Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 408
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, Еl1t100

# 676
Винаги ли дават Prednol? За какво се изписва? Колко време се взема? Доста ме шокира фактът предвид на това, че е кортикостероид...
Аз пък знам, че е антибиотик.
Изписват го, за да се презастраховат от инфекции,
понеже не изискват МБ.

# 677
Преднол е кортикостероид. Името му идва от преднизолон.
Дава се само за 5 дена. Не се тревожете за това кратко време кортикостероид а не вредим.

Аз заради високите дози естроген бях с алергия и кортикостероиди до 8-ма седмица. До тогава при проблем клиничен не е опасен за бебето. После пак бях на кортикостероиди час преди раждането, по време на раждането и след раждането, но съм със силни и доказани алергии към медикаменти.

Така че спокойно. 🥰

# 678
  • София
Кортикостероид е. Но той действа и противовъзпалително и среюу евентуални инфекции.

# 679
Здравейте, някой започвал ли е стимулация с ТСХ по-високо от 2.5, без свеж трансфер. Или хормона е важен само преди трансфера и не играе роля при стимулацията?

# 680
Здравейте, някой започвал ли е стимулация с ТСХ по-високо от 2.5, без свеж трансфер. Или хормона е важен само преди трансфера и не играе роля при стимулацията?
На мен ми разрешиха с 2,6 да започна стимулация, но с 3,2 са ми отказвали , докато не го смъкна под 3.

# 681
На мен ми разрешиха с 2,6 да започна стимулация, но с 3,2 са ми отказвали , докато не го смъкна под 3.

ТСХ трябва да е нисък и за стимулацията. Обсъдете с доктора дали трябва да започнете Еутирокс 25 (примерно), за да го понижите малко.
На мен Владимиров и стимулация и трансфер ми прави при ТСХ 3,6 и ме убеждаваше, че до 4 е ОК. Опитът беше неуспешен. После имунолога Русев, каза че това е абсурд.

# 682

ТСХ трябва да е нисък и за стимулацията. Обсъдете с доктора дали трябва да започнете Еутирокс 25 (примерно), за да го понижите малко.
На мен Владимиров и стимулация и трансфер ми прави при ТСХ 3,6 и ме убеждаваше, че до 4 е ОК. Опитът беше неуспешен. После имунолога Русев, каза че това е абсурд.
Турците много държат на ТСХ, те бяха първите които ми го поискаха. Във Варна в АГ даже не ми го и пуснаха и естествено неуспешни опити. В Турция ми го поискаха и излезе 5,8 и веднага ме насочиха за консулт с еднокринолог, в случая добре ,че бяха те за да разбера ,че имам проблем с него.

# 683
За трансфера знам, че е задължително да е нисък.
По скоро за самата стимулация ме интересува дали е важно Simple Smile

# 684
Имам отказана стимулация по този повод, важно е при всички положения явно.

# 685

Пак е важно, защото от самата стимулация ТСХ се повишава. По време на първата ми стимулация стартирах с тсх под 2 и на финала вече бях извън горните референтни стойности. Чувствах се доста зле ( сърцебиене, задух, умора, тежест в гърдите и т.н). Хормоните са като "Виенската филхармония", ако един започне да свири фалшиво всички ще чуем:)

# 686
Здравейте,момичета!Може ли да споделите,тези от вас,които са правили ЦС в Фулия Ачик Мар,как е протекла.Чела съм мнения само за Ехомар

# 687
Добро утро момичета, след одиета и употреба на витамини се готвя за стимулация. Ще се чуя с Хафизе дали трябват допълнителни изследвания. ТСХто ми беше високо, тук ендокринологът ми предписа лекарство. Чудя се дали да го почвам преди да съм го обсъдила с Карликая или не. Имало ли е подобен случай ?

# 688
Здравейте,момичета!Може ли да споделите,тези от вас,които са правили ЦС в Фулия Ачик Мар,как е протекла.Чела съм мнения само за Ехомар
Останах много доволна, лекарят беше много внимателен.
Поисках и диск, след 5 мин. ми го записаха.
Около 10-15 мин. трае процедурата.
На регистратурата не говорят английски, така че е добре да
си напишеш на един лист за какво идваш, ако ли не, ще извикат някой лекар,
за да говориш с него. На мен един възрастен човек ми помогна,
като чу, че съм българка, живеел от много години в Истанбул.
Хафизе ми беше записала предварително час.
Успех! Heart

# 689
Добро утро момичета, след одиета и употреба на витамини се готвя за стимулация. Ще се чуя с Хафизе дали трябват допълнителни изследвания. ТСХто ми беше високо, тук ендокринологът ми предписа лекарство. Чудя се дали да го почвам преди да съм го обсъдила с Карликая или не. Имало ли е подобен случай ?

Щом ендокринолог го е предписал го започвай. ТСХ трябва до старта да е нисък, не губи време

Общи условия

Активация на акаунт