Отговори
# 600
Лъки, от кой сайт е тая титанична простотия, по-голяма глупост не бях чела 😂

# 601
Кактусче, ето тук илиза титаничната простотия. Това го е писал някой без дете от бегло дочути указания от баба си.

Bebok .eu

# 602
 Как е възможно да бъде публикувана подобна простотия някъде?! 🤪🤐

# 603
  • някъде в орбита...
Редактирам се, за да добавя цитати от една статия, на която попаднах току-що:
....
Е това направо не мога да го повярвам Flushed Ще го чета, и пак няма да вярвам Rolling Eyes

# 604
Олеее майко! Колкото повече четях, толкова повече се облещвах!
Слушам днес за новоизлюпена мама, че дохранвала, защото трябвало бебето да яде 90мл, а тя повече от 80мл кърма няма 😔

# 605
  • София
Малии, че моето и сега яде по толкова 😂🤣 а е на 6++ месеца.
... сигурно бебето мрънка на  'по-малко от 3 часа', и тя е решила да дохранва, та да не го кърми на по малък интервал 🤣

# 606
в този момент обикновено по-опитните роднини се втурват да дават съвети, което доста изнервя ситуацията, но си струва родителите да се вслушат  в техните думи. Трябва да има търпимост към подобни разговори и да се разбере, че с всяка година условията на живот се променят, а с тях се променят и медицинските показания за въвеждане на нови продукти в менюто на бебето.
Много ме изкефи това Joy Тази статия звучи като да е писана от някоя свекърва или баба, на която дъщеря й/внучка й е обяснила за съвременния начин на захранване. Joy

# 607
То пък такова противоречие. Хем времената се менят, хем да гледаме какво са правили старите поколения 😁 И да се учим, не само да гледаме 😂
Майка ми от 4м иска да дава на бебка сокче. Вече пришки ми излязоха на езика да обяснявам, че няма да и давам, и тя пак. То не беше сок от ягоди, череши, касис, краставица 😁😁 изобщо...сокче 🤪

# 608
Лале,точно! Все едно майка ми го е писала 🤣😂🤣
Утре пристига свекито за малко да види внучката. С нея се разбираме много, ама то никога не е късно за бисери. А и аз кърмя вече 14 месеца, демек безпредметно дълго 😂 за какво ли и аз с тая мойта гола водица мъча детето.
От известно време я уча малката на някои знаци, ами познайте кой научи  - млякото. Сега идва и с двете ръце прави знака и ми казва млаако. Обича си момичето кърмата 😂

# 609
Лично мое си абсурдно чудене по нощите. Бебетата се хранят на поискване - денем, нощем, когато им се яде, колкото им се яде. Обаче ние, големите хора, уж е добре да ядем под някакъв режим, да не ядем през нощта (въпреки лампичката в хладилника) и да не надвишаване определено количество. Защо така? Защо малкия пумпал сука близо час и това е ОК, а на мен ми е гузно за сандвича с пилешко, който унищожих току-що?

# 610
  • някъде в орбита...
Защо малкия пумпал сука близо час и това е ОК, а на мен ми е гузно за сандвича с пилешко, който унищожих току-що?
Можеше и по-зле да е. Ти поне здравословен сандвич ядеш. Аз имам орехова торта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Така си мислиш, защото не споменах майонезата в сандвича Joy

Чета сега в една фейсбук група за попарата Аз не че имам нещо против попарата, даже, срам не срам, и досега си правя за себе си, когатонмк е студено или съм болна и искам нещо топло и бързо. Обаче там майките са решили, че трябва да я подклаждат. И я посдслаждат - с намачкан банан, настърган круша, фурми... И всяко такива безумия. И въобще, какво толкова полезно има в мокър хляб със сирене, че трябва непременно да се пробута на детето, дори и под формата на някаква гадост.

# 612
Ааа, аз много обичам попара, заливам хляб с липов чай, намачкано сирене, масълце малко и лъжица мед. Вкус от детството. Не мисля, че е незадравословно, а освен това е супер вкусно 😋

# 613
Ако е бял хляба, няма нищо здравословно.

Попарата е задължителна храна за бебета. Със захар, естествено 😂

Глутен, сирене, масло и краве мляко в последствие могат да се предложат по 100 начина, но попара и кисел са фундамента на бебешкото хранене.

# 614
Ох , кисела...... Майка ми ми е заговорила за него от 2-3 месеца.😒

Общи условия

Активация на акаунт