Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 362
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Това като цяло е плана настройла съм се за почивка 😆 притеснявам се само дали ще стартираме да не излезне някаква простотия пак  я хормони ,я някоя бактерия .... уж всичко е наред ама 🤗🙈

# 586
Привет Момичета,
на някой случвало ли му се е в месеца след неуспешно инвитро да има два пъти цикъл? Днес ми е 16ти ден.
Предполагам, че са ми се разбъркали хормоните след стимулацията, но все пак да питам.
Мерсиии Simple Smile

# 587
Привет Момичета,
на някой случвало ли му се е в месеца след неуспешно инвитро да има два пъти цикъл? Днес ми е 16ти ден.
Предполагам, че са ми се разбъркали хормоните след стимулацията, но все пак да питам.
Мерсиии Simple Smile
Ти си сигурно втората с този проблем😂.Начало 05.03,край 08.03.На 11.03 отново и до 25.03.Казаха ми,че е нормално,от хормоните препарати.

# 588
Привет Момичета,
Мерсиии Simple Smile
Ти си сигурно втората с този проблем😂.Начало 05.03,край 08.03.На 11.03 отново и до 25.03.Казаха ми,че е нормално,от хормоните препарати.
И аз сега се обадих на доктора за всеки случай, каза че е нормално Simple Smile

# 589
Не трябва ли да е просто в норма ? До 4 е все в норма мисля . То това е много относително как така го искат 2 или под 2 ами ако на теб нормалното нито ти е 2.5 ... интересно ми е как става да се намали ?
Ами, и моето беше 2 и малко, вече не си спомням точната цифра, но започнах да взимам по смеха Еутирокс,за да го сваля до под 2. Факт е при мен, че имам един неуспешен трансфер с TSH над 2, един неуспешен трансфер с TSH под 2 и една съвсем прясна биохимична с TSH под 2. Иди разбери....

Bubastet ще пусна снимка от от последните ми изследвания през Септември , а преди малко попаднах на статия в която пише че ако си имал инфекция това може да увеличи стойностите на ТСН ,а аз когато съм ги пускала съм си имала уреаплзма и си миля че може От това да е излезнало по високо ТСН

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 12:52 от pipi8

# 590
  • София
Става въпрос не за каквато и да е инфекция, а за инфекция на дихателните пътища.

# 591
Момичета знам че е обсъждано някъде из форума но са много стари темите. Та въпроса ми е оргазъм преди пункция можели да навреди

# 592
# 593
  • София
Стари... нови... оргазма и преди и сега е все един и същ 🤣

# 594
Здравейте дами Simple Smile реших да създам канал в youtube, в който ще публикувам всичко, което ми се случва по време на инвитро процедурите. Искренно се надявам да ви бъда полезна и да ви вдъхна кураж.

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 18:58 от 𝐛𝐮𝐛𝐚𝐧𝐤𝐚

# 595
Toni , изгледах видеото . Може ли да споделиш в коя клиника и с колко АМХ ?

# 596
Здравей Тони ного хубаво за инициативата с видовото и аз го изгледах , мога ли да попитам защо не е станало каква е била причината ?
Поздрави и успех ти желая ❤

# 597
Здравейте дами Simple Smile инвитрото не беше успешно, защото естрадиола започна да намалява. Покачи се до 1700, след което в деня на пункцията спадна на 1400. Според лекаря това се дължи на самия гонал. Имало 2-3% от жените, при които той не влиаел добре. Причината не се знаела. На самите прегледи фуликулите растяха равномерно, бяха добра бройка около 15. Но за жалост самоя естеадиол бил нисък за тази бройка. Въпреки това направихме пункция, от която замразихме 6 яйцеклетки, които не бяха с много добро качество. АМХ 1.9. Клиниката, която посещаваме е Малинов, умишлено не я споменавам във видеото, за да не се възприеме като реклама.

# 598
  • София
Че то е абсолютно нормално естрадиола да спадне в деня на пункцията. Пика на естрадиола е 1-2 дни преди овулация, след което започва да пада.

# 599
И аз така знам, ни лекаря каза, че това било проблем Sad

Общи условия

Активация на акаунт