Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 52

• 31 114
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Майче, няма начин да нямат спойка. Знаем, че Диде може да изкара страст дори от дърво, а Ванката го преслушах тия дни, има потенциал момчето Joy

# 76
Не, той ѝ намекваше, че знае как тя спи с шефа Animal Smile Cat

# 77
Ама преди такава "спойка" искам здравата да не се понасят, дразнят и хапят,  словесно,  да не си помислите нещо Grinning.

Моски, ти беше обещала нещо, ама кой да предполага, че ще е с друг Grinning

# 78
Ама преди такава "спойка" искам здравата да не се понасят, дразнят и хапят,  словесно,  да не си помислите нещо Grinning.

Моски, ти беше обещала нещо, ама кой да предполага, че ще е с друг Grinning
Е а де! Пак ще го има, като аз не очаквам да се хапят. Тя ще го хапе, а тойще се забавлява и ще ходи по нея, защото ще е с нагласата, че тя може да си мисли, че му се дразни, но всъщност не осъзнава колко много го харесва. Накрая ще го вбеси, няма начин. И пак ще има гневни проявления Joy

# 79
Добро утро Simple Smile

Премиерата на Димитър е на 6 и 8 март, предполагам, че в следващите няколко дни ще гостуват и в София Blush

# 80
оуу, Доне, страхотно!
А ако случайно не гостуват, да вземеш да се разходиш до Благоевград, ей го къде е Simple Smile

# 81
О, това със сигурност.
Ще гостуват, нямам съмнения в това. Благоевградският театър тия дни имаше още една премиера и два дни по-късно имаха представления в София. И тук няма да е по-различно, предвид режисьора и Калин Врачански.
А вие да вземете да отидете и да го гледате на живо, когато дойдат в София Wink (или ако гостуват в някой друг град)

# 82
Доне , да не вкарате името и на новия от ОЖ  в заглавието на темата , че нещо осиротяхме .
Ще скокнеш ли на премиерата  в Благоевград ?

# 83
Доне , да не вкарате името и на новия от ОЖ  в заглавието на темата , че нещо осиротяхме .
Ако се вкара името му, някой друг да прави темата и да си коментира каквото иска. Аз ще съм аут.
Темата е за тримата актьори, техните изяви и проекти и не ми се струва удачно да се променя в зависимост от това кой влиза или излиза в някакъв сериал.
Ако не сте съгласни, си кажете. Ще се съобразя.

Май няма да успея за премиерата. Ако не дойдат в София, през март или април ще гледам да отида до Благоевград. Тъкмо малко разходка Simple Smile

# 84
Ако се вкара името му, някой друг да прави темата и да си коментира каквото иска. Аз ще съм аут.
Темата е за тримата актьори, техните изяви и проекти и не ми се струва удачно да се променя в зависимост от това кой влиза или излиза в някакъв сериал.
Ако не сте съгласни, си кажете. Ще се съобразя.

Май няма да успея за премиерата. Ако не дойдат в София, през март или април ще гледам да отида до Благоевград. Тъкмо малко разходка Simple Smile
Сакън! Да си остане в този вид. Да бях с оня ентусиазъм като преди десет години, сама щях да му спретна тема, само за него, но Стара съм вече за подобни приключения 😁

# 85
Ох, Хъмбъл от вчера те мисля тебе каква греда удари -- и  Велислав, и Иван ги харесваш, и и двамата си партньорстват с крайно нелюбимата ти Диде Joy

# 86
Ох, Хъмбъл от вчера те мисля тебе каква греда удари -- и  Велислав, и Иван ги харесваш, и и двамата си партньорстват с крайно нелюбимата ти Диде Joy
Хъмбелина много ще страда Joy Добре, че поне Димо Алексиев  е го сватосаха с нея хахаххааа

# 87
Гаврете се вие с кака си😌😁

# 88
Обаче откъм Диде е такава суша за нови нейни снимки, че вече очаквам в новия сезон след няколко епизода време да я видим с гола глава Joy

# 89
Поне ей сега мръдна малко и си смени снимката на профила. Joy

Общи условия

Активация на акаунт