Тренировки в домашни условия - 98

• 43 632
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Запазвам си я! Благодаря.
С половин час на ден, плюс някаква йога като допълнително, балансирано хранене без залитания, дали мога да очаквам някакво стягане?

Да, разбира се. С постоянство ще имаш резултати.
Като довършиш Руми и Блендърите, ти препоръчвам Т25 на Шон Т- препоръчвам я навсякъде на всички. Обичам Шон! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И не на последно място, добре дошла! Grinning

Арсен, записах си тренировката за дупето, благодаря, че сподели.
Нареждам я до Пилатесите, които имам отбелязани от предните постове.

Днес отчитам супер любимата ми тренировка на Кристин Къри за цяло тяло-
https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo&t=1211s
На моменти спирам, защото имам приготвени 3 пудовки и 2 вида гири за нея, тя кара с две неща бързо темпо. Едно от упражненията правя по-бавно и я спирам. Не ми пречи, качествено ми се получава.
Довърших със моя тренировка за трицепс и гръб, цялото ми отне 70мин.
Сутринта правих кратка йога, защото се мотках, вместо да започна навреме. Twisted Evil

Вчера сутринта: Турбо Горене с Ева Чодаковска- страхотна тренировка за корем! Heart Eyes Препоръчвам:
https://www.youtube.com/watch?v=kfsfBJGFh2o

Вчера вечерта правих кратка силова. Така че излиза, че 1 тренировка разделям на две части. Просто нямам часови възможности, нито сили, да отработя такова нещо наведнъж. Уж тренирам "двуразово", но не е вярно.

Купих си прекрасна книжка на Марк Лорън- Предизвикателство за жени. Голям фен съм му. Засега няма да правя тренировките, може да инкорпорирам нещо, ако е възможно, защото всъщност Брет, Дан Джон и Цацулин не си противоречат. Има голяма свобода при Брет. Още го изучавам и се уча в движение.
Има много хубави практични идеи свързани със съня, храненето и хидратацията.
Имам нужда от по-добро предварително планиране. Никога вече глупости заради липса на организация.
От утре отново и по-добре.

Ужасно ме разочарова любимия ми вегански ресторант. Бавно, но сигурно се превърнаха във псевдо-здравословна джънк кухня. трети път ходя в една седмица без да има нищо, ама нищо! подходящо за мен. Мазни бобови, сейтан, кускус, картофи със мазнина, в салатите кускус, или бобови, или сурови чушки, или грозде (абе днес кошмар пълен!).
Преди имаха гол кафяв ориз, голям избор от какво ли не...изведнъж само бобови, пшеница, въглехидрат с мазнина...ами сори. Ще си нося винаги всичко. С дисагите като овчарчето Калитко. Аман! Crossing Arms

# 496
Благодаря ви за топлото посрещане! Направих си тренировката за деня, включих и малко йога след нея. Обожавам йога, определено е моето "нещо". Ще мина уикенда за постелка, гири и всякакви неща, срам, нищо нямам у дома, но този път съм решена да си създам навик. Дъщеря ми (на пет) и тя пъшка с мен. Хубаво е да й дам пример, а да не расте желе като мен.
Май така като пиша в темата, ще се мотивирам още повече.

# 497
  • 1st floor
Отчитам ден 49 и ААА! Мноооогооо дълга... ooooh! Минава ми психологическата граница с три минутки! Joy

# 498
  • Бургас
Отчитам ден 49 и ААА! Мноооогооо дълга... ooooh! Минава ми психологическата граница с три минутки! Joy
Боже, това сякаш аз съм го писала:-) Аз се отказвам от 80ДО, баш на финала! Не мога повече да я правя - след тренировка вместо пълна с енергия и настроение, аз се чувствам досада. Така ми се загуби съвсем мотивацията. Вчера си обух маратонките и отидах да тичам. Навъртях 3 км и тъкмо взех да влизам в ритъм - свърши ми батерията на телефона. Колкото - толкова. После се чувствах супер физически и психически:-)

# 499
Днес 25мин  спининг интервално  и 15мин йога! Разбирам ви -аз по дълга тренировка от 35-40 мин освен,ако не съм във фитнеса НЕ БАРВАМ Sweat Smile хваща ме съклет и отекчение едновременно,да си стоях в къщи и да имах време  със сигурност нямаше  да е проблем,ама с работа,деца,извънкласни занимания,куче за разхождане,малко социален живот,малко учене на др.език и тоооо направо сърцето ми минава в инфаркт моуд като мина 40та минута .....

# 500
  • Бургас
Здравейте,
Отчитам една добра седмица :
П. Дупемания 5
Вт. Дупемания 6
Сряда Sleek tecnique Ballet bootcamp 2
Ч. Дупемания 5
П. Дупемания 6
Понякога едва и сварвам на Румяна, много бързо темпо поддържа. Докато си сложа ластика, тя подкарала вдиганията на крака Simple Smile
Като сравня с ALMO преди това , разликата е огромна - там понякога имам чувството, че са се събрали да се хилят.

No_frame bitch - и аз така с по-дългите тренировки Laughing

Утре, ако вмъкна малко йога или стреч - добре, ако ли не - почивам в събота и неделя.
Приятен уикенд!

# 501
На мен 80 ДО ми промени начина на мислене, което не съм сигурна, че е добре. Вече тренировка под 30-40 минути не мога да я възприема психологически като "добра". Зная, че не е вярно, но така се промени начина на мислене.
Аз исках да се върна към 80 до но толкова ме боляха краката след деня за крака, че два дни бях като болна само охках хаха. Но днес ми се иска довечера да направя корема. Иначе за днес отчитам спининг тренировка Simple Smile

# 502
Аз мога сумарно да тренирам час-две различни тренировки или тренировка и степер, тичане, стълби, но една тренировка за същото време, при един треньор, не издържам.Затова и не захващам 80 DO, въпреки добрите отзиви.
За днес пак Кристин Къри.

# 503
И аз така, една тренировка повече от 30-40 минути все и гледам времето кога ще свърши.
После нещо за корем или крака.
Днес почивка и глезотии по София - фризьор, маникюр, шопинг.
Утре ще ходя на пилатес при моята любима фитнес инструкторка.

# 504
BR w1 Simple Smile
Къде гледате ротации на Катето?

# 505
6/33 Rowing 55 min
7/33 Cathe ICE Series To the Mat - Legs & Glutes + Boho Beautiful Yin Yoga Borneo
8/33 Rowing 40 min
9/33 Rowing 33 min
10/33 Step Gin Miller Intense Moves
11/33 ALMO Booty

Хмммм, интересни неща си говорите... все пак не зависи ли всичко от типа и целта на тренировката!? 20-30 мин монотонно кардио си е направо възстановителна тренировка - нищо и никакво, но 20-30 мин ХИИТ може да те размаже; 30 мин силова не е малко, ако правим по-малки мускулни групи, но по-големите (мускулни групи) си искат по-тежко и съответно по-дълги почивки и се изтощават по-бавно - следователно пак по-дълга тренировка иде. И зависи пак дали и колко често ги правим тези мускулни групи - едно е да се правят по 2 за крака/дупе на седмица и да приключваш под 45 мин, друго е да се прави по една и тежка... за бар/балетни други правила важат. За комбо от тежести и кардио/плиометрия пак. Та така... аз мога да греба 55 мин със  сериал и да не се изпотя и същото за 25 мин да ме остави със МТ и треперещи коленца...

# 506
За днес Мастърс кардио + това, за дупе https://www.youtube.com/watch?v=bTEoN2ULzwg .
BR w1 Simple Smile
Къде гледате ротации на Катето?

Тук https://2lazy4gym.com/2016/07/16/cathe-live-rotation/ и в книжката, която е към ICE=

# 507
Направих една хубава 30-минутна тренировка, засега май това ми е пределът, бая се поизпотих. После една йога за още толкова време. Чувствам се разкошно, не трябва да спирам!

# 508
За днес - една степ тренировка с Ариана Афнар  от поредната нова фитнес платформа https://www.cyberobics.com/en/. Първоначално се зарадвах, че степът отново се завръща на мода, но тренировката се оказа много разочароваща. Степът служеше основно за украса, а и тренировката е от тези, които все се затруднявам как да определя: малко кардио интервали, някакви псевдосилови упражнения със собствено тегло, малко упраженeния за корема и в края едва си се запотил. За да възстановя душевното си равновесие, приключих с 15 минути с пудовка и Даниел.
https://www.youtube.com/watch?v=gcIFAgnOL9E
Аз обичам тренировки от 35-45 минути през седмицата. През почивните дни имам повече време и откарвам до час. Важното е тренировката да ми харесва. Ако обаче не мога да отделя поне 20 минути, въобще не тренирам. Струва ми се, че няма смисъл. Апропо, Агент, списъкът е почти готов, така че скоро ще ти пратя едно много дълго съобщение.
п.п. Дези, ти явно почехваш името на Ева. Ходаковска е ; ).

# 509
Влизам да кажа, че от няколко дни голямата щерка започна да тренира с мен. Ставаме в 5:15, в 5:30 сме във фитнеса, върнали сме се до към 6:00 и нещо. Тя хапва набързо, удря си душ и отива на училище.

Много ми е кеф.

Общи условия

Активация на акаунт