Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 34

• 47 025
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ако беше почерпил сладкиш да сте подписали капаро на салфетка Wink

# 136
Повечето апартаменти, които се продават са необитаеми. Мен би ме отблъснала миризмата на сладкиш, ако ходя на оглед с цел покупка. И изобщо собственици живеещи в имот за продан, мирише на проблеми и условия.

# 137
А вие четете ли изобщо, че сладкишите и зеленчуците бяха за фотосесията? Или чукча писател, не читател.
Нали това е част от стратегията, да Ви се обадят. Снимките са потресаващи, масово за имотите, които се въртят по обяви. Затова и хубаво направен снимки с добра композиция ще отличат ВАШИТЕ от другите с гащите по парното, и вестника върху мушамата на кухненската маса. Искрена бих се радвала, ако помогнат на някого.  Simple Smile
Лейди, бъди сигурна, че има много повече ситуации от тези, които ти си представяш. И че има обитаеми имоти, които ама никак не миришат на проблеми. 

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 21:47 от 2109beforeGDPR

# 138
Прочетох го и не ми хареса идеята. Гледам подобни обяви и ме дразнят. Не искам да гледам вази и сладкиши, а разположение и състояние на имота. Всяка лична вещ пречи. Най-добрите обяви са с прибрани в шкафа джунджурии или празни стаи. Всичко останало е излишно и ненужно.

# 139
Този коментар от позицията на продавач ли е? Щото аз за тях писах.

# 140
  • WonderLand
Това със сладкишите и вазите би ме впечатлило само ако гледам някой изпипан луксозен апартамент. На панелка обзаведена с мебелите от младостта на баба ми, плочки омбре и стара дограма никак не се връзват. По-скоро ще си помисля, че хората са супер несъобразителни и са си снимали манджата на масата, е тъй ли не можаха да я мръднат за снимката.

# 141
Мисля, че е важно какво мислят купувачите за подобни мурафети. От позицията на такъв се изказвам, че не ми правят добро впечатление. Все едно имота няма други предимства, та са сложили цветя и вази. Смешно и несериозно е. Същото важи и за китните чаршафи и всякакви други вещи от личен характер. Най-доброто, което може да се направи е да ги няма.

# 142
  • София
Дадохте прекасни съвети, дано помогнат на продавачите да засилят копторите. Ама това постоянно да натъртвате да не коментираме и леко житейските забележки дойдоха в малко повече. Със здраве  Wink

# 143
Е човек като няма доводи, почва да се излага с разни злобни забележки и да прави жалки опити да уязвява. Такова ѝ е нивото на жената, личи си и от прочувствения пост и съветите.

# 144
Айде, да запазим добрия тон.
По принцип съветите не са лоши. Обаче в случая на Фрий, ако не ме лъже паметта, апартаментът е за пълен ремонт. И там тази стратегия не е много приложима.

Може би бих направила ремонт на стаята. Ако не друго, човек може да влезе да живее, и да си ремонтира банята докато е там. Трудно ама, може да е на зор.

# 145
То и този пост същият. Хайде не се джафкайте, сега имотите са народният спорт и, както виждате, всеки разбира и от покупки, и от продажби, а наемите ги хрупат като топъл хляб.

# 146
Учудвам се как за пореден път се скача на някого от нищото. Жената  написа какво мисли, без да е ни най-малко грубо, арогантно или обидно. След това веднага обаче заваляха язвителни постове. Не го разбирам.

# 147
  • София
Винаги ме е радвало някой като каже нещо и после има корекции.  Peace

# 148
Да, защото съм човек, и се афектирах, че от доброто ми намерение да споделя опит, се получи нещо друго. Искаше ми се повече да се види голямата картина, а се почна със сладкиши и колко било противно. Затова си позволих леката ирония.
Може да помислим и за списък със съвети за купувачи, които търсят апартаменти, които не са на Ш и З и как да се избягват хитринките на продавача Simple Smile. Включително да се провери вода в тоалетната и по мивки и баня, осветление, дали са отваряеми прозорците, да не е с фалшиво завещание/пълномощно продавача и още много. Томева също е писала много добри съвети за какво да се внимава. Може дружно да направим такъв Simple Smile На мен ми отне повече от година, за да се "светна" за много неща, особено пък за номерата но брокерите. Ще е полезно за всички, които за първи път тръгват да търсят ми се струва.

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 20:37 от 2109beforeGDPR

# 149
  • София
Не знам защо говорите за мен.
Апартаментът е изчистен и подготвен за вътрешен ремонт.
Външно всичко му е готово, вкл. нова ел.инсталация.

Общи условия

Активация на акаунт