остани с мен (Saath Nibhaana Saathiya)

• 31 501
  • 219
  •   1
Отговори
# 30
Сигурно защото английският също е официален език в Индия

# 31
Сигурно защото английският също е официален език в Индия

Аз след обяда проучих въпроса и се оказа, че хинди имал много разновидности (панджаби, бенгали и т.н.) и в различните райони се говорят различни диалекти, като хората не знаят диалектите и думите на другите райони, затова по телевизиите думите, които са различни го обръщат на английски.
Аз гледам някакви стари епизоди със старата Гопи-много лошо са се отнасяли с нея и Ахем и Кокила, стана ми мъчно за момичето. А джигар колко е бил млад, като момченце е .

https://www.youtube.com/watch?v=ow9PynmILM8

# 32
По принцип това е така за разновидностите на хинди, не знаех, че го превеждат на английски, заради това. Благодаря за информацията. Но все пак, английският е вторият официален език в Индия и, заради това даже се смята, че Индия е държавата, в която се говори най-много английски, тъй като е най-многобройна. По-многобройна от САЩ

# 33
в момента гледам епизода и Рада се завърна по-ненормална от всякога. А всъщност Париди не познава Рада, тя се появи в сериала след като Рада я бяха вкарали в затвора.

# 34
  • София
Рада ще съсипе семейството.
Гопи ще си плати жестоко, че се опита да я спре.
Чак след 10 години и сума мъка ще се възстанови семейството.
И Ахем умира, за да дойде Джаги.
(Ролята се изпълнява пак от Мохамад Назим)

# 35
Тази Рада ми е най-противния образ от сериала, колкото Гопи е добра, толкова Рада е зла , подла и псхически неуравновесена. Едно добро дело не направи. Знаех, че пак ще се появи и ще им вгорчи живота, даже не исках тези серии да идват. А всъщност пуснали ли са я от затвора или е избягала?

# 36
  • Сливен
и аз това се чудя, толкова бързо да я пуснат не ми се вярва. Аз си мислех че Рада ще се появи много по нататък в епизодите, но тя се появи сега. Може да са я пуснали, но Рада ще направи всичко да навреди на семейството, но на края на този втори сезон Гопи ще я убие и така ще завърши втори сезон.

# 37
  • София
Пусната е предсрочно заради добро поведение.
Доколкото знам от психиатрията към затвора, където е била въдворена.

# 38
# 39
. Защо Кокила като Премлата е лоша, защо и Маду и този доктор

# 40
  • Сливен
Маду - майката на Гопи ще  е лоша в 3 сезон, защото мисли че Кокила е виновна и е подтикнала Гопи да убие Рада, което ще се случи в края на този втори сезон. Тя отмъщава на Кокила и затова ще наеме тази Премлата за да навреди на семейството, но Гопи ще я разкрие и ще спаси Кокила. А доктор Кришна ще е новия съпруг на Гопи в началото на 4 сезон, но той също ще си отмъщава на Гопи, заради сестра си. Но Кокила ще наеме човек който много прилича на Ахем - Джаги и ще я спаси и впоследствие Джаги и Гопи ще се оженят. А Ахем щял да умре в края на 3 сезон в автомобилна катастрофа.

# 41
  • София
Джаги не прилича на Ахем, то просто е същия актьор.
Върна ли са го щото рейтинга рязко пада.

# 42
Маду - майката на Гопи ще  е лоша в 3 сезон, защото мисли че Кокила е виновна и е подтикнала Гопи да убие Рада, което ще се случи в края на този втори сезон. Тя отмъщава на Кокила и затова ще наеме тази Премлата за да навреди на семейството, но Гопи ще я разкрие и ще спаси Кокила. А доктор Кришна ще е новия съпруг на Гопи в началото на 4 сезон, но той също ще си отмъщава на Гопи, заради сестра си. Но Кокила ще наеме човек който много прилича на Ахем - Джаги и ще я спаси и впоследствие Джаги и Гопи ще се оженят. А Ахем щял да умре в края на 3 сезон в автомобилна катастрофа.
Не разбрах само коя е сестрата на този доктор
Също така аз мисля, че от днешния епизод-не трябваше Джигар да иска годеж с Париди. Все едно е забравил Раши.

# 43
  • Сливен
сестрата на доктор Кришна се казва Манси

# 44
А, аз само да попитам.... Защо Премлата всъщност е Кокила ?

Общи условия

Активация на акаунт