Тренировки в домашни условия - 98

• 43 559
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Много се колебая дали да не си поръчам това:
Скрит текст:
https://www.amazon.de/Rudergerät-Concept2-Indoor-Rower-2711 … ding=UTF8&me=

Не знам дали се вижда Модел Д за 500 Е

# 181
Много се колебая дали да не си поръчам това:
Скрит текст:
https://www.amazon.de/Rudergerät-Concept2-Indoor-Rower-2711 … =UTF8&me=

Не знам дали се вижда Модел Д за 500 Е
Първо реших, че ще си купуваш шалче за куче Ill после инвалидизираният ми немски ми подсказа, че май не е налично или линкът нещо не е ОК.

Ей така за разнообразие, понеже съм много добре напоследък и само хубави неща покрай здравето ми, та тялото ми реши и температура да вдигне. Премерена след 2 терафлута. Опитах да изгоня лошотията с 40 минути вело аргуметър, 15 от които интервали. Та това отчитам.

# 182
Не, куче по-нататък. Гребен тренажор, Консепт 2 модел Д с монитор, но нещо не мога да дам линк. Гледах, гледах, цената е добра. Много му се чудя.

# 183
То и кучето е полезен фитнес уред. Питай НФБ, тя ще потвърди.
За днес - Low Max с Кети, която трябваше да бъде хем кардио, хем крака, защото пропуснах една от силовите за седмицата.
Арсен, ти защо не минеш на Кети, след като свършиш чизъла? Можеш да пробваш Strong and Sweaty, Ice /но там си преценявай тежестите спрямо собствените възможности, тъй като за някои мускулни групи показаните са твърде леки/ или Lite/където кардиото е малко странно, но можеш да си го заменяш, напр. с нещо от Ripped with HiiT на Кети+ има го същия проблем с тежестите/. Най-дългите тренировки и в трите са до 50 минути, а повечето са по 40-45.

# 184
Потвърждавам за кучето Stuck Out Tongue Winking Eye с отчет 2 часа катерене 4 км -денивелация 665 ;слизане час и половина.
Консепта е на много добра цена ,много искам и аз и със сигурност ще си взема по нататък 😎

# 185
Не, куче по-нататък. Гребен тренажор, Консепт 2 модел Д с монитор, но нещо не мога да дам линк. Гледах, гледах, цената е добра. Много му се чудя.
Тази цена е нереално добра и е добре да се разбере защо. Модел Д в САЩ под 900 пари не може да се намери.
https://www.google.com/search?q=concept+2+model+d&rlz=1C1CHB … 02307515194357657

И защо не се отваря твоя линк, много се дразня така Simple Smile направи скрийншот и дай да видим!

На всеки , който иска да си вземе уред, който попада в някоя от графите "голям", "тежък" или "инвестиция" препоръчвам да го ползва минимум 10 пъти серизоно, преди да купува, че са малко неудобни за местене и продажба!
PS Ето това намирам аз на немския амазон, но цената е по-различна и реалистична:
https://www.amazon.de/Ruderger%C3%A4t-Concept2-Indoor-Rower-2711 … concept+2+model+d

# 186
Отчитам два дни каране на ски по 5 часа на ден. Утре същото. Снегът е невероятен, но температурите са по-ниски от оптималните за разглезени хора като мен, които обичат да карат на свеж сняг и слънце.

Покрай разговорите за гребане, ми се прииска лятото пак да отида на академично гребане. Да видим само как ще го вкарам в програмата.

# 187
За днес ще е йога и поне час и половина бързо ходене на прекрасното пролетно време навън. Дойде ми и не съм за тренировки.

Спринкълс, леко ти завидях. Обичам да карам ски на по- лошо време аз, снегът повече ми харесва тогава. Без извращения, разбира се.  Laughing Съдейки по прогнозите, обаче, следващото каране ще е именно на слънце с елементи на лек припек.

# 188
  • 1st floor
За скиорките столичанки да кажа, че отвориха влека точно под Черни връх. Горе е пълно с малки и големи скиори и сноубордисти. Спускат се някъде под Резньовете после...  Simple Smile

За днес отчитам Ден 27. Много ми хареса.  Heart Eyes Правих го с по-големи тежести. Което не знам дали е ОК, предвид, че краката ми стават все по-обемни... Confused А вчера съвсем замазах положението с храната - високо калорична и високо въглехидратна.  Mr. Green

# 189
Тази цена е нереално добра и е добре да се разбере защо. Модел Д в САЩ под 900 пари не може да се намери.
https://www.google.com/search?q=concept+2+model+d&rlz=1C1CHB … 02307515194357657

И защо не се отваря твоя линк, много се дразня така Simple Smile направи скрийншот и дай да видим!

На всеки , който иска да си вземе уред, който попада в някоя от графите "голям", "тежък" или "инвестиция" препоръчвам да го ползва минимум 10 пъти серизоно, преди да купува, че са малко неудобни за местене и продажба!
PS Ето това намирам аз на немския амазон, но цената е по-различна и реалистична:
https://www.amazon.de/Ruderger%C3%A4t-Concept2-Indoor-Rower-2711 … concept+2+model+d

И  на мен ми се видя прекалено добра цената, затова не се престраших. Ето до този, който ти показваш, излизаше още един в черно, но от друг търговец.
Още вчера свършиха докато му се чудех, а имаше уж 11 на склад. Сигурно са били "изпаднали от някой камион".
И на мен ми се иска да видя преди да купя, но тук по магазините не съм виждала изложени изобщо гребни тренажори, камо ли пък този. За мястото, мъжът ми обеща "да разчисти" мазето, ако го взема, ама не каза кога, нито колко Simple Smile).

# 190
  • Бургас
Здравейте!
Чета си ви най-редовно, но нещо нямам импулс за писане.

След като на Нова Година точно се почувствах издута, подпухнала и преяла /което си беше факт Simple Smile/, се хванах малко по-сериозно .
Довърших си БР, като повторих отново 5, 6, 7, 8, 9 и 10 по един път и продължих с 11 и 12.
После завъртях АЛМО за три седмици и от днес съм на Дупемания.
След АЛМО -то, Дупемания ми се видя все едно пусната на бързи обороти Simple Smile
Междувременно съм си свалила излишните 2-3кг и сега съм си ок.
Бих искал да стегна малко областта под дупето / и него/ и цялостен тонус, което си спомням, че миналата година с Дупемания постигнах.

Спорна седмица на всички!

# 191
За днес БР 9 за първи път. Много ми харесва! Разсмяхте ме с най-добрия кардио уред...

# 192
  • София
Тази Дупемания от къде я гледате? И аз имам точно под дупето да чистя и търся нещо ефективно.Допълвам Чизел с 100 повторения на Ева.Правя ги 2-3 пъти седмично вечер , но явен резултат все още не виждам.

# 193
Днес започнах последна седмица от БР. Този път усхях да задържа чатуранга за по-дълго време. Надявам се следващия път да успея за 30секунди. Продължавам с 100 ab challenge на Cassey. Днес ден 6. Много ми се схващаха краката в началото на candle stick dippers и се наложи да се раздвижа попълнително.

# 194
airamber , Дупеманията е от платените програми на Румяна Илиева.

Днес бях с толкова силни и неприятни болки в корема цял ден, че нито йога правих, нито се разхождах. Реално, единствено със силата на волята и ината ми се мобилизирах да стигна до гаража, да запаля колата и да си прибера децата от училище.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт