Чистя носа с онова, дето се слага на прахосмукачката. Става за секунди и поне знам, че е изчистен добре.
Иначе след 4 инхалации ми се струва, че дишането на бебчо се нормализира и ми е малко по-спокойно. Ще продължим с тях поне 2-3 дена.
Имаме разни противоречия с нея и не знам как ще я караме занапред. Тъй като бебо плаче страшно много и ние мислим, че са колики, тя твърди, че не са, а са газове от неправилно хранене. Кърмя го, но съм тотаално объркана с това кърмене. Опитвам да спазвам режим на 3ч да го храня през деня, но всеки оът продължителността на храненето май ни е различна - от 15мин до час и нещо се е стигало... Та педито каза, че трябва да го кърмя 5-10мин, били му достатъчни, оттам нататък само поемал излишен въздух и ме ползвал за биберон. Е, опитах 1 ден да храня само по 15мин. Амк това дете полудя. Истеричен рев всеки път след хранене, търси да суче, гърчи се..беше ужасно. Сега го кърмя до когато иска той, като съм си наложила макс 30мин. Не знам кое е правилното решение. Вие на какъв принцип сте с кърменето? Мъчим се да разберем защо е този постоянен рев на бебо, но все още е неясно. Все си мисля, че са колики. Но не се проявяват по едно и също време и не траят определен интервал, понякога по цял ден плаче, присвива се, напъва се. Много е кофти.
Имаме разни противоречия с нея и не знам как ще я караме занапред. Тъй като бебо плаче страшно много и ние мислим, че са колики, тя твърди, че не са, а са газове от неправилно хранене. Кърмя го, но съм тотаално объркана с това кърмене. Опитвам да спазвам режим на 3ч да го храня през деня, но всеки оът продължителността на храненето май ни е различна - от 15мин до час и нещо се е стигало... Та педито каза, че трябва да го кърмя 5-10мин, били му достатъчни, оттам нататък само поемал излишен въздух и ме ползвал за биберон. Е, опитах 1 ден да храня само по 15мин. Амк това дете полудя. Истеричен рев всеки път след хранене, търси да суче, гърчи се..беше ужасно. Сега го кърмя до когато иска той, като съм си наложила макс 30мин. Не знам кое е правилното решение. Вие на какъв принцип сте с кърменето? Мъчим се да разберем защо е този постоянен рев на бебо, но все още е неясно. Все си мисля, че са колики. Но не се проявяват по едно и също време и не траят определен интервал, понякога по цял ден плаче, присвива се, напъва се. Много е кофти.
Имаме разни противоречия с нея и не знам как ще я караме занапред. Тъй като бебо плаче страшно много и ние мислим, че са колики, тя твърди, че не са, а са газове от неправилно хранене. Кърмя го, но съм тотаално объркана с това кърмене. Опитвам да спазвам режим на 3ч да го храня през деня, но всеки оът продължителността на храненето май ни е различна - от 15мин до час и нещо се е стигало... Та педито каза, че трябва да го кърмя 5-10мин, били му достатъчни, оттам нататък само поемал излишен въздух и ме ползвал за биберон. Е, опитах 1 ден да храня само по 15мин. Амк това дете полудя. Истеричен рев всеки път след хранене, търси да суче, гърчи се..беше ужасно. Сега го кърмя до когато иска той, като съм си наложила макс 30мин. Не знам кое е правилното решение. Вие на какъв принцип сте с кърменето? Мъчим се да разберем защо е този постоянен рев на бебо, но все още е неясно. Все си мисля, че са колики. Но не се проявяват по едно и също време и не траят определен интервал, понякога по цял ден плаче, присвива се, напъва се. Много е кофти.Препоръчани теми