Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
АМХ не се променя бързо във времето и според мен новия резултат ще е много близък.Относно  уреаплазмата се надявам,че ако англичаните се съмняваха,че не е изчистена,щяха да назначат още една микробиология.По-скоро всичко ще е наред!
. Ваня , моя АМХ за 3 месеца падна 50% . От 0.45 на 0.26.

# 286
АМХ не се променя бързо във времето и според мен новия резултат ще е много близък.Относно  уреаплазмата се надявам,че ако англичаните се съмняваха,че не е изчистена,щяха да назначат още една микробиология.По-скоро всичко ще е наред!
. Ваня , моя АМХ за 3 месеца падна 50% . От 0.45 на 0.26.

Да, точно така. Не вярвайте, че не се променя, променя се и още как. Щом за месец го покачих тройно.... А усещах, че не би трябвало да ми е толкова нисък, но поради дълга липса на цикъл и хиперлактация АМХ си беше нисък.

# 287
При екстремни обстоятелства(липса на цикъл,операция на яйчникни др.) разбира се ,че ще има драстична промяна.Аз писах за нормални случаи.

# 288
Моят си беше от нормалните, просто не искам да уточнявам защо.

# 289
Аз бях до неделя във втора процедура която беше прекъсната заради офис и очаквам зет през май

# 290
Амх се променя трудно, по-скоро смятам, че тройно покачената стойност може да е лаб. грешка. Моето Амх все си е ниско, колкото и вит. Д да друсам. И не само моето е така.

# 291
Амх се променя трудно, по-скоро смятам, че тройно покачената стойност може да е лаб. грешка. Моето Амх все си е ниско, колкото и вит. Д да друсам. И не само моето е така.
И аз така нисък витамин Д , взимам 3 месеца и продължава да пада АМХ !

# 292
За вит. Д сменете формата на прием.
Аз го вдигнах за 2м с гел капсули,
преди това 6м едвам мръдна от 15 на 20з.

# 293

Ами сега ще обясня: нямах цикъл година и три месеца след раждането и имах хиперлактация в периода на подаването на документите за ЦАР (само три месеца след като ми дойде цикъла) - това беше година и половина след раждането. Изключително много кърмех, че бебето дори нямаше закуска на 1,5г. Колко ми е бил пролактина изобщо не знам, но е факт, че кърменето повлия на АМХ. В началото си помислихме, че е лабораторна грешка, но не беше!

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 22:36 от msi_msi

# 294
  • Sofia
Може ли да ме насочите към някоя тема с момичета в процедура

И аз ще чакам да ме насочите, че ония ден започнах стимулацията и май не съм вече за тук.
къс - започнах на 12.02, пункция - 23.02, общо 12дни. Като се чудеха дали да не е на 22.02 пункцията Simple Smile.

# 295
Здравейте момичета, ние първо ще пробваме на ЕЦ, по преценка на лекаря, но сигурно ако не стане от първия път ще минем и към същинско инвитро и затова се надявам въпросите ми да са за правилната тема.
А те са:
1. Правихте ли генетични и имунологични изследвания преди първия си опит или такива се правят след евентуален неуспех? За момента на мен не са ми казали да пускам, а съм 3 ден на м.ц.
2. Ако се установи проблем в генетичните /имунологичните, има ли начин да се предприемат мерки/лечение за по-добра успеваемост на процедурата или по-скоро за информация на лекарите са?

# 296
 1.правят се имунулогични изследвания
2.Ако има проблем се лекува напр завишени нк клетки се лекуват с вливания на интралипид

# 297
karaidavarvi, а какви изследвания ти правиха до тук?

# 298
  • София
karaidavarvi,  аз не съм правила допълнителни изследвания преди първия си опит. Пускахме само хормони, вирусология и спермограма на мъжа ми. Останалите изследвания ДОК ги назначи след първия неуспешен опит.

Ако след това се установи, нещо, което не е в норми, разбира се, че има как да се повлияе преди следващ опит, за да се повиши % успеваемост. Успех Simple Smile

# 299
Благодаря за информацията. Успех и стискам палци! Blush

Общи условия

Активация на акаунт