Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 580
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Да, спокойно, днес имах пункция, мина всичко добре, нищо не се усеща стига да си почиваш след това!

# 376
Здравейте момичета , а упойката в Щерев как я слагат ? На мен кака ми ми казва преди 7г когато тя прави ivf там ,че с газ са я упоили ... тя ми в интересно при вас как е ? И друго сега тук седим и си говорим с Моя мъж когато се правят такива процедури има ли вероятност да се родят еднояйчни близнаци ,защото ако се вкарат 2 яйцеклетки и се захванат по скоро са си отделни или аз нещо се бъркам 🙈.
На всички който са в процес в момента ви стискам силно палци ❤На мен благоволи да ми дойде след 8 дни закъснение от тези витамини и сега си взехме билети др месец се прибираме . Дано всичко е наред и стартираме и ние ,вече нямам търпение около мен всичко живо е с бебета или бременно (днес една приятелка роди също ) и така хем се радвам ,хем ми става мъчно някакси ,но така ми е писано и се надявам пролетта да ми донесе късмет ❤

# 377
При инвитрото си е като при естественото забременяване.При естественото,ако се отделят две яйцеклетки и се оплодят се раждат разнояйчни близнаци.Ако оплодената яйцеклетка в процеса на делене се раздели на две се раждат еднояйчни близнаци.Във форума четох за случай на момиче при което връщат два ембриона.Единия обаче се разделя и резултата е два еднояйчни близнаци и един разнояйчен.
Успех Пипи!

# 378
  • София
Упойката в Щерев е венозна. Не се притеснявай. Слагат ти абокат преди да те вкарат в операционната, а когато си там вече вкарват упойката и за секунди заспиваш. Минава бързо и неусетно. Успех!

# 379
Ваня благодаря ,интересна история .

Мимоза мен именно от абоката ме е най-страх 😩😩😩😩🙈

# 380
Няма нищо страшно при този абокат. Хората са професионалисти, всеки ден слагат по няколко абоката и слагането му изобщо не се усеща. Днес имах пункция, сложиха ми го без проблеми, а аз имам вени, които изобщо ме се виждат. Вече колко пъти сами слагали абокат, нито веднъж не съм усещала болка, сгъвам си ръката и си джиткам със сгънатата ръка с телефона и пет пари не давама, както се казва. Споко Wink

# 381
Msi_msi страха е голямо нещо 🙈🙈🙈

момичета на вас става ли ви понякога кофти когато разберете ,че някоя позната е забременяла (нормално) . Днес ми е едно такова криво имам чувството че целия свят чака бебета или има дечица вече , а пък аз съм втори ден от Ц ...отново за пореден път за последните 3г и все гледам да се успокоявам ,че и при нас ще стане ,но така ме избива на плач и някак си не мога да се зарадвам от сърце за другите 😞😞😞

# 382
Постоянно ми се случва. Просто си човек Hug

# 383
Аз се радвам на всяка една бременна жена като видя Heart и се моля за тях да се роди живо и здраво детето и всички бременни да се върнат живи с бебетата си вкъщи. Сърцето ми се пълни като видя някоя бременна! Това е чудо на природата и желая на всички да станат майки и татковци! Дори като съм в ин витро центъра стоя и се моля хем за нас, хем за присътстващите чудото да се случи! Желая и тук във форума всички да се зарадват на бебчета възможно най-скоро! Идва Благовещение, дай Боже всички да получим благата вест!

# 384
Msi mai напълно съм съгласна с теб ,аз имам в предвид ,че по скоро си задавам 1000 въпроса в моята глава и някак си се обвинявам и се питам какво ми/ни е . От там и може би идва това  ,че не мога да се зарадвам така както ми се иска . Но разбира се от сърце го желая на всички ❤А тук във форума ...само чакам да получа известие и някоя от вас да се похвали такъв кураж ми давате като ви чета че не е истина !! Помежду другото чета в момента “Стопанката на Господ “ (като каза за Благовещение ) много силно започва книгата ако не сте я чели със едно наричаме за рожба на една жена след 3 опита инвитро(до колкото разбрах е забременяла след наричането )  ... много ме докосна . Препоръчвам ви я който не я е чел ❤❤❤

# 385
Пипи, това е самосъжаление, и аз го изпитвам. Чувствата са много смесени...хем се радваш, хем ти е жал за себе си.

# 386
Msi_msi страха е голямо нещо 🙈🙈🙈

момичета на вас става ли ви понякога кофти когато разберете ,че някоя позната е забременяла (нормално) . Днес ми е едно такова криво имам чувството че целия свят чака бебета или има дечица вече , а пък аз съм втори ден от Ц ...отново за пореден път за последните 3г и все гледам да се успокоявам ,че и при нас ще стане ,но така ме избива на плач и някак си не мога да се зарадвам от сърце за другите 😞😞😞

И аз съм така и забелязах, но все ми е неудобно да се жалвам във форума. Даже откакто стана ясно, че няма да стане бързо/лесно, тези ми чувства се задълбочиха.  Една близка приятелка по-малка от мен забременя и аз за пръв път не се зарадвах от сърце за близък човек. Това е толкова грозно, не мога да се позная. Успех, момичета, вярвам, че който има вяра и полага усилия, винаги успява. Важното е да си гледаме мъжете и да залагаме на отношенията, те са най-важни, и да сме благодарни, че поне имаме шанс за лечение и инвитро.

# 387
Здравейте момичета,
Моля за съвет на къде да поема, какви изследвания бихте ми препоръчали да направя?
Ситуацията ми е следната, тежък мъжки фактор, заради което отидохме при специалист. При мен уж всичко е наред, но 1 опит ин витро 18 фоликула 16 зрели, нито една оплодени. 2 опит ICSI 15 зрели само 4 оплодени и нито една не стигна до бластоцист. И при двата опита използвахме донор, от който има живо родени бебоци.
Истински не знам какво да предприема вече, ще съм благодарна на всяка помощ и съвет от вас.

# 388
Опитай няколко пъти на ЕЦ. Понякога стимулациите тотално скапват яйцата, а понякога не са читави като цяло, без значение от възраст и количество.

# 389
Имам въпрос към тези с инсулинова резистентност.След проведено лечение имаше ли подобрение в качеството на яйцеклетките?

Общи условия

Активация на акаунт