Имаме приятелска двойка, но не харесвам жената

• 10 502
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Като че ли проблемът започва още от това, че сте в родния град на годеника ти, и оттам нататък нещата само се влошават заради нереалистични представи, очаквания и претенции.
"Приятелска двойка" номер едно не става - те са в чужбина, тя е бивша на годеника ти. "Приятелска двойка" номер две не става по обратната причина - мъжете ви не се харесват. "Приятелска двойка" номер три - пак не става, пак не я харесваш.
Явно във вашия "балон" трудно може да се впише някой - или ти, или годеникът ти нещо не сте доволни, то покрай вас излиза, че никой не става напълно. Второ, каква е тази мания да сте по двойки? Не сте сиамски близнаци, всеки може да си има своя среда съвсем спокойно. Желанието една двойка да е в среда само на други двойки обикновено издава несигурност.
Да откажеш да контактуваш с въпросната жена от "приятелска двойка" номер три на пръв поглед е разбираемо. Откраднала ти е звездния миг като си съобщила бременността и се е размрънкала, вместо всички дружно да ръкопляскат. Това обаче отново издава сериозна неувереност в себе си и доста неприятна мания за величие, която личи и по други части от поста. Да не отговориш с някого, защото "така го чувстваш" е невъзпитано. Подозирам, че не живеете в някой мегаполис и става въпрос за град, различен от София, където всеки контакт е важен. Не е нужно да си ставате BFFs, да си правите пижамени партита и да ставате кръвни сестри. Просто не изрязвай така от корен нещата. И една бира някоя вечер да има с кого да изпиеш - пак е нещо.

Какъв звезден миг, какви 5 лева? Можеше да си направиш труда да прочетеш какво написах - не съм искала на никого да казвам за бременността. Моят човек сподели новината спонтанно, защото се радваше горкия.
Другото, което вече също казах, но явно тук се коментира без да се вникне в нещата: изобщо не ми пука дали имаме приятелска двойка, или не. И за споделянето на по бира по същия начин. И несигурна не съм Grinning
П. П. Градът не е от най - малките.

# 46
.... изобщо не ми пука дали имаме приятелска двойка, или не.

Тогава за к'во е цялата драма...?!?!?

# 47
  • София
Ти можеш да "режеш" хората колкото си поискаш - животът си е твой. Тази ще е такава, онази ще е онакава, ту мъжът ти няма да харесва, ту - ти, ту - и двамата за разнообразие. Не ти трябват хора за по бира, не ти пука дали въобще ще имате приятели, нямало значение дали са по двойки, макар че темата е точно за това - ами, чудесно. Накрая се отчуждавате с годеника/ мъжа ти от всички и си живеете като в аквариум, след като (почти) никой не пасва на деликатния ви вкус. Само да няма после "Ама аз нямам приятелки, ама скучно ни е само двамата...".
Пускаш тема - не ти харесват отговорите, тросваш се. Звучиш сприхава и заядлива и не е много чудно, че не "мелиш брашно" с никого. И после - ама какво да правя? Амиии...

# 48
Ама, много моля, по-сериозно! Изобщо не вниквате в нещата....!!!  Naughty Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 49
Ти можеш да "режеш" хората колкото си поискаш - животът си е твой. Тази ще е такава, онази ще е онакава, ту мъжът ти няма да харесва, ту - ти, ту - и двамата за разнообразие. Не ти трябват хора за по бира, не ти пука дали въобще ще имате приятели, нямало значение дали са по двойки, макар че темата е точно за това - ами, чудесно. Накрая се отчуждавате с годеника/ мъжа ти от всички и си живеете като в аквариум, след като (почти) никой не пасва на деликатния ви вкус. Само да няма после "Ама аз нямам приятелки, ама скучно ни е само двамата...".
Пускаш тема - не ти харесват отговорите, тросваш се. Звучиш сприхава и заядлива и не е много чудно, че не "мелиш брашно" с никого. И после - ама какво да правя? Амиии...

Никога не са ми липсвали приятели/приятелки и то такива, на които да звънна по всяко време на денонощието, ако реша. Но не съм тук, за да се доказвам. Дойдох за друго. Самия факт, че си мислиш, че не 'меля брашно' с никого... Си е тегава работа. Реалността е различна. А вие тук ме изкарахте живееща в илюзия, и каква ли не. Joy но ти благодаря, мила, наистина. Лека вечер

# 50
Жената е бременна, тресат я хормоните, а вие я разкостихте. Забравяте как действат понякога на бременните, то емоции най-различни.Не виждам някаква голяма драма,щом не се харесват, да се избягват и толкова.На сила приятелства не се създават, те се случват спонтанно.И аз не го разбирам това, че трябва непременно да са двойка приятели. И ние с моя мъж нямаме такива и хич не страдаме от това. Той си има негови, аз мои и това ни е достатъчно.

# 51
Жената не е бременна.

# 52
Цитат
Надявам се, да получа някакви съвети, примери и препоръки от вас. Flowers Tulip

Хем си помолила за мнения, хем апострофираш и пишеш, че ще си правиш каквото си прецениш.
Тогава защо е темата?
Какви препоръки очакваш?
Извинявай, но звучиш доста провинциално, като нямам предвид произход, а Манталитет. Оклюкала си цялото обкръжение на бъдещия си съпруг. Не си ли даваш сметка, че избирайки него, избираш цялата му вселена. Трябва да Уважаваш миналото му, личната му история, приятелствата му. И не, не си длъжна да ги харесваш. Но ако не можеш да се адаптираш към цялата "околна среда", има някакъв бъг. Помисли над това. Потърси го.

# 53
Жената не е бременна.
Коя жена не е, авторката ли? Аз ли не четох правилно? Нали цялата драма беше, че момичето в другата двойка не и честитило?

# 54
Овен ли си ? Познавам една представителка на зодията, която е магнит за всички, но никой не й трябва освен любовта на живота й.
И мен ме дразнят повечето хора и често съм на мнение, че изобщо не съм за този свят, но за жалост врата към друг такъв няма.
Съжалявам за загубата ти, за загубата ви, желая ви да се сдобиете с прекрасни деца, когато е писано.

# 55
Жената не е бременна.
Коя жена не е, авторката ли? Аз ли не четох правилно? Нали цялата драма беше, че момичето в другата двойка не и честитило?

Почети още малко.

# 56
Моят, твоят, нейният - не се използва от жени, които знаят семейният си статус.
Моят човек???
А за да кажеш моят годеник трябва да имаш пръстен и насрочена дата за гражданското.
Не го разбирай като остра критика. Кажи мъжа ми и не се обяснявай.

# 57
  • София
.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 13:16 от The Catcher in the Rye

# 58
Жената не е бременна.

Почети още малко.
[/quote
Прочетох че има несполучлива бременност, но мислех, че е било преди и сега е отново бременна и въпросното момиче не и е честитило. Грешката е моя, не съм разбрала. Случилото се е ужасно. Пожелавам и следващия път всичко да е наред.А за другото не я укорявам, така го е почувствала, така е решила.И аз съм на мнение, че реакцията на другата жена е била неадекватна и не заради това, че не е примряла от щастие, а защото е нападнала приятеля и, че и те трябва да имат. Някак си ми се струва, че такова сериозно решение трябва да си го обсъждат насаме,а не да се възползва от ситуацията и да го  притиска.

# 59
Овен ли си ? Познавам една представителка на зодията, която е магнит за всички, но никой не й трябва освен любовта на живота й.
И мен ме дразнят повечето хора и често съм на мнение, че изобщо не съм за този свят, но за жалост врата към друг такъв няма.
Съжалявам за загубата ти, за загубата ви, желая ви да се сдобиете с прекрасни деца, когато е писано.

Не, Телец съм.
Благодаря ти, всичко добро и на теб.

Общи условия

Активация на акаунт