Тренировки в домашни условия - 98

• 43 567
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Агент, записах си час за второ мнение днеска и след седмица съм на физикал терапи, ще го видим.
Звезди, тия тренировки изглеждат много приятни, мерси!
Дух припомни ми от кога е тази болка? Ако е мускул, максимума за който трябва да мине е две седмици, чувства се като гадна и много силна мускулна треска и се подобрява от движението. Ако е нврв, най-доброто което облекчава болката без странични ефекти е тенс юнит. Малка машинка която пуска импулси от слаб ток около мястото на болката.
Днеска се ядосах на глупавия студ и си поръчах един дребен елиптикал. Поразмятах малко и пудовката и я ползвах и за бицепс, рамена и гръб.

# 211
Звезди, благодаря ти. Но точно при усуквания най-много ме боли, в момента, от тази настояща болка. Иначе онази другата, около ПМС там наистина усукванията много помагат - всичко пука и се намества Simple Smile

Едира, от около месец е болката. Интензивността намалява вече, предполагам от медикаментите и гимнастиката. Но в пика й... срам не срам, ми помагаха да си обуя обувките, да си навия дънките, не можех да шофирам, защото когато натисках съединителя ме прорязваше силно. Така, стига с моите болежки съм занимавала всички. Благодаря ви.
Последно качвам едни упражнения от доктора. Нищо ново, но от обща култура е интересно, аз не знаех, че помогат на гърба Simple Smile То всъщност като гледам надписа отгоре, те косвено влияят на гърба, като заздравяват коремната мускулатура.

И пак споделям видеото http://www.lumbago.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/ - аз лично като гледам, всичко правя грешно Rolling Eyes

# 212
  • 1st floor
Между другото и аз обърках болката от нерв с мускулна треска. В началото точно така я усещах и се чудех от какво е.

За днес отчитам Ден 29 - Total Body Core. Ейййй, много ме затрудни, признавам. Особено вече на края не издържах и модифицирах едно от последните упражнения в...просто планк! Mr. Green В началото признавам, че се изхвърлих с тежестите.  Mr. Green

# 213
Вчера Хамър пауър, днес обаче не ми е добре и не знам дали ще тренирам, гърлото ме боли зверски и едното ми ухо пука, май ще се възпалява...писнало ми е от вируси тая зима.

# 214
  • Бургас
За днес балетна тренировка на Мери Хелън Бауър вместо смешното кардио от Дупемания.
Имам си сериозна мускулна треска от Дупемания 1 и 2 и балетната ми дойде идеално. Пета позиция много добре разтяга мускулите на дупето Simple Smile
А иначе от АЛМО нямах изобщо мускулна треска, което ми е леко странно.

# 215
Ха-ха, Агент, представих си те с камъните по плажа..... Мен би ми станало забавно.
За днес пак Джо Дилън на степер, довечера се надявам да остане време и за кардиото от БР.

# 216
Аз най-накрая завърших второто завъртане на АЛО, този път с гири от 4 кг. Прогресирам. Simple Smile. По едно време ги замених с 3 кг, защото си усетих кръста, а си мисля, че не трябва точно той да се обажда.

# 217
Сутрешната ми тренировка беше в компанията на още по- огромна и ярка Луна! Уникална!  Heart Eyes
Добавям и навъртени 10 км за деня.

# 218
Аз се освестих след два парацетамола и 9 хапченца витамин С и си направих тренировката - Чизел баланс...радвам се, че я направих, защото се почувствах много добре...мислех, че заради вируса може и да ме озори сериозно, но не, получи се пълноценна тренировка. Simple Smile

# 219
Набързо нещо забавно - 5 сценария как се нарушава диета при планиран чиймиъл Wink
Скрит текст:
"Получается грамотно нарушать диету у людей, которые не просто считают КБЖУ, а
учитывают недельную калорийность и готовы урезать рацион еще на пару сотен калорий
в день, чтобы в воскресенье съездить к бабушке)) Вы поняли мысль))

Но вот людям с лишним весом и нарушениями пищевого поведения лучше поискать
другие методы снятия стресса, поскольку своими читмилами они усугубляют
существующие проблемы в пищевом поведении и отдаляют себя от результата.

На ограничительной диете люди с нарушениями пищевого поведения умудряются
превратить читмил в какой-то магический ритуал и придать ему окрас вознаграждения.
Они всю неделю планируют, что съедят, становятся буквально одержимыми
«запрещенкой» и считают дни до момента, когда смогут «позволить себе расслабиться».
Зная, что существует что-то, что «нельзя», эта запретная еда становится еще более
желанной.

В итоге события разворачиваются по одному из 5 сценариев:
* Они терпеливо ждут и героически сопротивляются любым соблазнам, потом едят свой
читмил и наслаждаются им (самый позитивный сценарий);
* Они терпеливо ждут и героически сопротивляются соблазнам, дожидаясь дня Х, сметают,
если не полхолодильника, то, как минимум, две порции «запретной еды»;
* Они дожидаются дня Х или поддаются искушению раньше, съедают свой читмил, затем
снова нарушают диету. Они корят себя за отсутствие воли, но продолжают есть, потому
что «пропало все»;
* Они поддаются искушению раньше дня Х, корят себя за отсутствие воли, а потом
ограничивают диету еще жестче;
* Они не поддаются искушению раньше дня Х, но переедают своей обычной едой (привет
любителям ПП вкусняшек), потому что это «менее калорийно».
Менее калорийно на 100 г, но когда вы съедаете 300-400 г, то «ПП-вкусняшка» может
быть равноценна порции «запрещенного» продукта.

А без учета недельной калорийности получается следующее. Предположим, уровень
поддержки 1900 ккал, дефицитная калорийность 1500 ккал. Предположим, идеальная
героиня нашего примера всю неделю строго вписывалась в 1500 ккал, а в конце недели
съела дополнительно еще 1500 ккал. К концу недели мы получим не 1500 дефицит, а
около 1700. А если наша героиня – реальный человек. Как большинство людей,
периодически выходила за рамки КБЖУ, то мы вовсе можем не получить никакого
дефицита.
Нет дефицита калорий – не снижается вес.
И останавливается он по той же причине, что нет дефицита калорий – расход стал равен
приходу, но об этом в другой раз.
https://translate.google.com/

ТиЛи - знаеш какво искам да кажа - има места, където ще те погледнат поне, ако не коментират... хей, я да се побългаряваш Simple Smile))))

Дух - да, при болки в кръст/гръб, почти винаги се счита, че има и слаби корсетни/коремни мускули. Т.е. това работи по правилото на антагонистичните мускули - ако единият от антагонистите е значително по-слаб-недоразвит от другите следва нарушение на баланса и потенциални травми. Затова е и толкова непрепоръчително сами да си правим тренировъчни планове - повечето от хората несъзнателно избягват да тренират слабите си места и/или мускулите, които не виждат в огледалото, а при програма, съставена от грамотен тренер се гони и постигането на този баланс на развитие на мускулатурата.
http://lubomirivanov.com/764/

https://vk.com/@brinblog_ru-myshcy-stabilizatory-kora

https://www.puls.bg/ioga-i-meditatsiia-c-42/ioga-pri-slabi-korem … i-v-krsta-n-31386

PS Аз вчера завъртях тренировка с пудовка точно на Кели Кофи-Майер, но ми се видя кратичка - 36 мин - и пуснах и една бърза за дупе на руската дива Катето Усманова и днес съм с МТ, но на задно бедро и вътрешно. Измъчи ме каката с БГ клекове, та сега се назландисвам и ви давам непоискан акъл из форума, че не ми се почва Grinning

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 00:28 от Agent Provocateur

# 220
Аз Усманова отдавна я гледам, но малко еднообразни ми се виждат тренировките. Ще проверя пак какво има в групите от нея. Иначе за днес - Кели Кофи-Майер с Pump.
п.п. Агент, на принципа за клин клин...можеш да пробваш новите за крака от Lite series на Кети. Strong Lower Body Stacked Sets вдига доста и пулса въпреки сравнително умерените за Кети тежести.

# 221
Звезди, аз имам само 1-вата седмица на нейният дупе маратон, от някакви торенти го забърсах и ще съм благодарна за всичко. Вчера и се дивих на дъъългите почивки, но пък и интересни упражнения в интересно темпо и става чудно за финишър (тези първи 7). Но има качествено инфо от нея в ютюб и е много активна в Инстаграм:
https://www.youtube.com/watch?v=UUH6ywJuQOs
https://www.youtube.com/watch?v=W1yTCVLJsIA
https://www.instagram.com/usmanovakate/?hl=en

Благодаря ти за предложението, най-вероятно утре ще ги прегледам/направя (при мен почти 6 пм, а покрай последните проблеми гледам да не правя по-активни тренировки вечер - имало и такова животно като food-dependent exercise-induced anaphylaxis). Тази вечер сериалче и гребане май, ако устоя на любопитството!

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 01:14 от Agent Provocateur

# 222
Леле, готова съм на убийство за такова дупе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Леле, готова съм на убийство за такова дупе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ММ така каза, та се оказа, че аз мога да тренирам (уж за дупе), докато той прави вечерята и слага масата и храни децата, щото меракът мъжки не мори, а мъчи Wink

PS Беше ми направил пилешки гърди на скара без сос терияки, че нали правим дупе Wink Бяха ми останали и 113 калории за вино!

PS Също така каза, че когато съм го тормозила за гребната машина пак нейният задник съм размахвала под носа му като морков... бях го забравила, а зря! Работи моркова, пардон, задника! Satisfied

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 04:00 от Agent Provocateur

# 224
  • София
Днес почивам.Снощи вечерях завидно количество сладко -гръцка халва , сусамки , локум,сладолед и чаша шампанско изпих.Естествено спах като дете.Каквото и да пия за съм не помага.Вечерям ли сладко и то колкото ми се хапва , така че да ми се отпусне душичката и след това спя по 8-9 часа.
За днес съм намислила да направя едно моно на извара и скир , за да видя как ше се отрази.Само моно дни не съм правила до сега.

Общи условия

Активация на акаунт