Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 607
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Не се притеднявам да го кажа - Д-р Ивайло Бързашки е, ощастливил толкова много двойки в северна България и не само!!!
Дори е направил невъзможното при една моя позната - по мои спомени съм расказала за двойната матка (която обаче никой не беше диагностицирал на УЗ до направата на секциото) на една жена и как тя е забременяла от деветия опит точно при него. Невероятен Човек и професионалист.
И аз мислех така но при мен уж качеството на Я и С е добро,ендометриомът също пък не се получават нещата

Ох, какво да ти кажа, до един момент сме в техните ръце, но след трансфера в Божиите, така че какво се случва с тези ембриони в нас и защо не се получава знае само Той!
Така е.Но няма как преди трансфера да ти кажат,че "при вас ще стане" ,а след трансфера"аз се знаех,че няма да се получи при този опит"

Да, точно така. Аз говорих с ембриолозите и те ми казаха, че правят това, според което виждат с апаратурата, а това, какво става след това, те не могат да кажат, та точно тук думите ти "аз си знаех" са също от Вселената. Не искам да употребявам Бог на всяка дума, но не знам как още да го кажа (не съм набожна, а вярвам във Вселенските закони по-скоро). Ох, дръжте се всички и на всички Ви желая УСПЕХ!!!

# 346
Здравейте на всички ! Чета ви много отдавна,  много сте полезни , благодаря !
Искам да ви попитам ,някоя от вас ползвала ли е Synarel nasal spray . Аз го почнах миналата сряда (21 ден от мц ) , като в началото имах някакви признаци за предстоящ цикъл , но вече не и все още нямам такъв . Възможно ли е толкова бързо да започне действието му ? И да очаквам ли цикъл изобщо ? Притеснявам се, понеже на 19 март съм на преглед, а до тогава трябва да съм имала кървене . По график от 21 март трябва да започна със симулацията с гонал по дълъг протокол.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 13:57 от Lipstick1984

# 347
Здравейте, момичета! За първи път пиша в този форум, тъй като досега бях само читател, а ето, че сега дойде момента, в който да се впиша и аз. Та въпроса ми е - има ли момичета, които са забременели с ин-витро оплождане, колко време продължава процедурата, каква е подготовката за ин-витро? Благодаря предварително!

# 348
Здравейте, кога дават болничен след пункция или след трансфер , колко дни и какво пишат като диагноза?

# 349
  • София
Здравейте, кога дават болничен след пункция или след трансфер , колко дни и какво пишат като диагноза?
И след двете.
Не знам в коя болница сте, но Надежда след пункция пише “женски стерилитет, неизяснен”, а след трансфер “изкуствено оплождане”.
За след пункция не знам в момента колко дават, а след трансфер дават до 30 дни

# 350
Здравей, болничен дават след функцията до 14 дена, за трансфер не знам не съм стигала още до там. При нас фактора е мъжки и това си пише в болничния. Репродуктивни проблеми свързани с мъжки фактор
.. нещо подобно утре ще си го взема и мога да ти кажа точната диагноза.

# 351
И след двете.
Не знам в коя болница сте, но Надежда след пункция пише “женски стерилитет, неизяснен”, а след трансфер “изкуствено оплождане”.
За след пункция не знам в момента колко дават, а след трансфер дават до 30 дни
Ние сме с мъжки фактор

# 352
Здравейте, момичета! За първи път пиша в този форум, тъй като досега бях само читател, а ето, че сега дойде момента, в който да се впиша и аз. Та въпроса ми е - има ли момичета, които са забременели с ин-витро оплождане, колко време продължава процедурата, каква е подготовката за ин-витро? Благодаря предварително!

Здравей,

Има стотици,хиляди,сигурно и милиони жени забременели ин витро:)
Първо трябва да избереш репродуктивен специалист,ако не си. Назначава ти нужните изследвания и ако е нужна - терапия.
Може би следва цветна снимка и се преминава към стимулацията. При всяка жена продължава различно, в зависимост от това как реагират яйчниците.
След като станат достатъчно големи фоликулите,следва пункция. Живот и здраве след това трансфер.
Общо казано е това.

# 353
Здравейте момичета как сте ,как вървят процедурите ?
На мен малко ми се обарлаха плановете и май ще се падне да си дойда малко по късно от 1.04 , и се притеснявам ,че ще хвана Велик ден в България . Та се чудех ако се започнем стимулация кам 6ти Април и др реши да излезне отпуск по празниците какво се случва след това ... кой ще ме следи . Още нямат график за април при Тимева ,а ми е неудобно пак да искам обаждане от нейна страна че вече няколко пъти ми звъни да ми обяснява разни работа ...?
Аз май си навлякох беля с едни витамини Pregnacare Conciving и сега ми закъснява 6 ден . На 2рия ден от закъснението правих тест беше отрицателен .... ,а няма от какво друго да е закъснение нито съм била под стрес нито съм патувала , гърдите ме болят и леко ми се схващат краката точно като преди да ми дойде ,но това даже корема не ме боли и се моля днес не съм ги пила тези Витаини дано утре се появи този Ц . че много ме насмита с това време и плануване да се прибера .

# 354

Здравей,

Има стотици,хиляди,сигурно и милиони жени забременели ин витро:)
Първо трябва да избереш репродуктивен специалист,ако не си. Назначава ти нужните изследвания и ако е нужна - терапия.
Може би следва цветна снимка и се преминава към стимулацията. При всяка жена продължава различно, в зависимост от това как реагират яйчниците.
След като станат достатъчно големи фоликулите,следва пункция. Живот и здраве след това трансфер.
Общо казано е това.

Благодаря ти много за изчерпателния отговор. Blush

# 355
Здравейте момичета как сте ,как вървят процедурите ?
На мен малко ми се обарлаха плановете и май ще се падне да си дойда малко по късно от 1.04 , и се притеснявам ,че ще хвана Велик ден в България . Та се чудех ако се започнем стимулация кам 6ти Април и др реши да излезне отпуск по празниците какво се случва след това ... кой ще ме следи . Още нямат график за април при Тимева ,а ми е неудобно пак да искам обаждане от нейна страна че вече няколко пъти ми звъни да ми обяснява разни работа ...?
Аз май си навлякох беля с едни витамини Pregnacare Conciving и сега ми закъснява 6 ден . На 2рия ден от закъснението правих тест беше отрицателен .... ,а няма от какво друго да е закъснение нито съм била под стрес нито съм патувала , гърдите ме болят и леко ми се схващат краката точно като преди да ми дойде ,но това даже корема не ме боли и се моля днес не съм ги пила тези Витаини дано утре се появи този Ц . че много ме насмита с това време и плануване да се прибера .
При мен имаше закъснение заради киста. Тази година Великден е на 28.04.,така че спокойно имаш време. В Щерев работят по празниците.Не се притеснявай,от опит го казвам. Успех

# 356
Деската благодаря за отговора ти при кой си там ? Аз се притеснявам да не се падне точно за пункцията или за трансфера да я няма аз съм при Тимева а ти?

# 357
Деската благодаря за отговора ти при кой си там ? Аз се притеснявам да не се падне точно за пункцията или за трансфера да я няма аз съм при Тимева а ти?
При Савова съм,при мен се падна миналия Великден инсеминация и на Коледа инвитро,въпреки празниците всичките пъти Др.Савова беше  там. Първия път дойде  неделя само заради първата ми инсеминация. Така че не се притеснявай.

# 358
Благодаря Деска 🤗🤗🤗🤗

# 359
След неуспешни опити изписаха на мен физиотерапия на малък таз. Имали момичета които минали тази процедура ? Дали има ефект? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт