Тренировки в домашни условия - 98

• 43 585
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Май само аз продължавам да харесвам Руми. Според мен тренировките й са ефективни, а ако направиш цяла програма, ставаш супер издържлив и нищо след това не ти се струва трудно.
Не си само ти...и моето мнение е такова - ако човек тренира кадърно с нея, наистина става много издръжлив  и после Шон Т примерно не е проблем.Simple Smile

И една глупост сътворих, вчера беше почивка по календар, но ми се отдаде възможност и бягах час и половина  на една поляна (влече си ме бягането) и днес усещам леко напрежение в коленете, попрекалих и ще чакам сега ден-два да отшуми и да завърша ХиЧ от който ми останаха само 3 тренировки.

Реших вече окончателно - ще продължа с ICE на Кети Фридрих, ще направя ниво 2, един месец е, около час на ден, прегледах си ги всичките тренировки и така...до сега не съм тренирала с нея и ще ми бъде ново и интересно. Всъщност само една тренировка съм правила нейна ето тази https://www.dailymotion.com/video/x6acgbq  - беше ме сковала адска МТ на долна част, каквато не бях имала от години, тогава помня, че идвах да се оплача тук...Simple Smile

# 676
Май само аз продължавам да харесвам Руми. Според мен тренировките й са ефективни, а ако направиш цяла програма, ставаш супер издържлив и нищо след това не ти се струва трудно.
Аз също харесвам тренировките и. Също така на нея дължа това, че 6 години вече спортувам нещо, с много малки прекъсвания, това няма как да отрека и забравя. Просто след раждането нещо се промени в нея или екипа и ... дали иска максимално да монетизира времето и да се подсигури за времената напред ли, не знам, но сякаш всичко стана за продан. Много неща съм получила подарък, но и много съм платила ... та не се чувствам използвачка Simple Smile

# 677
  • Бургас
Много хубава Деси, поздравления!
И аз харесвам много тренировките на Руми. Но аз съм предубедена - започнах да тренирам след като открих нейния сайт. Видях снимки преди и след и помолих ММ да ме снима в гръб. И като видях какво страшилище съм, и като ревнах с глас.. Това на 29.12.2013 - на Нова година хапка не можах да преглътна Sad Започнах хаотично, с различни тренировки,  бях почти на 38г,  72кг, 160 см висока, едва дишах, пиех хапчета за проблеми с вените, вечно бях недоспала (малкото дете беше на 1,5г, голямото в първи клас, пък аз ходех и на работа). С времето се свиква да ставаш рано и да тренираш, най-трудно май беше на домашните да свикнат, че времето за тренировка си е само мое Simple Smile
Хората се променят, също и Руми. Правила съм доста от безплатните и неща, но и от платените също. Личното ми усещане е, че някак зави в по-комерсиален вариант на работата си, но пропусна да го направи професионално. Не ми допада звукът на видиата и, нито пък обстановката, в която снима. Но пък след някои от тренировките и се чувствам като преродена. Частта с козметичната линия, която оставя усещане в мен за гаражна манифактура, няма да я коментирам тук, няма връзка с темата. Общо взето хубав продукт с кофти маркетинг, пък иначе няма лошо - щом е решила всичко да и се заплаща, така да бъде, на  пазара празно няма:-)

# 678
Арсен, какво и къде мога да намеря ICE, да го изтегля. Търся нещо за след ХиЧ.

Деси, превъзходна си!

# 679
Джери, за съжаление не знам от къде може да се изтегли ICE...
Деси, теб те бях позабравила и си признавам, че се връщах да чета публикациите ти по-назад...момиче по снимката си помислих, че си най-много 25-годишна...еха...никога не бих ти дала годините, чудесна си Simple Smile Май и ти споделяш моето мнение, че БР удря повече горната част и не особено долната...
И да те попитам ти с какви тежести правиш БР?

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 23:00 от арсен

# 680
Момичета много ви благодаря за хубавите думи Kissing Heart
Арсен Hug, не я правя с много големи тежести 2, 3 и 5 кг. гирички, като 5 ги ползвам предимно за долната част.
Наистина, дупето ми почти не се натоварва от тази програма, иначе на краката се образуваха мускули, корема и раменете също са доста добре. Като цяло ми харесва програмата Grinning

# 681
Деси, много, МНОГО си нежна и стройна!
Телосложения като твоето винаги имат полза от работа с тежести, да дам и аз непоискан съвет, и като цяло им препоръчват много леко и внимателно с кардиото, защото лесно "топят" мускулите си Simple Smile

И аз харесвам много тренировките на Руми...
Хората се променят, също и Руми. Правила съм доста от безплатните и неща, но и от платените също. Личното ми усещане е, че някак зави в по-комерсиален вариант на работата си, но пропусна да го направи професионално. Не ми допада звукът на видеата и, нито пък обстановката, в която снима. Но пък след някои от тренировките и се чувствам като преродена. Частта с козметичната линия, която оставя усещане в мен за гаражна манифактура, няма да я коментирам тук, няма връзка с темата. Общо взето хубав продукт с кофти маркетинг, пък иначе няма лошо - щом е решила всичко да и се заплаща, така да бъде, на  пазара празно няма:-)
Чудесно мнение! Много добре казано, Нина!
Точно това се опитвах да формулирам - читава тренировка, но разни детайли ме оставят с един неприятен вкус в устата. А не е нищо, което да не може да бъде коригирано. Надявам се, че ако тя случайно ни чете да го приеме като конструктивна критика, а не като хейт, все пак в нея има голям потенциал за развитие!
PS Монетизирането на времето го разбирам прекрасно обаче!

Вчера една кака - бързачка и броячка точно като Руми -  ме разсипа за чутовните 44 мин и то с 500 гр. гирички в ръце Grinning Дотолкова, че ми се наложи да си пусна малко Ин йога с Витас, защото имах належаща нужда секси мъжки глас да ми каже да легна на мата и да затворя очи - мммм, кефът има много измерения и някои от тях звучат като Витас Grinning Grinning Grinning

26/33 Brooke Degnan - Fusion (Fusion Fitness) + Yin Yang w/ Vitas

Ето това е кака Брук и двечките и асистентки - да видите какви стройни и хубави американки си имаме, че битуват разни безобразни клишета из народа Wink

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 17:11 от Agent Provocateur

# 682
Арсен, мерси! Аз мога от ВК да ги гледам, но само на телефона, кома ми е бавен. Е, ще чакам руснаците да го откраднат Simple Smile

# 683
За днес ден 8 от 90 ДП, по-лекичко беше от останалите тренировки до момента.
Значи всички я харесваме поради сходни причини. По комерсиалната част нямам особено мнение, защото винаги съм тренирала с безплатните й тренировки /на този етап има достатъчно, ако се ползва за разнообразие, а не се тренира само с нея. Изявите около собствени козметични линии, магазинчета за храна и т.н, ги виждам от време на време във Фейсбук, но ги подминавам, защото просто не ме интересуват.
 На мен ми се струва, че по-скоро Руми не се харесва особено от запленените по тренирането, защото не е типичната бойна мадама, малко изглежда по женски лигава. Аз намирам съчетанието от яки тренировки и леко лежерно присъствие за симпатично . Освен това е съвсем естествена /с изключение на косата понякога:smiles:/, няма корекции по тялото, което я прави според мен още по-симпатична в света на фитнес инструкторите .
Деси, много си готина!

# 684
Не изглежда лигава, тя Е лигава. Здравейте прекраснииииии Sick Sick Sick Да не говорим за постоянното подмятане на бебешки предмети наоколо (в новите тренировки) все едно само тя е раждала или има дете. Преди и аз я харесвах, намирах я мила по своему и не ми правеше впечатление оръфания диван в хола или изобщо къде снимаше. Сега обаче не мога да я понасям Cry

# 685
Ха-ха, прекрасни, милички и т.н и мен малко ме дразни...Но пък това си е явно някаква запазена марка.
Ох, аз малко имам склонност да се явявам защитник на всеки, който е нападнат. Ама ако не може да си позволи специално студио, може би наистина има нужда да прави повече платени неща. А аз съм толкова отвеяна, че даже не съм забелязала обстановката, в която снима...
А това с майчинството - ще й мине. Първо дете,  повечето сме склонни да се вманиачаваме.
п.п сетих се какво съм забелазала  - котката! Много сладка.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 20:18 от Amanda.D

# 686
Хахахаха Аманда ние са това се харесваме с тебе толкова. И аз съм адвокат на дявола постоянно, ама точно Руми никога не съм я харесвала.
За днес спининг и abc от 21DFX

# 687
Аманда, аз не я нападам Confused Купувала съм нейни тренировки, плащах и за месечния фитнес или каквото там беше измислила. Но просто вместо да върви нагоре, тя опорочава нещата. В момента се опитва да прави пари от всичко, но както някой по-горе каза, без капка професионализъм. Поведение и атмосфера на аматьор, лиготия и намилане за домашна обстановка, ама от тия показните, дето са бая изкуствени Blush

# 688
Деси, много си стройна и фина!
За днес Iso strength Hammer. Вчера почивах.
Не съм правила много неща на Руми и не знам дали има разлика между безплатните и платените програми. От безплатните, които правих не си спомням да е обяснявала подробно правилната техника на упражнения. Сравнявам с Отъмн, която във всеки удобен момент напомня и показва правилното изпълнение на дадено упражнение. Лигава ми е и затова я избягвам.

# 689
Аз съм със смесени чувства за Руми ,мисля че с безплатните тренировки и сайта си успя да запали доста народ да тренира в дом. условия , което си е похвално. Имаше и интересни статии , диети и т.н. От тренировките които съм пробвала само 90 ДП ми допадна ,но не съм го изкарвала цялото , тренировките към режима (свързах се с нея по-скоро заради заради здр. проблем ,а не с цел изготвяне на режим ,но... ) ми идваха леки ,пробвах и първите две от Дупемания ,но не ми харесаха и се отказах ,не само от Дупеманията ,но и по принцип от нейните тренировки

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 22:09 от kate-aqua

Общи условия

Активация на акаунт