Отговори
# 120
Еееееее, растете, душко!  Hug Heart Eyes Така ще е ...

Мерси на Звезди4ка за китките  Mr. Green

# 121
amei , расте детето така е.... ами като 1 мин идвай да ни казваш как сте, че ни липсвате Hug

Maika , е-е-е годинката си е годинка!  bouquet

# 122
Привети и от мен, слънчеви Момичета!

Нана, наистина май сте намерили общият език с Майкъл, дано го намерите и с хоум офиса! Peace

Майка, честита Ти форумска годишнина! Дано още има занапред такива! А вие в НЗ "кумара" ли казвате на сладкият картоф? Тук му казват "ями". Странно ми е как може да се смесват зеленчуци с плод/ ананас/, аз нещо не мога да го приема това, но това изглежда си е стил в готвенето и тук. Желая Ви с Томито бързо да се възстановите и да изкара страхотно съботно- неделните Рожденни партита! Hug

Свети, лек път и страхотни преживявания на ролерското състезание. И в понеделник те чакаме с подробен разказ! Hug

...на мен и в разделното интервалите са ми големи...особенно ако хапнеш месо ...
Мери, за да си осигуря необходимият голям интервал за обработка на месото, аз го приемам само вечер, и така стомаха има 12часа за преработката му! Peace Желая Ти да уредиш едно страхотно 2-дневно приключение за Жорката в Лондон. Вие с Татито много романтични срещи/ на летището/ си уреждате. А колко ще стойте в БГ? newsm78

Амейка, Шоколадчето расте, и с него и мамините навици се променят. Бъди гъвкава! Уредили се с кърмачески стикери в БГ? Hug

Звездичка, страхотен променящ и запомнящ аватар си имаш. Доста труд докато го откриеш но резултата си заслужава. Упорит човек си! Как върви английският? newsm78 А защо към ябълката сутрин не добавиш и един банан- това е страхотна плодово- засищаша закуска и помага на стомаха? Hug

Мариакара, я не се стряскай предварително. Че Ти ще бъдеш втори път мама- пътя е изпитан, а пък и Дидката пише че е по- лесно дори. Целувки за Янчето и погалване по коремчето от нас Даничка. Кога чакате мама от БГ/ юли ли беше/? newsm78

Джорджа, благодаря за стилната закуска, но защо си толкоз лаконична днес? Задачки ли са те подгонили? newsm78

Дидката, нормализираха ли се вече гърдите с кърмата? Препълват ли се или бебчо Ти изяжда всичко? newsm78

Макдирок, Ти докога беше на работа, нали Джулката е докрая на месеца на градинка? newsm78

Мамо Щтрумпф, ходите ли с малкият Смърф още на басейн? Hug

Ели, как е крачето на Емката? А защо търсиш толкова упорито тез статии и публикации? newsm78

Лек и хубав ден Ви желая!

# 123
Калида миличка,такъв лаф му ударихме днес в италинската темичка,че нямаше време да изчета всичко..и да се включа..много сме темпераментни...точно както страната,в която живеем!  Wink

# 124
Kalida,
 ами трябва да е един вид плод...затова , а бананите са много калорични..ама утре ми е плодов ден и съм се запасила с 2! Hug А английския го бутам... Rolling Eyes

Giorgia, темичката ви е страхотна! Heart Eyes

# 125
Ние какво ли не сме бистрили...ако се зачетеш назад..мамма миа..имаше един момент когато яката кръстосвахме шпаги!   Wink
Като ти е скучно-отскачай при нас!  Hug
И който друг иска,де..  Peace

# 126
Ние какво ли не сме бистрили...ако се зачетеш назад..мамма миа..имаше един момент когато яката кръстосвахме шпаги!   Wink
Като ти е скучно-отскачай при нас!  Hug
И който друг иска,де..  Peace

love001
  bouquet

# 127
...такъв лаф му ударихме днес в италинската темичка,че нямаше време да изчета всичко..и да се включа...
Джорджа, важното е че Ти помага да се освободиш от еднообразното всекидневие и грижите! Споделянето и разговора с приятели е първият начин за побеждаване на стреса, но това Ти го знаеш много по- добре от мен! Hug Лесни сме ние жените, за да изкараме стреса си или сълзите или лафче с приятелки и сме по- нови и по- весели!  Hug Да му мислят мъжете, те дори инфаркти могат да си докарат от проблеми в тях. Обажда ли Ти се Борянка, да не се е появил някой Холандец на хоризонта? Hug

... ами трябва да е един вид плод...затова , а бананите са много калорични...
Звездичка, ето това им е гадно на диетите- ограниченията и лимита които Ти поставят, а това понякога доста разваля настроението и те кара да погледнеш пак в хладилника. А за банана, си права че е калоричен/ ако е добре узрял, обаче, ако е по зелен не е чак толкоз критичен/ но наред с калорийте доста добре действа на стом- чревният тракт и пречиства орг-ма, а пък съчетан с универсалността на ябълката е страхотен енергиен booster за сутрешният Ти починал и изгладнял организъм. Аз съм на таз закуска вече 5год и съм доволна. Успех с диетуването! Hug

# 128
о калида много класива щерка имаш Heart Eyes  нашия тати е добре Laughing прибра се и  сега нямаме време за нищо Embarassed Crazy наваксме пропуснатото време  Embarassed
малкия е на седмото небе все е до баща си  newsm78
ще се чуем друг път дълга ме зове  bouquet

# 129
Kalida,
утре ще пробвам съвета ти!  bouquet  А те ( банана и ябълката )ако се хапват през час два запазват ли ефекта на "енергиен booster " ? newsm78
Забравих да ти кажа благодаря за комплимента за аватара ми! Hug Той всъщност е на червената планета Марс и тя е на моя зодиакален знак Party

Zai4enze
,"дълга ' е разбираем....и те пускаме в отпуска"появяване на татито" Whistling Hug

# 130
видях аз че  днес и ти си активта ама там дето писа аз не смогнах дори да прочита всичко  #Crazy взеха ми ума  newsm78
да са живи  и здрави   bouquetама и твоята картинка е супер  bouquet
нина , радвам се че си се разбрала с таткото и успех  Peace  bouquet

# 131
...А те ( банана и ябълката )ако се хапват през час два запазват ли ефекта на "енергиен booster " ...
Звездичка, аз не знам какъв е принципа и идеята на твоята диета, но според мен в основата на всеки хран. режим стой въпроса за намаляване на броя на храненията за да се помогне на организма в пречистването му. Така че Ти си решаваш за яденето през час/ това е "бременно" хранене всъщност, Ти нещо да не искаш да ни споделиш, а?/ Hug

о калида много класива щерка имаш ...
Зайченце, благодаря Ти! Да използваш пълноценно времето с Вашият Тати, защото той голям пътешественик се оказа. Целувки за щастливчето- Криси! Hug
А за Вашата темичка, наистина днес е доста "напрегната", и доста сериозни въпроси обсъждате- имена, детско възпитание, детското обучение на чуждите езици, работа и почивка, дори си имате и рожденник/ Макдирокче, да Ви е жив и здрав Татито, все така да се грижи за двете си принцески! Hug/ , имате си и член с нов ник, абе с една дума много сте темпераментни, както Джорджа сподели!  Peace

# 132
  • MERIGNAC, FRANCE
И аз се вясвам за малко, 4е днес не ми остана време  Rolling Eyes
Калида, не сме ходили на басейн, защото русна4ето е на гости на руската си баба за месец, но пък днес ходихме на следобедно парти в градината. Ама то от тър4ане след Смърфа, нищо не разбрах, не спря да лудее  #Crazy
Нана, все така да продължаваш с добрите новини  Peace
Хайде, до утре, отивам да се хоризонтирам  Hug

# 133
Ехо момичета, ще ме набиете ли ако си позволя да питам някои френски въпроси Sunglasses(ние нали сме малка агитка и си нямаме темичка)
Френски мами, от къде купувате дрехите на бебетата? Ще кажете , имаш си мома на 2 години, не знаеш ли? EmbarassedДа, за нея ми е ясно, но вече два дни се мъкна да търся за Гошко  baby_neutral бодита с къс ръкав размер 1 мес. и тънки летни дрешки и не намирам. Може би съм карък, но в Карфур и Монопри бодитата преди 3 месеца са с дълъг ръкав, а дрешките са супер дебели от тази плюшената материя?
И да ви питам гледате ли сутрин Les maternelles по 5-та. Ако, не препоръчвам ви го, много ценено и от професионалистите предаване за аудиторията на младите майки. Днес говореха за контрацепцията, миналата седмица хванах едно за кърменето. Интелигентно направено е, разглежда по-скоро психологичната част на въпросите, не схеми за кърмене или разни такива практични съвети...

Дидка, аз не от твоя разказ се изплаших, малко неумело съм се изразила вчера, от десетина дни съм се спекла нещо. Абе вярно, че ми е за втори път...ама точно заради това, защото знам какво е, вторият скок с парашут бил най-труден. Confused
мери, аз не само, че няма да откажа упойката, ами и това ми е голяма грижа-да не отида прекалено късно и да я изпусна. Тя ми е единственото успокение.
Е, няма да ви натоварвам с моите нерви, всъщност положението не е чак толкова страшно, нямам време да мисля за това. Просто се учудих, че миналия път имах голямо доверие, а сега уж знам, че всичко минава и отминава и въпреки това ми е едно ...гадничко.

Калида
, ако нашето бебе беше момиче щеше да е Дана Wink Много голяма изглежда твоята сладурана, да я нацелуваш!

нана,
честито за напредъка , дано да потръгнат нещата...

# 134

Майка, ... А вие в НЗ "кумара" ли казвате на сладкият картоф? Тук му казват "ями". Странно ми е как може да се смесват зеленчуци с плод/ ананас/, аз нещо не мога да го приема това, но това изглежда си е стил в готвенето и тук.

Аз не слагам никога плод в крем супите, но този път просто сложих замразен микс, а в него /поеже е за китайски манджи/ имаше малко ананас. Определено не навреди Simple Smile
А кумарата си е туъкашен сладък картоф и мисля 4е е разли4на от това, за което гоеориш. Има я 4ервена, оранжева и жълта /златна/. А може и да е същото ...  newsm78

А ето какво намерих за ямс:
In the United States, sweet potatoes (Ipomoea batatas) are often referred to as "yams". Sweet potatoes labeled (incorrectly, according to some) as "yams" are widely available in U.S. grocery stores. True yams are only found in specialty markets such as those that serve Asian or Caribbean communities.

In contrast, people in New Zealand use the word "yam" to refer to the oca (Oxalis tuberosa), and the word "kumara" to refer to the sweet potato.

Калида, аз ли4но съвсем се обърках ве4е. Но тук така наре4ената кумара масово се употребява и е по-популярна от картофите.

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 04:54 от Maika

Общи условия

Активация на акаунт