Бяга днес от нас тъгата, бебенцата малки чукат на вратата.26.06-02.07

• 12 694
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
  • Чехия
 hahaha  Joy  ДИДКА_М хубавичко ме разсмя, като чета сега настроението май е по-бодро...момичета я кажете дали ще е много лошо, ако работя нощни и се окаже ,че съм бременна,а и следващите 2-3 месеца трябва да ги имам тези проклети нощни смени.......малко се притеснявам като стане как ще си уредя нещата с работоателя ми, чe кakва е дива експоатация тука лелелэе  Confused

# 91
Ох, успях да прочета всичко! Много дълъг ден беше и много натоварен. Нямах време да се усмихна даже. Но за сметка на това сега така се смях, че ме заболя стомах още повече.
Здравейте! Забравих да поздравя! Много новинки си имаме и повечето хубави и очакващи... Дано слънцето да погледне на всички улици и да ни огрее. Аз очаквам оцикляне тая седмица. Колкото и да се опитва моята приятелка да ми дава кураж - графиката ми не ми дава никакъв. Дори не съм си купила нито един тест за тая седмица, а обикновено вече съм направила поне 1 и имам още 2 скрити  Wink. Но... Но идва нов цикъл, нов месец, (моят месец) и нов доктор. Всичко ще е ново и за капак на всичко ново си боядисах косата светла! Е, хайде хубави сънища ви желая и успех във начинанията!

# 92
здравейте и от мен  Simple Smile хайде и аз да разкажа едно прясно изпърлнение на мъжо. той е в магазина, а аз седя в кварталната кръчма и го чакам. обаче се сетих, че ми трябва една торбичка, обаждам му се и му казвам: вземи ми една торбичка от онези, най-обикновените дето се продават. и той идва с един пакет превръзки "рози", много горд, че се е сетил какво била "онази" торбичка. а аз имах предивд онези шарените от 20ст.  hahaha

# 93
Много ме разсмяхте за добро утро. Simple Smile
Ще отида нахилена на работа и в много добро настроение! Simple Smile
Приятен ден на всички! Simple Smile

# 94
Добро утро момичета! Аз нищо, че си легнах късно - затова пък ставам рано. Вече и кафето си изпих даже! Още ми е смешно от снощи, а и след тая история на herelina...
Да се оплача малко... боли ме ниско долу, като предменструални болки, но по-силни.Снощи дори се наложи да взема нош-па. Може ли от времето или от настинка да е? Очаквам да ми дойде чак на 30-ти. Рано е за тия болки.

# 95
Може и от времето да е.  И аз чаках на 30-31 да ми дойде, пък то взе, че дойде на 23 и вече си замина. Crazy

# 96
  • Варна
Здравейте, разсмяхте ме момичета Laughing
кажете ми моля, някоя от вас пила ли е дуфастон и знаете ли дали това може да е причина за набъбване и болки в гърдите (поне 10-тина дни преди М, което не е нормално за мен - направо не ми става сутиена????) Чудя се дали може причината да е лекарството....не намерих инфо за странични ефекти...тук там някой се оплаква от пъпки, от напълняване, но за гърдите...никъде не срещнах. Благодаря ви отговорите предварително.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам:-)

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 09:23 от Поспаланка

# 97
Добро утро, момичета!
Много смях много нещо, снощи след работа ходихме на плаж, голям кеф беше!
Ама след тая жега цял ден просто не издържаш, до сега да си призная не ми се беше случвало да ходя в 7 часа, но ми хареса!
Разправях на компанията историята на Мариета, всички изпопадаха от смях! smile3532
Приятен ден на всички, и само хубави новини тази седмица!

# 98
  • София
Като си говорим за половинките да ви кажа вчера мойчкият как ме изненада. Прибирам се, а той като отрупал масата и готви. Явно се е видял в чудо, защото последните дни въобще не ми се яде, уж правим разни планове за пазаруване, но аз заспивам преди да ги осъществим. Та не знам дали се е стреснал, че аз не ям или че той ще си остане гладен милия  Sunglasses, но е взел нещата в свои ръце. Резултатът беше супер вкусна супа топчета и огромна салата (с доста оцет за моя радост)

# 99
  • Бургас
мисля,че покрай купа от бремелинки форума живна.по едно време доста бяха увесили носове,от днес до края на седмицата ,че и след това само весели постинги и разбира се още мнооого бебета.

# 100
Вярно е, че напоследък доста новини за бебета се насъбраха Hug
Айде още толкова тая седмица!

# 101
Добро утро момичета  bouquet
И аз ще започна с усмивка деня след всички забавни истории, които прочетох hahaha Laughing А така много ми харесва това ведро настроение във форума, май излязохме от дупката Hug
Хубав ден ви желая  bouquet

# 102
Лек ден момичета и от мен!   bouquet Остават ми 2 дена до деня на М. и направо ме сърбят ръцете да направя тест  #Crazy Охх, ще устискам още малко! Пък и нещо яйчниците ме наболяват - как се моля да не е от М., а от онова дето толкова много искам! baby_neutral Успех на всички нечакащи тази седмица!  Peace

# 103
Снощи така ме разчуствахте с тия ангелски истории,че се наревах пред комп-а и се "от-логнах" да не наводня съседите.
За .:.Stef.:.  -- Тъжна съм защото 2-ри месец не забременявам(а обичам всичко да става от 1-вият път).
Но днес,момичета чета с по-голям оптимизъм!

# 104
  • София
А девойки, да ви кажа какво чух сутринта по радиото. Тази година юни месец съвпадал с някакво си влияние на Венера над Земята и за това юни месец бил най-подходящ за "хубав" секс. Да знаете, че от това ще да валят положителните тестове тия дни  Sunglasses
Днес казах на един приятел, че съм бременна. Той мисли, мисли и най-накрая заяви: "Май е време и ние с половинката да почнем работа по въпроса". Супер ми хареса като реакция  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт