Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
А някоя от вас знае ли как определят кой да има и кой не клизма.
аз съм с две преминали процедури и за моя радост ми се размина.
На ме ми бяха казали само ядене до 17ч предния ден и течности до 24ч
Правят ако фуликулите са над 3 бр така ми каза сестрата.

# 421
А някоя от вас знае ли как определят кой да има и кой не клизма.
аз съм с две преминали процедури и за моя радост ми се размина.
На ме ми бяха казали само ядене до 17ч предния ден и течности до 24ч
Правят ако фуликулите са над 3 бр така ми каза сестрата.
Явно във всяка клиника е различно при мен единия път бях 16, а другия 14 и нямах.
Не че има значение това, важното е да успеем и да гушкаме бебета скоро Simple Smile

# 422
  • София
Nadin да си призная и мен много ме е страх ,о все си викам “Боже а как ще раждам “ и от това ме е страх много . Но да ви кажа преди време имах един много интересен съм ,че раждам и бях изумена в съня си ,че въобще не болеше , после бях споделила на приятелка психоложка и тя ми каза ,че явно до този момент от страха си да родя съм се блокирала и че всищност подсъзнанието ми някакси ми е показало ,че няма от какво да се страхувам . Но .... 😆

Момичета, раждането НЕ БОЛИ!!! Спокойно, всичко ще мине като по вода - и клизмата, и пункцията, и трансфера, и бремеността и... раждането Wink
Ама това чакане след трансфер е мнооого дълго, хораааа Joy
Явно не си раждала.
А чакането след трянсфера е най-малкото. После колко има да се чака и колко по-тегаво е....

# 423
Здравейте, някой наясно ли е дали след поставяне на блокираща инжекция по дълъг протокол може да се прекъсне процеса, т. е. да не се продължи със стимулацията и какво се случва след това?
Благодаря ви! Успех на всички!

# 424
Здравейте, някой наясно ли е дали след поставяне на блокираща инжекция по дълъг протокол може да се прекъсне процеса, т. е. да не се продължи със стимулацията и какво се случва след това?
Благодаря ви! Успех на всички!
Мисля,че ще трябва да изчакаш разблокиране на хипофизата и да ти дойде цикъла след това. Аз съм била по дълъг протокол, но съм имала стимулация след блокиращата инжекиця.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 16:26 от bubastet

# 425
Винаги съм се чудила защо всички се плашат от тези клизми 😂  То нищо не усещаш реално.. маркучето,което се вкарва е сууууупер тъничко и може и да не разбереш даже 😂 само ти се дохожда до тоалетна след 5-10 мин и това е Simple Smile

# 426
Нямам си и на идея какво представлява само знам за какво се прави 😆🙈

# 427
Здравейте Момичета,
някой има ли представа колко време отнема удобрението на втора инвитро процедура по фонда?
И ако ви се е е случвало, колко време сте почивали преди да започнете следваща процедура?
Благодаря Simple Smile

# 428
Здравейте Момичета,
някой има ли представа колко време отнема удобрението на втора инвитро процедура по фонда?
И ако ви се е е случвало, колко време сте почивали преди да започнете следваща процедура?
Благодаря Simple Smile
Чака се три месеца. На втория въпрос не знам отговора, защото при мен минаха три години от първата до втората. Другите ще ти кажат колко месеца.

# 429
Здравейте Момичета,
Благодаря Simple Smile
Три инсеминации, две от които стимулирани и самофинансирано инвитро в четири последователни цикъла. Тогава се чакаше около 10,11 месеца за заповед, а между чакането ме оперираха, така че мина година и половина до следващия опит. Сега се чака значително по малко, както вече са ви писали.

# 430
Krisi1, мина ли пункцията? Как си? Видя ли че няма страшно и всичко минава много бързо Simple Smile Очакваме те да кажеш колко яйцеклетки си имаш и как се чувстваш Animal Bee Flowers Hibiscus Стискам палци за хубави яйцеклетки и още по-хубави ембриончета!

# 431
Здравейте момичета. Време ми е и аз да се включа в тази тема. Та въпроса ми е сега сме на изследвания преди инвитро и хормоните който трябва да пусна са на втори ден от цикъла. имали вероятност още на този цикъл да почнем с стимулация или ще е за следващия.

# 432
Здравейте момичета. Време ми е и аз да се включа в тази тема. Та въпроса ми е сега сме на изследвания преди инвитро и хормоните който трябва да пусна са на втори ден от цикъла. имали вероятност още на този цикъл да почнем с стимулация или ще е за следващия.

При мен лично всички предварителни изследвания ги направихме преди цикъла. Всичко излезна ок. Съответно започнах стимулацията на 2 ден от цикъла.

# 433
  • София

Ако не сте правили други изследвания и проследявания на овулацията. Вероятността е малка

# 434
Аз не съм пускала хормони(скоро)  , но д-р ми каза да се прибера една седмица преди Ц. да ми пуснат микробиология и цитонна маска както и на мъжът ми микоробиология и спермограма . Всичко друго е правено през последната една година и е в норма освен спермограмата на мъжът ми и мойте НК клетки . Ако всичко е наред като ми дойде стартираме на 2 ден от Ц. Дано всичко излезне наред защото вече съм предупредила в работата че ще отсъствам месец два и си взехме билети до Бг . За всеки случай пуснахме тук тест на мъжът ми пак за уреаплазма и чакам резултатите днес /утре дано все още си показват отрицателни . Това най много ме притеснява уж я изчистихме дано и втората контрола е отрицателна . До колкото знам ако я има няма да може да стартираме ИКСИ .

Общи условия

Активация на акаунт