Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 446
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета, видях, че съм допуснала техническа грешка вместо 2250 евро съм писала 1250, съжалявам. Дано не съм подвела някоя.
@mil_ А дали случайно си разбрала кога се връща доктора? Аз в понеделник съм на преглед и се надявах да започнем стимулация - ще ми е притеснено, ако е при друг Sad

# 631
Момичета, видях, че съм допуснала техническа грешка вместо 2250 евро съм писала 1250, съжалявам. Дано не съм подвела някоя.
@mil_ А дали случайно си разбрала кога се връща доктора? Аз в понеделник съм на преглед и се надявах да започнем стимулация - ще ми е притеснено, ако е при друг Sad
Утре ще попитам. На мен понеделник ми е късно 4- ти ден ще съм, а аз съм с ранна овулация. Така че или сега, или другия месец, а аз се бях настроила. Така че, какъвто ми е късмета.

# 632
  • София
Утре ще попитам. На мен понеделник ми е късно 4- ти ден ще съм, а аз съм с ранна овулация. Така че или сега, или другия месец, а аз се бях настроила. Така че, какъвто ми е късмета.
Благодаря ти. Стискам ти палци и ще чакам да пишеш как е минало. Вярвам, че всички доктори са добри, но и аз съм се настроила, а и от най-малкото съм склонна да се стресирам.

# 633
Момичета, утре трябва да съм в клиниката на 2 ден от МЦ. Преди малко говорих с Хафизе, тя ми каза че д-р Карлакая е в Америка и ще ме прегледа друг лекар. Малко се разочаровах, изглежда ми като фал старт

Преди четири седмици когато се обадих эа час,Хафиэе ми каэа че доктора ще е четири дни в Америка,не е эаминал спонтанно.

# 634
  • Живее на Луната
Доктора е на конференция, ще бъде в клиниката в понеделник.

# 635
Момичета, здравейте.
Днес бях на преглед и се видяха две мехурчета. Много съм щастлива. Знам че е рано, но Хафизе каза да отида за да видим дали вс е наред и дали са си на мястото. След 10 дена ме викат пак за да видим дали има сърдечна дейност. Моля се всичко да е наред.
Пожелавам на всички да изпитат това невероятно чувство. 🤗

# 636
Момичета като ви чета какво отношение сте търпяли в БГ не мога дори да си го представя,аэ сигърно щях да ,,осъкатя" някоя кифла на регистратурата ,хаха.
Моят опит в инвитро процедурите не е мн богат,правили сме само едно миналата година в Герм. и винаги сме получавали нужната информация и отэивчивост от докторите тук,эа това не си и представям друго отношение в Турция.
Сега като гледам протокола по стимулацията от инвитрото ми става ясно,че грешката на док.май е била в стимулацията,по дълъг протокол бях ,а сме эапочнали от първия ден на Ц.със спрей эа потискане на ЩЖ(ако се иэраэявам правилно).Имаше 4 антрални ф.и до края останаха 4,но бяха с раэлична големина.Само 1 Я.(от най-гол.Ф )се оплоди и на трети ден беше качество 1АА.Дълъг протокол не се ли эапочва една седмица преди Ц.
Ако някоя от вас е била по дълъг протокол може ли да се включи.

# 637
  • София
Благодаря за информацията, момичета!

# 638
Здравейте, момичета! След няколко неуспешни опита в България и заключение на лекуващия лекар, че яйцеклетките ми не стават, сме решили да се насочим към д-р Карликая. Бихте ли ми казали кога е най- добре да си запиша час за първичен преглед- на чист ден заради цветната снимка, която ще трябва да направя или на втори ден от цикъла?

# 639
Момичета, утре трябва да съм в клиниката на 2 ден от МЦ. Преди малко говорих с Хафизе, тя ми каза че д-р Карлакая е в Америка и ще ме прегледа друг лекар. Малко се разочаровах, изглежда ми като фал старт
Приеми го позитивно и че ще ти бъде на късмет. А доктор Карликаа ще се върне, така че и той най-вероятно ще те преглежда.
Желая ти успех !

# 640
  • София
Здравейте, момичета! След няколко неуспешни опита в България и заключение на лекуващия лекар, че яйцеклетките ми не стават, сме решили да се насочим към д-р Карликая. Бихте ли ми казали кога е най- добре да си запиша час за първичен преглед- на чист ден заради цветната снимка, която ще трябва да направя или на втори ден от цикъла?
Здравей siinnichka, не знам как ще си записваш час (дали през агенция или през някоя от координаторките на клиниката), какъвто и да е случая ги питай и те ще комуникират с доктора и ще преценят.
Аз бях през агенция и доктора им беше казал да отида, когато искам - за първичен преглед било ок. Бях някъде около 21 ден. Цветна снимка имах от България, но от преди година - за момента не ме е карал да правя нова, но предполагам, че и това ще стане. Всеки случай, така или иначе е индивидуален. Успех!

# 641
Здравей siinnichka, не знам как ще си записваш час (дали през агенция или през някоя от координаторките на клиниката), какъвто и да е случая ги питай и те ще комуникират с доктора и ще преценят.
Аз бях през агенция и доктора им беше казал да отида, когато искам - за първичен преглед било ок. Бях някъде около 21 ден. Цветна снимка имах от България, но от преди година - за момента не ме е карал да правя нова, но предполагам, че и това ще стане. Всеки случай, така или иначе е индивидуален. Успех!
.                                     
Благодаря за отговора, ще се свържа с тях, за да уточним. Успех и на теб!

# 642
Аз си запазих час на първи чисти дни,даже сутринта ми е часа за цветната снимка,а следобяд съм в клиниката.Следващият месец жовот и здраве да се действа

# 643
Момичета, имам още един въпрос- задължително ли е да имаме сключен брак?

# 644
Момичета, имам още един въпрос- задължително ли е да имаме сключен брак?

Да🙂

Общи условия

Активация на акаунт