

Много добро описание! Аз от първия срок съм в УАУ захлас колко е невероятна!
Йънгс си има сериозна конкуренция!!!
kassii, помня те от времето когато е кандидатствала щерка ти, вероятно защото ние сме били на фронта веднага след вас. Стискаме палци!

П,С Призма, а за срещата на живо не искаш ли да се отчетеш?!

# 320
  • София
Амели, с удоволствие ще дойда!

Все още не съм виждала учителите по повечето предмети и сега разбирам, че е сериозен пропуск.

# 321
Аз родителска среща не пропусках - Важно ми беше да чуя другата гледна точка към "мамин златен", а и на живо ми казваха някои детайли... Неясно как 3/4 от учителите ме разпознаваха на кой съм родител още с първата ни среща, преди да съм казала името Sweat Smile все сядах на неговото място в стаята... или казваха "погледа е същия" (той зеленоок, аз синеока Smiling Imp), интонацията била същата...
Пък и мама е човек, покрай него получавах комплименти и за себе си  Relaxed
Скрит текст:
Добро си ми (беше) детето, сега е млад мъж за бой, но това е друга тема! Та ми го хвалеха Relaxed
Единия път учител беше решил, че съм сестра му... а той му обяснявал, че има 10 години по-малка сестра, не 10 години по-голяма Smiling Imp
Не знам за срещата как ще са при мен нещата, кифла мамина не знам дали ще мога да оставя на някой... не остава време да изчистя/сготвя от развеждане по дейности на малката и задачи покрай баба й... а и служебно са ме сдъвкали вече - гласят ми 4ти одит в рамките на 6 месеца! Ожалих ви се.
Хубав ден! Успех на кандидатстващите!

# 322
Аз съм леко възмутена от родителската среща вчера и то в аспект родители. Не може да влезеш вътре и да говориш с учителя 20 мин. Ако искаш се обади и си организирай среща с който преподавател искаш и го разпитай за всичко. Абсолютно ненормално е да се чака на опашки с по 10 човека и 1 на 3-ма родители да стои вътре между 15 мин и половин час. Родителската среща е да си "свериш часовника", не за отчет в детайли. Именно за това не е лична среща, а за всички родители, било то и с индивидуални разговори. Отчитам го и като грешка на АК, защото можеха да кажат в поканата за среща нещо в този аспект.
Иначе учителите бяха отзивчиви и горе-долу впечатлението им съвпада с моето.

# 323
  • Sofia
Здравейте!
Макар и майка на завършила колежанка, имам бъдеща такава Wink ...след 7 години Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде е мястото на срещата, Амели ?

# 324
  • София
peneva_a, имам следната оферта - ако твоята Фръцльона й се ходи на гости, идва у нас за 2-3 часа да си играят с моята. Факт, че е по-малка, но успешно си играят с точно две години по-голямо момиченце, та съвсем вероятно ми се струва да има за кво да си кифлеят. После и ще вечерят, нашта ест има играчки "да те замерям", а двете с теб с колата сме за 5 мин до Хепиту или Ринга, после те връщам (ку не си с кола, ще ви закарам до вас). Знам чудесно място, от което се снабдявам с готвена храна - така че имаш вариант и да "сготвиш" за другия ден.

Ripple, така е било, така и ще бъде по родителските срещи. Повсеместният балкански егоизъм (аз и мойто сме си най-важни) и/или неспособност да си толерантен, възпитан, съобразяващ се с другите са неизкореними сред тези 1 от 3 или от 5. Не мисля, че каквито и да било мейли или опити ще променят това. Винаги ме е дразнело и мен, даже съм запомняла кои са такива точно, за да знам да не се нареждам след тях. Наглото и ограниченото е неизтребимо и непробиваемо, за съжаление.

# 325
  • На топло в неговото сърце.
416 от вчера по обед. Аз съм с номер 2 кандидат-колежанин. Краката е в 10 кл. Успех на децата!
С това темпо ще прескочим май 600.

# 326
  • София
Малко ме е яд мен, тъй като като правихме залаганията, идея си нямах, че тази година е възможно онлайн да се регистрираш за изпита в АК. Това прави нещата много по-лесни за деца от провинцията и ако знаех, щях много по-голяма бройка да посоча! Ама - шанс! Simple Smile

За срещата - много ще се радвам да ви видя. Не мога в понеделник и петък, но останалите дни съм ок, когато и където кажете.

# 327
  • софия
На тази среща може ли да присъства и майка на едно момче кандидат-колежанин?
Сигурна съм, че много скоро ще сте с колежанин! Малко търпение от вас, много стискане на палци от нас и на следващата среща ще сме заедно Simple Smile
Струва ми се добър вариант Simple Smile

# 328
  • На топло в неговото сърце.
Благодаря!Дай боже!

# 329
Като майка на осмокласник бях за 2-ри път на родителска среща и си направих план за посещение на учителите, с оглед минимално ощетяване на другите родители, предвид опита ми от миналата среща. Планът проработи при 3-ма от 4-ма учители,  с които се срещнах. Учудващо за мен и съпруга ми, който единствените думи, които обели по време на всички срещи, бяха с с учителката по информатика , срещата с госпожата по български език
протече извън плана. Тя продължи около 20 минути, но бешеизключително продуктивна и важна за нас и надявам се, последната ни така дълга и пречеща на другите родители.  Flushed

Общи условия

Активация на акаунт