Кападокия 2019

• 50 452
  • 657
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Да казвам ли, че и ние бяхме в същия хотел със същия гид 😂😂😂

Подстрекателка, гида, трябва да ти дава комисионна Simple Smile

За жалост, времето другата седмица, не е ясно какво ще е, дано поне не ни вали....

# 496
  • София
Аз съм виждала костенурка на Закинтос Simple Smile Не сме ходили до езерото, нямахме време и не мога да кажа нищо.

# 497
Вероятно и сезона е важен за фламингото, заради миграции и т.н.

# 498
  • Sofia
Пишете после тук ако намерите нещо за соленото езеро. Пак ни се ходи в Кападокия, може да го посетим.
Гида няма нужда нищо да ми дава. Човека се раздава на максимум за групите си. Какво повече да искаме.

# 499
Ние тръгваме утре, обаче за дните, в които сме планирали зелен и червен тур го дават да вали. Удачно ли е когато времето е дъждовно да се правят тези турове?

# 500
  • София
В червения тур повечето от нещата са на открито, да не кажа всички. Ако имате късмет да вали на пресекулки докато пътувате... то въпроса е и колко ще вали... В зеления тур имате подземен град, манастирите и дълъг преход до манастирите от 70 км на посока, така че дори да вали имате за разглеждане вътре пък и път, но пак въпроса е колко вали и дали е цял ден...

# 501
  • Sofia
Ние като бяхме Април валеше всяка вечер, сутрин преваляваше, но през деня имахме чудесно време за разходки. Дано да имате късмет и да разгледате всичко, което сте си набелязали. Пък и на място може да промените датите на туровете. Агенцията няма да ви откаже.

# 502
Как е разпределено времето на организираните турове? Има ли достатъчно време да се разгледат обектите или е по-скоро препускане? Започнах да се чудя дали пък да не си ги обиколим сами с колата, но пък няма да има кой да ни разказва.

# 503
  • Sofia
Зависи с коя фирма сте и колко хора сте. Ние на зеления бяхме 15-тина човека и имахме достатъчно време за всичко. Много добре беше разпределено между обектите и екскурзовода се съобразяваше ако на нещо искаме да отделим повече внимание. Но и Селиме и подземния град разгледахме обстойно и без да препускаме. Между двете имахме приятна разходка, 1-2 обекта и обяд край реката.

# 504
  • София

Гледах да организирам сама всичко, ама то излиза адски скъпо

Еми, не избирайте този хотел, ние си организирахме сами посещението и ни излезе доста по-евтино.
Още повече, че хотела ви е в хълмистата част, по калдъръмите, там автобус няма как да влезе - бая зор ще видите всички да се катерите и багажа.
Изберете си хотел в ниското, нашия беше в края на градчето Ючхисар, от него се виждаше крепостта, а в далечината сутрин излитащите балони Simple Smile
Още повече, че имате човек на възраст и с проблеми - ще се чувствате ли добре, ако ангажирате цяла група да се съобразява с вас ? И какъв е смисъла да плащате за посещния, да ви возят натам - насам , а вие да дремете в автобуса или изобщо да не ходите, а да лежите в хотела?
Имате избор да проучите предварително отделните забележителности и да прецените дали да отидете, и през колко време да спирате да си почивате, без да карате някой да ви чака.
Аз съм с дископатия и други проблеми, и ходенето по равно 200м и съм до тук, трябва да седна.
Открития парк Зелве, го обикаляхме 3 ч, еми доста ходене, и на горе, и стълби.
Ако имате някакви въпроси, може да ми пишете на лс Simple Smile
Здравейте!
Бихте ли ми казали, ако сте ползвали рент а кат, име на агенция, от която сте доволни?
Благодаря!

# 505
Привет. Случихме кофти време 3 дни без полети и цената скочи на 350 евро което вече ни е много
Предлагат ни Cat valley за 200
Какви гледки се откриват от балона там?
Колебаем се дали въобще да летим, но ако пропуснем ще трябва да идваме пак ☹️ я дойдем я не...

# 506
  • Sofia

Тези са ми в телефона. Имам и снимки на целия полет от капитана, но още не съм им оправила формата. Като преживяване беше невероятно. Правеха и шоу изпълнения с балона. Единствения минус, който отчитам, е че край нас нямаше още 50-60.балона.

# 507
  • София
350 евро??!! Е, тези срам нямат. След малко тръгвам. Ако някой нещо го интересува да пише. Ще съм на място с актуална информация.

# 508
  • София
Добро утро от терасата на Дервиш Кейв, ако всичко е наред утре ще летим Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 12:03 от nad_tab

# 509

Ние сме в Елит Кейв и ако вятарът утре е под 10 км/час и ние ще летим 🤗

Общи условия

Активация на акаунт