Бяга днес от нас тъгата, бебенцата малки чукат на вратата.26.06-02.07

• 12 694
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
  • ГОре на черешата...
  Grinning Да ви развеселя малко:онзи ден док ми разказа следното:
"Идва,вика,едно младо семейство за установяване на бременност и аз,културен-съблечете се,моля, оттатък...влизам след малко - ще падна - голи и двамата - мъжа бос,с едни космати крака като маймуна,обаче модерен - интимната област обезкосмена,само един кренвирш виси hahaha...Що си се съблякъл - ми нали казахте "събличайте се..." - ами аз съм културен,говоря на вие...За 35 години за първи път мъж ми се съблича - тебе сега откъде да те гледам Joy? Бременна е жената и той всеки път идва с нея,а аз направо си умирам от смях само като го видя..."
     Та така, недоразумения разни... Joy hahaha Joy

# 76
Оле сериозно ли има и такива люде  Shocked ooooh!

# 77
  • Варна
"Идва,вика,едно младо семейство за установяване на бременност и аз,културен-съблечете се,моля, оттатък...влизам след малко - ще падна - голи и двамата - мъжа бос,с едни космати крака като маймуна,обаче модерен - интимната област обезкосмена,само един кренвирш виси hahaha...Що си се съблякъл - ми нали казахте "събличайте се..." - ами аз съм културен,говоря на вие...За 35 години за първи път мъж ми се съблича - тебе сега откъде да те гледам Joy? Бременна е жената и той всеки път идва с нея,а аз направо си умирам от смях само като го видя..."

Ще ме умориш  Joy  Joy  Joy

А това много ми допадна и много искам да вярвам, че някой наистина ме носи на ръце в такива моменти:
Една жена  се изправила пред Бог в края на дните си. Той й показал една плажна ивица, по която били отпечатани нейните стъпки - това били стъпките от живота й. До нейните стъпки имало и втори чифт отпечатъци от стъпала.
Попитала тя Господ: "Господи, казваш, че това са моите стъпки, а чии са тези до моите?"
Той и отвърнал: "Това са моите стъпки, когато винаги  съм бил редом до теб".
"Но защо на моменти единият чифт отпечатъци от стъпала се губи?" - попитала жената - "Защо си ме оставял сама в най-трудните моменти и не си бил до мен?"
"Мило дете - отвърнал Бог - липсващите стъпки са твоите - това са най-трудните моменти от живота ти, когато си била в нужда и съм те носил на ръце"

# 78
Момичета, радвам се, че любимият ни форум започна отново да се пълни с хубави новини и настроение! Hug
При мен - нещата са в границите на нормалното. Утре ще ходя пак на доктор, че има да обсъждаме разни казуси и мои тревоги...
Мариета, направо се смея с глас!!!!!!!!!! hahaha hahaha hahaha
УСПЕШНА СЕДМИЦА И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩАСТЛИВИ И МАЛКО БРЕМЕННИ НОВИНИ!

# 79
Здравейте и от мене, мили момичета!
Искам да пожелая на всички успешна седмичка, много усмивки и много чертички    EFP
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 80
Здравейте, момичета!
Аз няколко дни не съм писала, ама едни черни мисли ме бяха налегнали, та затова!
Днес обаче деня, че и седмицата ми започна супер с новината на Ангелчето!
Иначе при мен нищо ново, температурата ми се покачи малко, ама графиката ми пак една  ooooh! ooooh! ooooh!
Ще се ходи пак на доктор няма как Whistling

# 81
ама какво хубаво заглавие си имате,а само 4ерни мисли ви се въртят  Naughty Naughty

Даренце нали и друг път сме ги говорили,4е мъжете са си такива.Моя ако знаете каква паника е от как съм бременна.Все за не6то се притеснява,а на ден звъни по 5 пъти да пита яла ли съм,пия ли вода,по4ивам ли си.Ами то това им е в природата.6те види6 като забременее6 как 6те се 6а6ка..... hahaha
А за възрастовата граница.....според мен е пълна глупост да се страда от предрасъдаци и без това и 1 година разлика да имате пак 6те има и хубави и ло6и моменти в брака.Ето на с моя 7 години разлика,ама в неделя си извадихме о4ите....от сутринта се по4нахме с караниците  Mr. Green

Та на вси4ки с 4ерни мисли  Naughty
И аз бях попаднала в дупка тая зима и пролет....изоб6то излизане няма6е.....за сега не6тата по4наха малко да се поподреждат,та да видим какъв 6те е крайния резултат.

цункам ви вси4ки и много,много усмивки
    bouquet  bouquet

# 82
Здравейте,моми4ета!
Оххх,знам,4е е тъпо,но днес трябва да ми дойде лелята(ххихихи,от вас го чух това,много ми хареса Laughing),а тя нещо не идва....а пък в събота цял ден така ме свива6е левия яй4ник....Оба4е,днес като се замислих,че може и да съм бременна и така ме хвана шубето... #Crazy
Хубава и успешна седмица на всички! newsm51

# 83
Joy  Joy  Joy  Мариетке, развесели целия ни офис...  Wink

# 84
  • София/Варна
Етка, направо се изсипах под бюрото ... довечера ще избъзикам моя мъж, нищо че вече е идвал 2 пъти на консултации да гледа бебока. Ще му кажа, че следващия път и него трябва да гледат Wink

# 85
  • Пловдив
Мариетка-голям смях с тази история Joy Joy.Аз днес бях до личния лекар за медицинско.И междудругото му казвам:"Докторе аз маи съм бременна"И тои така се зарадва GrinningАма ми каза да имам 20 дни закъснение и тогава да ида да видим какво ще правим.

# 86
  • ГОре на черешата...
Аз също си умирам от смях всеки път като се сетя hahaha!А ако бяхте пък чули как го разказва док - направо ще умрете... Joy
И бременлийките,да водите и мъжете си на консултации/ама първо ги епилирайте,че е по-интересно Twisted Evil Joy!/

# 87
E, mari_eta, развесели ме!
Иначе чета,рева,чета рева... Детето ме пита "Мамо,защо плачеш,аз ли те обидих?" А аз не мога да измисля нещо смиселно,ми реве ми се....
Нервите ми са толкова опънати,че не знам дали ще бебеправя тоя месец!

# 88
Защо бе душичко? Rolling Eyes

# 89
Момичета успешна седмица и от мен, гадната лелка си отиде миналата седмица и се заемаме с приятната част. Да ви кажа и аз нещо смешно, тази вечер изпращам половинката да пазарува и му казвам да ми купи кафе Лаваца, най-подробно му обясних къде да го намери и споменах,че е италиянско. Звъни ми той след 10 минути да ми каже, че е намерил кафето ама се чуди дали да го купи защото това не е италиянско. Питам го аз, ами какво е тогава, а той "Ами на пакета пише 100 % арабика". Като затворих и такъб смях ме напуши.
 Joy Joy Joy
Нека има само хубави новини тази седмица  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт