Отговори
# 255
Хорската тъпота не можеш да я ограничиш или промениш, за съжаление напоследък дори все повече се шири, единствената противоотрова е да не ти пука. Ако можеш да го постигнеш, значи си достигнал философски високи.

# 256
  • София
Лейка, и една валентинка от мен, а Фран може да махне думата “училищен”, “училище” и всички подобни насоки от заглавието и всичко ще е наред. В заглавието, ако остане само Държавното срещу Частното, ще има да си лафим с дни Joy, че то здравеопазване ли е, образование ли е, не са едно и две Satisfied

# 257
Честит ви Свети Валентин на всички!
Аз мисля да уважа и Трифон Зарезан, та съм пред чаша червено. Наздраве!

# 258
  • София
Фран, като ще e гарга, рошава да е този говорилник.
Скрит текст:
Отправям към теб обвинение, последните дни не се наспивам, ще да е заради BROEN, тъкмо почвам сезон 3.Така е като не плувам, не карам кола и колело..

# 259
Русалка, а така! След това само “How to get away with murder” може да поддържа това ниво/според мен/.
Мецане, наздраве с червено! Рано ти е още, но ако ти се допие друго, да знаеш, че в седмокласната са на бЕло.
Нищо не казахте днес за образование, ни частно, ни държавно, ще си лягам.

# 260
В подкрепа на децата пред взимане на книжка. Първия път ме скъсаха, че съм плаха . Втория път ченгето трепереше от ужас къде са го пратили и карах като костенурка. Спрях на БМВ с думите, ние сме с предимство, ама този май не видя знака. Помоли ме да отбия и ме поздрави за добра преценка или нещо такова ..... А аз вътрешно се чудех и се смеех ..... 
Честити празници в последната минута.

# 261
  • София
Русалка, а така! След това само “How to get away with murder” може да поддържа това ниво/според мен/.
Мецане, наздраве с червено! Рано ти е още, но ако ти се допие друго, да знаеш, че в седмокласната са на бЕло.
Нищо не казахте днес за образование, ни частно, ни държавно, ще си лягам.
Компенсирахме на живо с представители на Инспектората. Ама много живо беше...

# 262
  • София
Уби ли ги? Или поне преби? Тези за друго не стават...  и, ако просто бяха безполезни и безсмислени, как да е. Но след уродите в МОН те са следващи по колосално зло и вредителство в образованието и училищата.

# 263
На твърде много от нас ни се искаше. Мен от край време ме спира само  мисълта, какви ще са следващите...
Тези поне обещаха да не идват скоро в АК. Grinning

# 264
Разкажете повече, де.

Скрит текст:
Лейка, и една валентинка от мен, а Фран може да махне думата “училищен”, “училище” и всички подобни насоки от заглавието и всичко ще е наред. В заглавието, ако остане само Държавното срещу Частното, ще има да си лафим с дни Joy, че то здравеопазване ли е, образование ли е, не са едно и две Satisfied
Хахаха! Добре, промених пак заглавието. Една буква.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 07:45 от Фран

# 265
  • София
Ама, Ежко, ти сериозно ли сал тва ще мъцнеш?!? Ох, само кат се сетя, кви жалки, ограничени и често комплексирани душици се вреждат в инспекторатите ( там не мисля, че би вирял интелигентен и морален човек), и рязко ми се свива стомахът къв го дирят в Колежа и кво могат да натворят докладно след това. :/

# 266
Мъчим се да забравим, Фран.
Миленита не е подстрекател, ама ... Grinning

# 267
  • София
Уби ли ги? Или поне преби? Тези за друго не стават...  и, ако просто бяха безполезни и безсмислени, как да е. Но след уродите в МОН те са следващи по колосално зло и вредителство в образованието и училищата.
Аз  бях "тупалката", "убийството" ритуално извърши Амели Simple Smile, чак ѝ ръкопляскахме. Мисля, че независимо от филологическото им образование, не разбираха от метафори.

Иначе си беше кауза пердута. Обясняваме им къде са им грешките в анкетата (и дизайна на въпросника, и техническото изпълнение, т.е. програмирането), при положение че "ние" сме пилотния етап, когато се тества надеждността на инструментариума именно с цел да се усъвършенства, те ми отговарят, че не могат да променят нищо ...
...
Иначе в Колежа дойдоха за "Best practices".

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 08:46 от Sharky*

# 268
  • софия
Ей така се раждат легендите Simple Smile
Нищо кой знае какво не се случи на срещата. Поредната глупост. Тръгват да правят нещо, чието значение е без значение. Много тъпо...Ще си говори държавата следващите години за образование, за качество...ама просто така, искат с документ да кажат - "ето, това е маса, това е стол, това е дърво, това е тетрадка..."
не знам дали ме разбирате...

А! И освен това, ще похвалят частните училища, но ще наградят само държавните! Но за сметка на това, ще черпят опит и инфо от частните!
Ако не ме разбирате, не е моя вината! Simple Smile

П.С Между другото искам да разгранича  идеята и нейното осъществяване от хората с които се срещнахме. За съжаление, те колкото и да са интелигентни и възпитани, на мен ми бяха и симпатични- просто ще бъдат между чука и наковалнята и ще оберат негативите на цялото това безумие, наречено "оценяване". Та нищо лично към тях, просто идеята на цялото това нещо е сбъркана изначално!

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:41 от Амели

# 269
Амели,
Няколко въпроса за размисъл, ако обичаш:
1. Защо проучване, насочено главно към държавните училища, започва с пилот в частна гимназия?
2. Защо тези умни и интелигентни хора така и не дадоха някаква конкретна информация за целите на цялата програма, а се криха зад "така казва закона" и "ние сме само винтчета"?
3. Какво смятат да правят със събраните имейл адреси?
4. Коя политическа партия седи зад МОН? (ключови думи - гюленист, Ердоган)
5. Откъде идва финансирането за тази програма?
6. Как бяха имената на тези умни и интелигентни хора?

Та така...

Общи условия

Активация на акаунт