Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 3 фев. 2019, 16:08 ч.

Чувствам се несигурна

 • 6 774
 • 181
 •   1
Отговори
# 45
 • Street of Dreams
 • Мнения: 6 787
Ти си решаваш. Но само от любопитство - защо би изтрила такъв разговор?

# 46
 • Мнения: 30
Ти си решаваш. Но само от любопитство - защо би изтрила такъв разговор?
Предполагам по същата, заради която не ми е казал че пише с нея.

# 47
 • Мнения: 88
Това момиче, за да "драпа" толкова явно има защо. Или й е обещал нещо (както в момента на теб) и я излъгал, или си е оставил вратичка и й дава по някоя надеждичка я чрез фалшив профил, я по друг начин. Като цяло не му е чиста работата, след като те е забъркал и теб в тази каша. Не си мисли, че ти ще си нещо по-различно от нея след време.Това е моето мнение.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 07:31 от Liliyan21

# 48
 • Мнения: 30
Това момиче, за да "драпа" толкова явно има защо. Или й е обещал нещо (както в момента на теб) и я излъгал, или си е оставил вратичка и й дава по някоя надеждичка я чрез фалшив профил, я по друг начин. Като цяло не му е чиста работата, след като те е забъркал и теб в тази каша. Не си мисли, че ти ще си нещо по-различно от нея след време.Това е моето мнение.
Тук говорим за големи хора, аз като най - малка отдавна не съм момиче 🙂, а тя още по малко.
Обещания не сме си давали, и двамата сме на мнение че времето ще покаже как ще се развие връзката ни, и ние двамата сме тези от които зависи това. Пак казвам аз на думи не вярвам, а на дела.
Като нея няма как да стана, понеже тук говорим за човек който ревнува мъжа от собствените му деца, приятелите му и всека жена с която говори или погледне. Връзката им е била низ от скандали и обвинения от нейна страна, че купувал и се грижел за децата си, че се виждал и чувал с бившата си жена. Не можел да излезе с приятели и направила така че много от тях се отдръпнали, защото му казвали че тя не е за него. Държала му е сметка къде , как и с кого. За четири години, реално са били около 2 години заедно, многократно са се разделяли . Опитали са се да живеят заедно, но той каза че е било някакъв ужас и се е отдръпнал. Така че аз на нейно място няма как да бъда. А и не бих се унижила заради мъж. Мезду мен и нея има мнооого голяма разлика

# 49
 • Мнения: 5 858
Много се занимавате с тая жена да ти кажа. Я си гледай живота и детето. То големи драми, голямо чудо.

# 50
 • Мнения: 30
Много се занимавате с тая жена да ти кажа. Я си гледай живота и детето. То големи драми, голямо чудо.
Май си права 🙂.
Благодаря на всички за изказаните мнения !

# 51
 • Мнения: 248
Направила е фалшив негов профил във ФБ и си пише сама. Снимала е и ти е пратила въображаемия разговор. Затова човекът не може да ти даде обяснение - той такъв профил като няма ... виждала съм подобна случка и хич не се чуди - лудите с лопата да ги ринеш!
Докладвайте профила за фалшив като начало. Блокирай я отвсякъде (фб, вайбър и тн) и си гледай мъжа, изглежда ми като да те обича и да е искрен!

# 52
 • София
 • Мнения: 4 993
Аз съм на мнение, че процентът на лудите мъже бивши е много по- голям от този на лудите бивши жени.
Направи ми впечатления някакво изказване от сорта на "никога няма да си само ти, нещо си другите". Бих си отваряла очите.

# 53
 • Мнения: 45
Да се присъединя и аз към тези, които те съветват да внимаваш. Пазя скрийншотове на подобни съобщения от бившия ми и за малко да ги пратя на новата, но момичето още е на етап розови очила и ще повярва на всички негови лъжи (макар да е черно на бяло писано че уж още ме обича и знаел, че и без това ще се съберем.... !) Устройва ме той да е с друга, за да не ме тормози, мълча си и чакам да дойде момента, в който очите и ще бъдат отворени.  Когато наистина ще и ги покажа за да предпазя едно добро момиче (бяха взимали детето двамата и имам наблюдения...) от доста добре прикрит манипулатор и мръсник, да не кажа психопат.  Внимавай, няма дим без огън !

# 54
 • Мнения: 381
Чак пък такава гад да е била. Че той защо е седял с нея тогава! 😁
 Не харесвам мъже ( и жени), които очернят бившите си. 99% вероятност има да го направят и с настоящия партньор.

# 55
 • Мнения: 30
Последните мнения ме накараха да се замисля заслужава ли си да бъда внимателна и да живея в съмнения. Ами НЕ! Живяла съм така, че никой да не може да каже: Ти си нещо благодарение на мен!Никога не съм се молила за внимание, няма да го правя и сега /не ми се и налага за момента / Родителите ми и живота са ме научил да се справям сама и да не завися от никой. В случая позволих на ситуацията да ме обърка и да забравя, че аз също съм харесвана жена и стойностен човек. Губи той ако не ме оценява 😊. А той ми показва, че ме обича, цени и уважава, така че било какво било. Не трябва да живеем в миналото , а в настоящето и да мислим за бъдещето!

# 56
 • София
 • Мнения: 4 993
Срещна няколко мнения, които не са толкова успокояващи, и започна с патоса на светлото бъдеще. Няма лошо, дано не сме прави, но стана комично отстрани.

# 57
 • Мнения: 120
Аз след толкова години брак , съм толкова разочарована ..
Никога не съм ревнувала съпруга си, никога не ми е давал повод за това ,но от 2-3 години имаме постоянно проблеми. Първото е ,гледката в очите му ,липсва вече тая искра -няма е. Постоянно почна да ме обвинява ,все за нещо съм виновна ,упреква .
Отказва да поправя неща в дома ни ,не го интерисува, че хладилника примерно е развален от 2 години.
Осъмних се ,че ми изневерява . Никога не съм го следяла ,за жалост и нямам такава възможност ,защото отглеждам детето съвсем сама в чужда държава ,плюс това нямам кола ,а работата му е доста далеко.
Предната седмица го забелязах че пише някакви СМС -и ,Ок нищо ново , но ме усъмних ,когато попитах кой е ; отговора беше точно “ кво те интерисува!”  Доста агресивно така ,ще кажеш ,че нещо крие ,стана и замина за работа доста по-рано от обичайното . Е,нали се сещате вечерта ,че нямаше как да не се разровя в телефона му Joy
Набързо мярнах едно око ,нищо интересно нямаше и го оставих на мястото му.
След няколко дена ,излязахме да пием кафе и ми се отдаде шанса така с добрата да поговорим . Беше спокоен ,обясни ми ,че е един клиент от работа , мъж ли е ;” -го питам .
-да, ми вика . Стига си мислила глупости .
Запомних картинката на ,една пеперуда .
Няколко дена след това ,нещо все ме гризе от вътре , някой път не ми вдига телефона или като ми вдигне ,все едно излиза отвън да говори с мен,да не чуя нещо.
Е не можах онзи ден да стърпя и сутринта след като оставих детето на училище и той спеше се разрових в съобщенията му .
И какво да видя ,Боже! На какви любовни обяснения попаднах ! Направо се разтреперих .. заснех каквото можах с телефона ми за доказателство . Не можах да издържа да го следя и направо още щом се събуди и го почнах . Взе си телефона в ръка ,влезе в тоалетната , отрича ,викаше ,че съм луда ! Не можел да живее /представете си/ повече така .. аз съм лудата отново . Казах му да влезе в съобщенията си , влезе , и кво  мислите ,а? Всичко изтрито .. изстрити да, от телефона му , но не и от моя !
Показах му и го питам ,защо??? Каза че е негов приятел и така си говорили ..
Влязах във Viber и чрез номера и намерих името , уви не мъж ,а жена .. след това и във фейса е намерих ..
Продължава да ме лъже и вече с факт ,че е жена ,ми вика ,че е клиентка .
Изгоних го ! Сори ,ама тук не става въпрос за една изневяра ,аз с очите си прочетох обяснения в любов , обяснения от 8 ч сутринта и такива в по сред нощите .
Продължава да ме изкарва луда и да ми пише , колко много ме обичал и си внушавам ..
Не мога да проумея ,защо продължава всичко това ??
Днес му казах ,въобще повече да не ми пише ,колко ме обича и ако иска да говори с мен и детето ,ще е по разрешаване на въпроса от сега-нататък какво ще се предприеме за доброто на детето ,но мен лично в СМС любовни ,изобщо да не ме споменава .
Толкова много го обичах ,толкова години семеен живот в добро и лошо и да ми се случи това ,,, Е не! Не мога да го преглътна ,както ми викат някой приятелки !
Пишете и вие ,какво мислите . Въпреки ,че съм на 98% да се разведа . А най лошото е,че не си признава ,ако беше признал поне грешката си и се разкайваше за това ,по имаше шанс да го съжаля . Но, човек който не се разкайва за грешките си ,как да му простиш хора??

# 58
 • Пловдив
 • Мнения: 1 923
Охх.. . Много крайно и първосигнално си реагирала. Разбирам те, и аз бях така преди години, но вече съм осъзнала, че това не води до нищо добро. Хубаво е да прецениш ТРЕЗВО какво ви свързва с този човек, щастлива ли си с него, има ли смисъл да си давате шанс (ако той желае също, разбира се). Ако смяташ, че е много влюбен и не можете да продължите заедно, сядате и се разбирате и това е. Защо отрича? Защото си го хванала неподготвен и това е начина да се реагира в такъв момент. Ще отрича до край, после ще измисли лъжа, после ще измисли втора и така. За съжаление това няма нищо общо с факта дали иска или не да си запази семейството, просто това е реакцията обикновено, когато поставиш човек в ъгъла. Трябва да мине време, да размисли и той, и ти, за да очакваш някакво " разкаяние ". И то ще бъде за пред теб, само на думи. И то ако въобще решите да продължите заедно. Така или иначе, не си помагаш с всекидневни скандали. Даваш си време, мислиш какво искаш, последствията от това какво ще решиш, и действаш. За съжаление такива неща се случват, никой не знае кога ще се влюби и в кой, важното е да се излезе от ситуацията с възможно най-малко щети. Успех!

# 59
 • Мнения: 10 518
Но, човек който не се разкайва за грешките си ,как да му простиш хора??
Никак. И няма да има промяна в поведението. Най-много да се крие по-добре вече.
Така са мъжете - отричат до последно, изкарват те луда, ако ще да ги хванеш на калъп.
Може вече да не те обича и желае, но не иска да си разваля "семейството" (каквото и да значи това). Не иска да си губи подредения живот, редовните контакти с детето. И ако ти на свой ред си хванеш любовник, ще реагира потресаващо.

Избираш: оставате заедно в името на детето и стъпкваш себе си и всички свои потребности от любов и партньорство или се разделяте с всички последици от това (много внимателно консултирани в правен аспект!). Детето ще страда и в двата случая. Атмосферата в дома ви при всички случаи ще е ад. Би могло да се имитира нещо като домашно спокойствие, ако ти нямаш никакви чувства към съпруга ти и го ползваш само като донор на пари и услуги. Но пък казваш, че е незаинтересован от дома ви вече.

Не знам в коя държава сте и дали съпругът ти е местен. Трябва да го имаш предвид, ако се развеждаш. Не дай си боже да се намесят местните социални служби за закрила на детето.

Опитай се да се дистанцираш от себе си и твоя срив. Опитай се да се концентрираш върху детето. Дето се вика, дайте си време да отшумят страстите. В момента не разсъждаваш трезво и може да допуснеш грешки.

Общи условия

Активация на акаунт