Тренировки в домашни условия - 98

• 43 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
За вчера ден 5-и от 90 ДП и пилатес с бохо мацката, както я кръсти Духчето:smile:
Днес ще тренирам следобед.
Непо, браво за разходката! Много хубаво ми се видя от снимките.

# 661
  • 1st floor

Непо, браво за разходката! Много хубаво ми се видя от снимките.

На живо беше още по-хубаво, но с телефон толкова... Laughing А и този път не снимах много и общо взето нямам много материал.  Mr. Green Препоръчвам хижа Амбарица - много гостоприемни хижари, спартански условия (не е хотел все пак), но много чисто! А гледката Ухааа!!! Heart Eyes А световно известният им котарак Люк е истинско чудовище.  Laughing Женската я бяха затворили, за да не ни изяде.  Joy

За днес отчитам Животинското кардио Ден 58. И на мен ми се ще да свършва вече 80ДО!  Mr. Green

Румяна никога не съм я харесвала и аз. Мога да я гледам само на снимки, на видео много ме дразни! Laughing Никога не съм тренирала с нея, защото няма да я издържа... Stop

# 662
Непо, едно голямо + за Амбарица. Айде това лято да ходим и от Карлово, през Хубавец, като прескочим Балкана Hug

И аз с такава комбинация днес. Чизел баланс и Чизел дупе. Двете една след друга тренировки ми бяха убийствени, на Баланс последното упражнение го модифицирах. За успокоение, като сготвя ще се разкарам из планината тук.

# 663
  • 1st floor
Ние хубаво ще го прескочим, ама после кой ще ни върне колата?  Mr. Green Иначе съм навита за всякакъв вид разходки в почивните дни!  Grinning

# 664
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Днес ден 60 от 80 DO, мрънкане или не, ще я завърша пък квото ще да става! Вдъхновен съм от подкаст, който слушах за волята Grinning

Румяна не беше така в началото, аз започнах да я гледам преди цели 10 години в ютуб канала й имаше видео как да се храним, после мисля, че имаше и как да се храним по време на бременността, като хич не ми е минало през ума, че тя хич не беше бременна по това време. После и тренировките й за начинаещи харесвах и до там... след това стана 1 сайт, втори сайт, клубове и т.н.  И оранжевата коса... с червеното червило... още ме преследва в кошмарите ми

Може би затова ФБ са ми толкова любими, не можа да ги разтресе комерса и са си все така истински

Изчезвам да качвам гората Simple Smile

# 665

Кейт, аз пък Зузка без бюст не я помня, но и аз съм правила общо две тренировки от бодишред.
Ами аз Зузка от Bodyshred я  познавам  ,прави разтягането най-накрая в първото кардио
  Fire Up https://ok.ru/video/27249281741

# 666
Непо, ще ни закара Виктор или МП до Карлово. После ще ни чакат под Амбарица. Да видим те или ние по-бързо ще стигнем Simple Smile

И аз като TDI изчезвам да качвам гората.

# 667
  • 1st floor
Хахаха, едва ли ще се навие да не идва с нас нагоре. Simple Smile

# 668
Ако има кръчмок наоколо и шофьор за обратно, моичкият на драго сърце ще ви закара, премести колата и доброволно ще се откаже от качването Joy Много ще му е трудно, сигурна съм, но ще се жертва в името на общото благо и шестте бири Joy

# 669
  • 1st floor
Е, аз в това отношение съм изтеглила късата клечка - нито с пиене, нито с ядене може да го съблазня. Smiling Imp

# 670
Кристи, май ще трябва да прецепва половин България да ни доведе. Ама ще е хубаво. Мойчкият е свикнал само да кара, без грам да ходи. Абе 24 часа е на волана, той би се навил и Троян -Кърнаре го взима за закуска.
Вие не сте ли ходили на Лозенската пътека. Не е страшно, като височина, места за пикник има!

# 671
Непо, ако има някой язовир в околността може и да свърши работа:smile:
При нас това е идеален вариант.
Май само аз продължавам да харесвам Руми. Според мен тренировките й са ефективни, а ако направиш цяла програма, ставаш супер издържлив и нищо след това не ти се струва трудно.

# 672
  • 1st floor
Непо, ако има някой язовир в околността може и да свърши работа:smile:

Joy Joy Joy Да, само с това мога да го прилъжа. Но не мога да измисля как да преместя язовира от южното към северното подножие на Балкана, за да може да ни прибере!  Mr. Green Иначе Копринка е чудесно място за него!

# 673
За днес БР 12 - много ми хареса, освен моста, който посмъртно не мога да направя.
Звездичка, благодаря за препоръката
Днес най-сетне се наканих да се снимам, ще ви се покажа за малко

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 12:10 от desi_ks

# 674
Heart Eyes Няма да те цитирам,но изглеждаш страхотноооо!

Общи условия

Активация на акаунт