Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 679
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Танчето, много момичета са успяли с ИР. Първо трябва не само с 10, с според мен с 20 килограма минимум да отслабнеш. Трябва да спазваш сериозен режим богат на протеини и без въглехидрати. Ако си стриктна ще се справиш в рамките на 2 месеца, за да стартираш процедура. Съветвам те да отидете при Карликая. Той има опит с такива момичета като теб, за мъжкият фактор не се тревожи - ембриолозите ще си свършат работата, но е добре мъжът ти да почне да пие витамини и добавки за качеството на плувците.
Никакъв твърде алкохол и спрете цигарите, ако пушите.

Според мен, НАЙ-Сериозният ти проблем е ниският витамин В12!!!!!  Нямаш енергия и се тъпчеш по този повод с въглехидрати и така си в омагьосан кръг!!! Направи основният панел за Тромбофилия, за да видим дали имаш нужда от мета форма на В12 или можеш и с нормална. През това време започни инжекции мускулни с В12 като след инжекцията пиеш мета форма на фолиева киселина, за да усвоиш В12.
Неофолик мета.

Говори с личната си лекарка да ти направи схема за поставяне на инжекциите.

Яж червени меса, чисти обаче - телешко, сьомга и риба по принцип. Пиле само Дюк или домашно. Зайци, пуйки. Никакви полуфабрикати, и колбаси - те не спадат към чистите меса. Спри и млечните продукти. Приемай всеки ден пробиотик, за чревната флора. Можеш единствено да консумираш в малко количество кисело мляко и то не всеки ден. Всичко останало го забрави. Пий вода и започни да практикуваш йога всеки ден за фертилност има клипове в you tube. Ходи пеша минимум 40 минути всеки ден.

Другият ти Огромен проблем е дефицита на витамин Д. Трябва да е около 70. 10 капки вигантол със сусамов тахан прави чудеса - изпитано.

След 2 месеца, ако почнеш от днес ще си по-слаба и с нормални нива на витамини и възможност за бебе. Иначе с ИР и дефицит на тези два витамини шансовете за бременност са ниски.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 15:55 от DundyS

# 151
DundyS,аз от близо 3сед.съм на режим на прочутия Узунов,за около 2сед свалих 4-5кг ,пребирам се пеш от работа това 4км ,пия вит б12,метфогама,иногинол,комфортекс,кинон Д3 в такъв сл.хубаво ли е да започна и вигантол ? Ендокрин.нищо не ми каза за вигантол..каза ми ,че като отслабна няма да има и ИР. А и приемам неофолик мета от 1година .. Какво мислите за др.изследвания и те не са мн.ок даже никак добре

# 152
Момичета, на мен ми извадиха 8 яйцеклетки, от които 7 зрели и се оплодиха 6. На 3-ти ден и 6-те продължиха да се развиват, а на 5-ти още не бяха стигнали до стадий бластоцит. На 6-ти ден само 1 е станал бластоцит и е с качество 5ВС. Това май не е много окуражително, нали? Ще му правим и ПИД.

Ама те пък защо не са ги замразили на 3 ден са се развивали добре

Вероятно защото искахме да правим ПИД, а за тази цел трябва да стигнат стадий бластоцит...

Здравейте, 5BC е много добро качество на ембриончето. Защо бихте рискували да му правите ПИД при положение, че имате само един

Защото имам 3 миседа и единствено качество на ембрионите не сме изследвали. Не мога да рискувам с още 1 мисед - докато се възстановя и минат няколко месеца, а качеството на яйцеклетките ми си заминава:-(

# 153
Преди 6-7м ги праеих същите и бяха супер ,на какво може да се дължи това обтъщане на резултатуте ,забравих да спомена ,че 5м пих Кломен..но без резултат ,дали може да е от това ..

# 154
И аз съм с наднормено тегло и всичко като теб  с изключение ,и на 20 години близо отгоре не се тревожи спазвай за витамините  както ти е написала  в поста Dudy  задължително също и за мъжът ти   посети ендокринолог задължително   и като отслабнеш може и по естествен начин да стане толкова си млада на тази възраст направо ин витро  и двете тръби ли са запушени със сигурност не вярвай на цветни снимки много са подвеждащи  най -добре е диагностична лапароскопия   направи ако се съмняват за проблем в тръбите и тук има добри специалисти 

# 155
Не само 1та тръба е запушена ,аз преди 4кг бях 50кг и не стана ,сега надали ще стане ест. Насочила съм се твърдо към ин витро и Турция

# 156
Еми , ти си знаеш най-добре   щом така прециняваш  че е най- добре  ,ще действаш   .

# 157
Танчето, вигантол се усвоява по-бързо и ефективно. Аз лично след много години ползване на Вигантол спря да ми действа и минах на капки солгар купувам си ги от iherb.
Не се тревожи всичко ще си дойде на място, когато отслабнеш и попълниш липсите на витамините.

Задължително пусни изследвания за Тромбофилия.

# 158
Тук в Бг не са ми искали,какво точно се изследва?

# 159
Тук в Бг не са ми искали,какво точно се изследва?

Изследване за Тромбофилия. Наред с другите ти проблеми според мен имаш мутации, които вероятно са причина и за аборта.

# 160
Цитат на: DundyS
link=topic=1092508.msg38216502#msg38216502 date=1550059285
Много добро качество.
Здравей,питах Хафизе и тя ми каза.
Благодаря  за отговора!🤗
Здравей,да питам ти откъде имаш такава информация за качетво и т.н кой ти я дава или ти трябва да попиташ .

Snikurs, на какъв етап е налична тази информация? И изрично ли трябва да питаш, не е ли редно принципно да те информират за всичко, което касае твоята процедура?

# 161
Цитат на: DundyS
link=topic=1092508.msg38216502#msg38216502 date=1550059285
Много добро качество.
Здравей,питах Хафизе и тя ми каза.
Благодаря  за отговора!🤗
Здравей,да питам ти откъде имаш такава информация за качетво и т.н кой ти я дава или ти трябва да попиташ .

Snikurs, на какъв етап е налична тази информация? И изрично ли трябва да питаш, не е ли редно принципно да те информират за всичко, което касае твоята процедура?
Мен ме държаха в течение за абсолютно всичко,което е свързано с процедурата. Даже докторът ми се обаждаше лично,за да обясни. Попитах за грейд днес,защото ще ми замразяват едното ембрионче и ми дадоха инфо. Не зная дали има "етапи",в които да е налична тази информация. Може би като достигнат бластоцид.

# 162
Тази информация се дава преди трансфер.

Танчето, за мен дефицитът ти на В12 е критично нисък. За това трябва да минеш на инжекции. Прочети тази статия.
https://vitaminb-12.com/b12-стерилитет-безплодие.html

# 163
Здравейте момичета. След шест неуспешни опита тук в България, с моя мъж решихме да продължим с опитите в Турция. Спряхме се на  д-р Тургут и ми предстои първичен преглед при него. С женски фактор сме, и двете ми тръби са отстранени. Нещото, което ме обърка, е че за първичния преглед искат и цветна снимка, но след като са премахнати двете тръби прави ли се цветна снимка в този случай? Извинявам се, ако въпросът е глупав, но ако има някой, на когото е правена цветна снимка след отстранени тръби ще радвам да пише. Благодаря.

# 164
Някой от вас дали има имейла на д-р Карликая?

Общи условия

Активация на акаунт