остани с мен (Saath Nibhaana Saathiya)

• 31 287
  • 219
  •   1
Отговори
# 180
Да точно до финала . Накрая Джаги и Дарам ще ги хванат в имението Суриаванши и полицията ще ги арестува .
Да 😀 да ще ми липсва тоя сериал , найстина доста разтакават , но са и много забавни

# 181
Да точно до финала . Накрая Джаги и Дарам ще ги хванат в имението Суриаванши и полицията ще ги арестува .
Да 😀 да ще ми липсва тоя сериал , найстина доста разтакават , но са и много забавни
И на мен много ще ми липсва . Дано Нова скоро да купят сезон 5 .

# 182
Кога е финала някой знае ли ....

# 183
Кога е финала някой знае ли ....
[/quo
Около 20 февруари

# 184
Сериала може да е тежък,но си има и забавните страни.

# 185
Laughing
Сериала може да е тежък,но си има и забавните страни.
Изобщо не е тежък . Много е забавен . Сега особено като ще танцуват Самира , Пинку и Бавани Laughing

# 186
Много са забавни всички и Урмила с нейнито Тенко 😍😀 дано да дават и петия сезон

# 187
Не се изразих правилно просто има тъжни моменти.
Но Урмила от началото ми е забавна.

# 188
Не се изразих правилно просто има тъжни моменти.
Но Урмила от началото ми е забавна.
Най забавна беше когато Моди бяха завързали Гора в трети сезон.  Също номерата и към Кинджал.

# 189
Да забавно е и Раши ми липсва Simple Smile

# 190
  • Сливен
финала на сериала е на 25 февруари

# 191
Е не остана.....а веднага ли започва продължението

# 192
Е не остана.....а веднага ли започва продължението
Още нищо не се знае .

# 193
  • Сливен
на 1 март ще почне новия индийски сериал  Изпитанията на живота

# 194
на 1 март ще почне новия индийски сериал  Изпитанията на живота
"Изпитанията на живота" (Kasautii Zindagii Kay) е заглавието на новия индийски сериал в програмата на NOVA!

Поредицата тръгва премиерно на 01 март (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 ч. (по три епизода), на мястото на индийския хит "Остани с мен".

"Изпитания на живота" стартира в Индия през 2018 г. в ефира на Star Plus, където се излъчва до октомври 2020 г., наброявайки 467 епизода по 30 минути.

Главните роли са поверени на изгряващите звезди Ерика Фернандес, Парт Самтаан и Хина Кан, които печелят редица престижни награди за превъплъщенията си в мелодрамата.

Историята разказва за обичта между Прерна и Анураг и изпитанията, през които двамата преминават по пътя на любовта.

"Изпитания на любовта" е римейк на едноименния сериал "Kasautii Zindagii Kay", излъчвал се в продължение на седем години с огромен успех в Индия - от 2001 до 2008 г.

Общи условия

Активация на акаунт