Тренировки в домашни условия - 98

• 43 601
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Здравейте, аз пак наминах днес през канала на Руми и много искам да похваля това
https://www.youtube.com/watch?v=hlOUwYdiwQ4&list=PL69XDFaKTO … LQP_B&index=3 за дупе. Без уреди, кратко, а направо ми събра очите.

# 616
TDI, крампи само в прасците съм получавала и то доста отдавна. Доколкото си спомням в повечето случаи е сигнал за липса на желязо. Сънят ми е между 7-8 часа. Напоследък все по-рядко ми се случва да е под 7ч. Максимум веднъж седмично.
Според мен добре се решила да разредиш тренировките. Мен също много ме натоварваше 80DO и затова я прекъснах. Като натоварване имам предвид психически. Може би тренировките ми идваха твърде дълги... Сега ставам и нямам търпение да тренирам. Програмите, които правя последните 3 месеца ме зареждат и съм щастлива от този факт.
За днес, една от любимите ми тренировки от ХиЧ, Chisel Balance. Започнах да изпитвам нужда да вдигам по-тежки гири, за да усетя максимално натоварване в упражненията.

# 617

За днес, една от любимите ми тренировки от ХиЧ, Chisel Balance. Започнах да изпитвам нужда да вдигам по-тежки гири, за да усетя максимално натоварване в упражненията.

Същата нужда изпитвам и аз, особено през втория месец...за това толкова я обичам ХиЧ, защото човек реално вижда как става по силен.
 За вчера отчитам Hammer conditioning + отново 22 мин. с Никол, този път половината с 4-ка, половината с 2-ка, понеже нямам 3.
Днес предстои Чизел кардио + 15 мин. глут чизел...
Още една седмица остана да приключа ХиЧ. При мен, както и първият път, предното бедро се разви силно, но...смятам това за плюс, не за минус, защото обиколката на бедрото ми е същата - 53-54 см., но визуално кракът изглежда по прибран и по слаб и някак си, сякаш се е увеличил отпред, а отстрани се е поизчистил...абе въобще не знам дали успях да обясня, каквото исках, но с две думи съм доволна и то много. И от дупето съм доволна - кръгло повдигнато.

Всеки ден съм на ново мнение с какво да продължа, сега като я споменахте и на мен взе да ми се прави фикс екстрийм...бях забравила за нея.

За съня забравих да пиша -  спя 7-8 часа поне.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 14:18 от арсен

# 618
  • Бургас
Здравейте,
Все още съм много вдървена, боли ме предно, задно и вътрешна част на бедрото. Не си спомням толкова да ме е държало, и то на вътрешна и задна част.
Утре ми се пада пак Дупемания 9 /от която се одървих така Smiley/, дали ще ми се отрази добре или да сменя поредността с някоя друга?

# 619
По-добре смени, евентуално с някаква тренировка с ритници. При мен добре отпускат мускулите при МТ.
За днес - мързелива тренировка, която не знам точно как да определя. Нямам вече нито време, нито сили. Много психическа умора се натрупа, а до католическия великден, когато ще взема малко въздух, има повече от три седмици.
https://www.youtube.com/watch?v=6oLg5fFe5ww

# 620
Speed 2.0 от бета Т25 за днес. Не очаквах толкова много да ме измори, 😁 но за 25 минути направо ми разказа играта.
Много съм доволна имам минуси, но най се зарадвах на бедрото. Вече е 54см, а съм 64кг. Направо не ми се вярва. Още 3-4см от ханш ми се иска да сваля и поне два от бедрата.

# 621
Аз правих това - https://www.youtube.com/watch?v=WJqYiO8JaLw, но с гири и тичкане на място. Много добре ме натовари Simple Smile

# 622
За днес ден 3 от 90 ДП.Руми беше надминала себе си по изчанченост на едното упражнение .
И аз като Звезди съм в отвратителен работен цикъл и съм супер преуморена . Последните дни , ако ям изобщо, то е без всякаква концепция за съотношения и т.н
Беси, браво!

# 623
Шон има въпрос към вас днес

аз не, но планирам Wink

# 624
  • Бургас
Аз пък планирах, но не можах да стана сутринта, че покрай щерката не можах да спя.
Довечера ще излизам по женски и ако нещата не излязат извън контрол, се надявам утре сутринта да компенсирам Laughing

# 625
Ха! Току що се прибрах от 12км, душ, и отивам на бокс индивидуална.
Рапорт даден.  Grinning

# 626
  • 1st floor
Не съм тренирала, защото преди работа бях на маникюр. Следващата тренировка се очертава чак в понеделник.

# 627
Шон има въпрос към вас днес
Даа Simple Smile - току що Чизъл ендюрънс + 10 мин. чизъл за корем
Вчера беше Тотал боди хамър + 10 мин хамър за корем

# 628
21/33 Rowing 44 min
22/33 Yin yoga 66 min
23/33 Дупемания 9 + Elliptical 55 min

Скрит текст:
Значи споменахте Дупемания 9 и любопитната сврака с двата крака... обаче ще измрънкам!

Направих тренировката с нейното темпо и тежести, макар, че категорично отказах да правя извратени (крокодилски ли бяха?!?) лицеви опори и си правих нормалните и през цялото време се чудех защо трябва да ми се брои като на малоумно хлапе до 10, вместо да ми се обясни концепцията на тренировката, пък какви сетове и серии ще правим, етц., етц.,че да взема да науча като трениращ нещо полезно!?!? Разбирам и модерната презумпция да вкара тренировка за цяло тяло в 30 мин, но реално имахме 22 мин тренировка и 11 мин загряване + разтягане (разтягането супер хаотично ми се видя, но аз вече бях раздразнена, та може и да съм и приписала 1-2 недостатъка без да е виновна). Аз горе долу държах форма и при тази скорост, но се басирам, че половината хора, които нямат години опит с тренировки зад гърба си си компрометират формата при това бързане, а получихме точно 3 коментара за коректно изпълнение тип "дръж корема стегнат". И за капак обръщение на "ти" и фамилиарничене Grinning НесАм фЕн!

PS Бат' Шон нещо изморен и изпосталял ми се види, то не било лесно да гледаш ситни дEца Wink

Непо спомена Сърбия и заради нея от 2 дена псувам местните шофьори на сръбски по аналогия, даже един колега научих на 1-2 класики в жанра Grinning

Като си говориме за 80ДО и с немалко тремор се сещам за същото време миналата година Simple Smile Оooooх.... на 1 Януари почнах АЛМО и го завъртях 2 пъти, после от 15 Януари без пропуск цялата 80 ДО без финалната седмица, че тръгнахме към Юта, после 3 пъти финалната седмица, че да си компенсирам "прекъсването" и на 5 Май, точно преди РД  финиширах зла, преуморена и се кълнях, че тежест няма да пипна поне 6 мес Grinning Но пък точно тогава с женски номера се сдобих с гребната машина и Май, Юни и Юли се размазвах с нея Grinning Grinning Гъз глава затрива е казал народа... Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 04:16 от Agent Provocateur

# 629
Ха-ха, Агент, на сръбски възможностите са доста цветни Simple Smile Шон верно е много слабичък ....
За днес ден 4, ниво 3 от 90 ДП. Плувнах в пот. Ама това ми трябваше, за да си изкарам бесовете от вчера, че допуснах една грешка на работа, което пък беше повод да бъда подложена на другарски съд от едни другарки които отдавна чакаха да сгафя нещо. Аз подозирах, че в края на тази седмица ще стане така.
Но генерално съм ядосана повече на себе си, отколкото на другите.
Кристи, задължително ще пробвам това, което си показала. Струва ми се готино.
За вчера само 20 минути степер, не остана време за друго.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 07:47 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт