Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Момичета токущо видях че се опитва да ми дойде , сега от кога да броя 1 ден ? От тази вечер (още не ми е тръгнало нормално просто цапа ) или утре сутринта да си го броя и да им звънна в клиниката ?

# 691
  • София/Дружба
Pipi8, утре брой за първи ден

# 692
Pipi8, утре брой за първи ден
Благодаря solley ! 🤗
И друго малко ме притеснява ,аз първи и втори ден съм с много болки и без хапче не минавам ... а знам ,че на 2 ден като отида най вероятно ще ми пуснат сутринта изследвания . И сега не знам като стана ако много ме боли как ще стигна до болницата без да съм яла и пила болка успокояващо :/

# 693
  • София/Дружба
Вземи си свещички профенид, ще ти помогнат много за тия пусти женски болки. Simple Smile

# 694
Ами аз има в мен едни хапчета ,но дали ще е добре да ги пия преди взимане на кръв за да се видят хормоните ? Иначе те добре ми действат и за 5/10мин ми в минало .

# 695
  • София/Дружба
Ако ще започваш стимулация не е желателно да пиеш никакви хапчета.

# 696
Да ще почвам .... Еми ще си пия едно , два само утре ако ме боли пък на втория ден ще стискам зъби и така .... ще ги питам тях след като ми пуснат хормони и ми поставят първата инжекция . То дано не ме боли но се съмнявам :/

# 697
Нали ще званиш за час питаи дали може

# 698
Здравейте момичета извинявам се за дългия пост.
Започнах стимулация на 2 ден от МЦ с бемфола 225
На 5 ден от МЦ БЕМФОЛА 225 +Цитротид
На 5 ден LH 3.31, Естрадиол 2345, Прогестерон 0.342 с 9 фоликула.
Продължих с Бемфола и Цитротид и днес на 7 ден LH 14.51, естрадиол 5489 и прогестерон 2.01.
Много съм се притеснила за качеството на я. С тези стойности на LH.
Дали и този опит е обречен....ще се радвам да споделите Sad
Благодаря!

# 699
  • София
Здравейте отново 😊 Днес беше последния преглед и петък е пункцията. Хормоналните изследвания са :
Lh - 2.96
Estradiol - 7746pmol/l
Progesterone - 1.560nmol/l
Имам 7 фоликула отдясно, има няколко по 20,7 и другите малко по-малко. Отляво са 4 фоликула.
Някой ако знае да сподели със мен как са резултатите от изследванията 🙂, че не съм много запозната. Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 21:39 от Dyxcheto323

# 700
Момичета не мога да повярвам какво се случва с мен.Бях стимулирана с гонал и цетроцид. На 16.03 беше пункцията и ми казаха на 5 ден че ще замръзят 3 ембриона .Обаче много ме болеше корема побърках се от болки и на 20.03 по спешност влязох в Щерев.И от тогава ту ми минава ту ме боли е дега даже умирам от болка болничния свърши днес 3 ден съм на работа и едва работя.
Каква е тази хипер стимулация нз, яйчниците ми бяха по 8 и 9 см, имах яко течност.Утре ще ходя да ме прегледа пак Андреева, че вече нз какво става това не е нормално да ме боли още от 16.03пункцията до сега.
Да пази Бог да няма усложнения...
Моля, пишете при вас случвало ли се е и кога отшумя болката ?

# 701
Здравейте Simple Smile!
Виждам, че сте дискутирали темата за подобравяане качеството на Я, което е болната ми тема ...
За последните две-три години и на диети бях, и спорт, и купища витамини изпих и продължавам да пия ...не ми помогна нищо.
След последния път д-р Савова ми препоръча да направя хипербарна оксигенация - в камера под определено налягане се диша чист ксилород. Така се обновяват клетките и се изхвърлят свободните радикали, за да може тъканите и клетките да се регенерират... Та... даде координатите на една клинина - Оксилайф в София (знам, че има подобни клиники и в Бургас, Русе, Пловдив..). Там провеждат това лечение. Ходих на консултация с доктора и каза, че от скоро работят с клиника Щерев и първоначално са били изпратени 6 двойки, 4 от които са имали положителен резултат след проведеното лечение.
Започва се към 4-6 ден от цикъла в продължение на 15 дни. Хубаво било да се направи 3 месеца преди старта на стимулацията докато се "вербуват" фоликулите.
Д-р Савова каза, че ако има нещо, което може да ми помогне - това ще да е ...  Все още е доста непопулярно като гледам, понеже не намерих особено много информация в интернет. Но ако ще ми помогне, ще спя в тая камера ако трябва..

Не съм го тествала още понеже чакам да ми дойде...след последната стимулация по дълъг протокол още го чакам.. Не знам какъв ще е резултатът при нас, но исках да споделя и с вас, за да може да имате информация и да опитате, ако решите. Заслужава си да се опита всичко..

Не знам много повече то това, но ако имате въпроси - насреяа съм, тук или на лични Simple Smile.

Късмет, момичета! Дерзайте и ще успеем Simple Smile!

# 702
  • София
Момичета не мога да повярвам какво се случва с мен.Бях стимулирана с гонал и цетроцид. На 16.03 беше пункцията и ми казаха на 5 ден че ще замръзят 3 ембриона .Обаче много ме болеше корема побърках се от болки и на 20.03 по спешност влязох в Щерев.И от тогава ту ми минава ту ме боли е дега даже умирам от болка болничния свърши днес 3 ден съм на работа и едва работя.
Каква е тази хипер стимулация нз, яйчниците ми бяха по 8 и 9 см, имах яко течност.Утре ще ходя да ме прегледа пак Андреева, че вече нз какво става това не е нормално да ме боли още от 16.03пункцията до сега.
Да пази Бог да няма усложнения...
Моля, пишете при вас случвало ли се е и кога отшумя болката ?

Криси, напиши после какво става и какво е мнението на лекарката ти, защо така се е получило и какво ти препоръчва да правиш?

# 703
Момичета,, на естествен цикъл"не эначи ли беэ медикаменти?
Док.ми предложи така,но от 2 ден с кломифен эа 5 дни .
Споделете при вас как е било ,,на естествен цикъл"

# 704

bubanka75, може да имаш ЕЦ с лека стимулация с медикаменти.

Аз съм била три пъти на ЕЦ и не съм имала никакви хапчета. Отивам на 9-10 ден от цикъла за проследяване, изследвания и решаване кога ще е пункцията.
Последният 4-ти път вече бях със стимулация. Отидох на 2-ри ден от цикъла и на същият ден започнах приема на хапчета за 5 дни.

Общи условия

Активация на акаунт