Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 34

• 46 603
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • оттам, откъдето започва България
С тези шипове: https://www.praktiker.bg/bg/Insect-protection/ШИП-ПРОТИВ-КАЦАНЕ-НА-ПТИЦИ/p/486502 колежка, живееща на последен етаж, сподели, че си е решила проблема с гълъбите. Струва си да се пробва - цената не е голяма.

# 601
  • София
Високият етаж дава свобода, а последния спокойствие. Катеренето на стълби е досадно  Peace
13етаж при баба ми от миналата седмица, спокойствие...
Скрит текст:

# 602
Я кажете пазарът какво прави, на мен ми се струва, че спи, ходят, гледат, рядко купуват.

# 603
Ми така де, всеки се страхува да не се мине. Купувачите четат, че балонът аха да се спука и не купуват за да не се минат. Продавачите пък за да не се минат, ако свалят цената, не я свалят.  Та зависи кой колко може да чака Twisted Evil

# 604
Мда, нищо интересно не се случва. Имам чувството, че цените се вдигат, напук на прогнозите Joy .

# 605
  • София
Прикачам снимка на едно бъдещо жилище с молба да дадете оценка вие каква цена бихте дали. Да си направя изводите колко изгодно или не се предлага:
1. Етап - разрешение за строеж, сега копаят
2. Фирмата е надеждна, ще завърши
3. Партер, 49.6 на 57м2 с отделно, узаконена двор-градина от около 30м2 (излиза се от хола)
4. Изложение Юг-югоизток, обаче от страната на градината, южната има разбира се сграда
5. Статут на апартамент, макар че е партер.
6. Във ВЕЦ-Сиомеоново срещу Фантастико в Студентски, зад бившето Макси
7. Паркомястото подземно струва 5 цифрена сума в евро...
Скрит текст:

# 606
Не мога да го видя, та наизуст - 50-55000 Е. ПМ задължително.

# 607
Я кажете пазарът какво прави, на мен ми се струва, че спи, ходят, гледат, рядко купуват.

Днес, при телефонен разговор за оглед, директно ми свалиха 7 000евро от обявената цена.

Последен напън. Продавачите са в паника. Бързат да закърпят кьоравото. Ще пиша колко са свалили на огледа. Аз не бързам.

# 608
Банята е много малка. Спалнята също е на ръба и като се вземе предвид и района максимума е 50 000 евро.

# 609
  • София
Забравих да добавя, че няма и мазе- затова са изтипосали този килер там. Банята не може да се пипа, питах вече  Laughing

# 610
Абе, мизерийка си е апартамента, но явно това се търси в по-евтините райони. Ще ми е любопитно като се насити пазара след няколко години на каква цена ще се отдават подобни имоти при положение, че ще има сериозно предлагане на апартаменти с нормални размери.

# 611
Да се отдават? Че на кого? Те такива за отдаване ще станат хиляди в София.

# 612
Пазарът се е пренаситил вече. Щом апартамент, обявен на 500 евро наем, стои от септември?? Утре съм на оглед, на 350?? Ако ги напъна и на 300 ще го свалят, само да не стои празен.

# 613
Пазарът се е пренаситил вече. Щом апартамент, обявен на 500 евро наем, стои от септември?? Утре съм на оглед, на 350?? Ако ги напъна и на 300 ще го свалят, само да не стои празен.
За кой район става дума?

# 614
Южен и уж много търсен.

Общи условия

Активация на акаунт