Много майки препоръчват Поликлиника България за подобна грижа - прочетете в сайта им. Имат и онлайн консултации 24/7, което е голямо улеснение.
Цената за раждане е обявена една, но има и друг ценоразпис с допълнителни услуги, който не е публикуван на сайта. Случвало ли ви се е да ви питат "Искате ли това/онова?" и в последствие да разберете, че то има допълнителна такса?
Към самата болница имам забележки, но нищо по-различно от вече споделеното, което си го знаех и преди да реша да раждам там - намирам за идиотско да взимат по 220 лв. на вечер, за да спи мъжът ми с нас в стаята, а да му се предоставя някакво смешно походно легло и закуска, останалата храна да си я плаща. А и като започвах следенето там, цената беше 190 лв. То ясно, че всичко поскъпва, ама кое точно е поскъпнало и довело пряко до това цената на докарването на походното легло да се актуализира
Иначе като стая всичко беше ок, като грижи - стандартното, за мен е недопустимо да не дойде някой търпеливо и внимателно да ти обясни и покаже как да кърмиш, особено след секцио, особено в специализирана болница за раждане, обаче знам, че навсякъде е така и не се впечатлих, само се ядосвам тихичко вътрешно. Акушерките бяха много мили, но е трудно да си извоюваш неща, които са в разрез с техните разбирания. Обаче поне е ясно, че настояват на своето с добри намерения, с мисъл за теб и детето.