"Приятелска двойка" номер едно не става - те са в чужбина, тя е бивша на годеника ти. "Приятелска двойка" номер две не става по обратната причина - мъжете ви не се харесват. "Приятелска двойка" номер три - пак не става, пак не я харесваш.
Явно във вашия "балон" трудно може да се впише някой - или ти, или годеникът ти нещо не сте доволни, то покрай вас излиза, че никой не става напълно. Второ, каква е тази мания да сте по двойки? Не сте сиамски близнаци, всеки може да си има своя среда съвсем спокойно. Желанието една двойка да е в среда само на други двойки обикновено издава несигурност.
Да откажеш да контактуваш с въпросната жена от "приятелска двойка" номер три на пръв поглед е разбираемо. Откраднала ти е звездния миг като си съобщила бременността и се е размрънкала, вместо всички дружно да ръкопляскат. Това обаче отново издава сериозна неувереност в себе си и доста неприятна мания за величие, която личи и по други части от поста. Да не отговориш с някого, защото "така го чувстваш" е невъзпитано. Подозирам, че не живеете в някой мегаполис и става въпрос за град, различен от София, където всеки контакт е важен. Не е нужно да си ставате BFFs, да си правите пижамени партита и да ставате кръвни сестри. Просто не изрязвай така от корен нещата. И една бира някоя вечер да има с кого да изпиеш - пак е нещо.
Какъв звезден миг, какви 5 лева? Можеше да си направиш труда да прочетеш какво написах - не съм искала на никого да казвам за бременността. Моят човек сподели новината спонтанно, защото се радваше горкия.
Другото, което вече също казах, но явно тук се коментира без да се вникне в нещата: изобщо не ми пука дали имаме приятелска двойка, или не. И за споделянето на по бира по същия начин. И несигурна не съм

П. П. Градът не е от най - малките.
но ти благодаря, мила, наистина. Лека вечер