Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 52

• 31 103
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Ох, тези братлета са ми толкова любими.

Heart Eyes
Айде още една много любима сцена:

# 61
Братята ще ми липсват Sad Просто не е същото без тях, колкото и звезди да се накачат на клона.
Днес седя и осъзнавам, че всъщност Диана и Иван Юруков вече са работили заедно веднъж, в Дъвка за Балончета, така че Диде поне знае какво да очаква от новия партньор Simple Smile Не знам защо този факт съвсем го забравих, сигурно понеже бях така разочарована от излизането на Велислав Cry

# 62
Аничка, и на мен ще ми липсват много, но аз съм приела, че ни разказаха история в два сезона и толкова. Е, не с щастлив край за единия брат, но то не всички филми завършват щастливо, понякога има и трагедии Grinning

# 63
Дона ме подсети, че може би става дума за пари. Нищо чудно Велислав да е поискал хонорар поне наполовината на чичко Юли и на Милошев му се е сторило премного 😁

# 64
Аничка, и на мен ще ми липсват много, но аз съм приела, че ни разказаха история в два сезона и толкова. Е, не с щастлив край за единия брат, но то не всички филми завършват щастливо, понякога има и трагедии Grinning

А то щото за другия брат завърши много добре - с Албена, вместо с някоя знойна испанка JoyJoyJoy

# 65
Е Доне, поне някоя го завива нощно време, а не мръзне като Батко ни Joy

Хъмбелина, аз все си мисля, че внезапната промяна на обстоятелствата може би е свързана най-вече с пари, но обратното - свършили са им покрай всички вложения, които са направили с новата сграда, и са решили да вземат спешни мерки, като елиминират известни разходи. Махат трима скъпо платени и сметките им се връзват. Само новата звезда не ми се връзва с тая теория на конспирациите Joy

# 66
Махат трима скъпо платени и сметките им се връзват. Само новата звезда не ми се връзва с тая теория на конспирациите Joy

Е, те ли са единствените скъпоплатени.....

# 67
Доне, от наличните, кои са т.нар. звезди? В момента сал един Вергов им остана, но както е ясно, от него няма да се откажат никога, освен ако не трябва да избират между него и Диде Joy

# 68
За мен и Духовникова и Карамазов ще играят в ОЖ.

Просто в момента не искат да се спекулира и наблягат на рекламата на ДГ.

Ще се появят по-късно в сериала, измислили са им история за малко отсрочка - възстановяване на В и временно заминаване на Хр.

# 69
Новата звезда живее за едното изкуство. Едва ли хонорарът му е пет процента от на чичко Гущер. 😁

# 70
Еми ето, Хъмбъл, твоите думи ми пасват идеално на теорията Joy
Ако до края на сезона Владо и Теодора не се появят, направо ще я приема за официална Joy

Злати мисля преди време беше оставила този линк тук. Днес си спомних за него и си слушах Батко, докато работих, много е терапевтично, препоръчвам. Е, не запомних и дума от това, което чете, щото бях ангажирана с тембъра на гласа му, ама то човещинка Joy

https://gramofonche.chitanka.info/zagolemi/poruchik.benc--dimityr.dimov--radio/

# 71
Еми ето, Хъмбъл, твоите думи ми пасват идеално на теорията Joy
Ако до края на сезона Владо и Теодора не се появят, направо ще я приема за официална Joy

Злати мисля преди време беше оставила този линк тук. Днес си спомних за него и си слушах Батко, докато работих, много е терапевтично, препоръчвам. Е, не запомних и дума от това, което чете, щото бях ангажирана с тембъра на гласа му, ама то човещинка Joy

https://gramofonche.chitanka.info/zagolemi/poruchik.benc--dimityr.dimov--radio/
Него, и седнал с ГРЪБ към мен ,мога да го слушам ☺

# 72
Моски, да не объркаш някоя дума или цифра така? Grinning

Aни, вярно че те вече са работили заедно. Диана там какви бузки има Grinning

# 73
Майче, аз по принцип работя със здраво надънена музика, сега просто музиката се лее от гласа на Батко. Grinning

Я ми припомнете, че днес се чудехме с едно другарче - Диде имаше ли некви щения към Ванката в Дъвката? Аз не помня да е имала, ама може да ми е къса паметта. Помня че задяваше боса Joy

# 74
То щото е да не се объркаш нещо Grinning

Не, нямаше. Сега ще видим каква спойка ще имат.

Общи условия

Активация на акаунт