Отговори
# 90
 newsm78 Според мен може и да няма голяма разлика...опитай първо с мъничко..да не стане някой фал.
 А за Дубровник била съм там миналата година на сватбеното пътешествие  Peace   супер е!  Wink ..Но сега няма да имаме възможност..ще сме в Истрия,което е до Словения и оттам до Дубровник са около 500 км.А и нали сме с родителите ми..те не биха изтърпяли такъв път.. Rolling Eyes
  Хайде лека вечер на всички!   Hug
  bouquet

# 91
.. Дидке, не можах да разбера от това:
Цитат
дойдох си на Рс-то ... зачаках и записвах
какво си записвала ? newsm78 Embarassed
  bouquet

ЗАписвах през колко време са ми контракциите - обеснявам  Naughty да знаеШ  Hug че като дойде при теб да не се чудиш или обременяваш с помнене на минутки Mr. Green

Джорджия, много сладък и красив аватар си имаш

Нана, надявам се и вярвам, че този път таткото няма да прави проблем и ще ти е от полза Peace
Дай Боже всичко да се нареди и след няколко дни да почерпиш  Hug

....май само за ядене мисля и ще трябва да влизам в редиците на звездичка....и на диетките - чувствам се като прасенце Tired

Калида, да нацелуваш малката сладка Даничка от ВикО и мен - сладурка мамина Heart Eyes
Ох  ooooh! на всеки искам нещо да напиша...ама после Wink

# 92
Kalida , как се сети точно за това:
Цитат
Звездичка, да си изчислиш добре почивката от циклите да съвпадне с посещението при мама в БГ, защото там на какви изкушения ще бъдеш подложена... Hug
Страшна си ( в най- добрия смисъл) Heart Eyes ...ами ако чакам да ми мине и 3-ия цикъл ще трябва да си ходя чак в края на септември, а фотогава едва ли бих издържала! smile3518така, че ще трябва и в България да се ограничавам...ама аз като ми остане малко и не се отказвам! На изкушенията казвам  Naughty и обръщам гръб  Crossing Arms ... или поне така си мисля  ooooh!

ДидКа баНДитКа , добре си ми дошла , когато се наканиш в моите редици, ама аз съм сигурна, че след време майката природа ще си свърши работата -  толкова си сладка като бременна, не вярвам  сега да си по- зле! Hug  bouquet Heart Eyes
Благодаря специално за инфото...аз от сега си правя папка с " много важна информация", ама като ми дойде времето съм сигурна, че ще задавам 100 въпроса в минута.. такъв съм подробчо, че няма повече на къде повече  newsm03
  love001

nana_cool
продължавам да ти стискам палци от все сърце! Praynig И утре пак да ни докладваш, че не спирам да те мисля!  bouquet

Giorgia , представям си как ще се радват родителите ти! newsm68 Ние като заведохме мама в Париж и тя:" newsm45  ох осъществявате ми една мечта" и после като и казахме още на колко места ще я водим те беше ей така #Crazy Никога няма да забравя колко беше щастлива! Hug

# 93
...Но сега няма да имаме възможност..ще сме в Истрия,...
Джорджа, прощавай! Преди време Ти писа за това планувано пътуване до Истрия, но аз съм забравила. Аз сега всичко в Хърватско свързвам с Дубровник, след като една мама от Отчетните се върна от там и видях колко е красиво там. Прощавай отново и лека вечер/ всъщност не е ли рано за лягане сега? newsm78/!  Hug

Дидка, и твоят аватар е супер. Мирото с мъничето- красива снимка! Hug А за диета изчакай малко, докато му свикне стомахчето на бебчо към кърмата Ти! Благодаря за цунките за Даничка, връщаме ги за бебо и бати! Heart Eyes

...Никога няма да забравя колко беше щастлива!...
Звездичка, преполагам колко добре си се чувствала, когато си усетила че допринасяш за чуждото майчино щастие! Незаменимо усещане е това, да можеш да дадеш на другите малко щастие! Hug

# 94

Звездичка, преполагам колко добре си се чувствала, когато си усетила че допринасяш за чуждото майчино щастие! Незаменимо усещане е това, да можеш да дадеш на другите малко щастие! Hug

Много верни думи! Hug  bouquet

# 95
Привет банда
Дидонке
пак страхотен аватар  Grinning Hug

Нана
стискаме палци, няма начин да не стане  Hug

Звезди
аз пак да те настъпя по мазола  Mr. Green та за височината ... колко  Wink Mr. Green

# 96
А аз бих стърчала 5 см над теб..

Аз веднага си изказах, Eli cz ,хич не съм от срамежливите дето им трябва покана  Crazy ...ама ето например за снимки си изказах, че не знам кога ще пусна понеже трябва да ми дойде от вътре... импулса ми е втора ( или май наи-първа )природа Crazy Mr. Green

Ах ДидКа баНДитКе , какъв затрогваш аватар имаш.... Hug  bouquet Heart Eyes

# 97

Аз веднага си изказах, Eli cz ,хич не съм от срамежливите дето им трябва покана  Crazy ...ама ето например за снимки си изказах, че не знам кога ще пусна понеже трябва да ми дойде от вътре... импулса ми е втора ( или май наи-първа )природа Crazy Mr. Green

ааа веднага не, това по късно си го добавила  Wink Laughing ама аз  не съм го видяла  Embarassed Whistling Mr. Green
хехехех хареса ми и това за голямата тълпа  Laughing

# 98

ааа веднага не, това по късно си го добавила  Wink Laughing ама аз  не съм го видяла  Embarassed Whistling Mr. Green
хехехех хареса ми и това за голямата тълпа  Laughing

newsm78 Така ли? #Crazy а-а-а бях се ококорила за пчелите и осите и натиснах"публикувай" и после се сетих за нивото на реката в саниметри ( нали за това говорихме?  smile3534 ?), че се върнах  да дописвам! Hug  bouquet

# 99
Смърфи
търсих търсих инфо, обаче никъде не намерих да има зависимост между комарите, пчелите и осите  Rolling Eyes
ей тази статия най богата ми се видя на инфо
http://www.duma.bg/2006/0606/240606/socialen/soc-4.html

# 100
Здравейте и от мен в късния час!
Да се отчета егоистично, че сме си тук, не съм родила, не сме се преместили...само дето имам много писмена работа да довършвам(нали излязох в болнични по-рано  от предвиденото) и си налагам самодисциплина, че след седмица -две няма да съм в състояние да я върша.

нана-стискам палци всичко да се оправи, надявам се да удържиш и на това изпитание, и то да бъде последно , дéа се радвате после на спокйствие и положителни емоции. Hug

Леле, Дидката, изпаднах в паника от разкара ти  Embarassed Embarassed Такова шубе ме е обхванало, не е истина, а първото ми раждане беше перфектно и самото то и после възстановяването. Женски бременни нерви, какво да ги правиш! Леко възстаниовяване ти желая, сигурна съм, че вече си забравила болките!

Поздрави на всички !  Hug

# 101
  • France - Toulouse
Здравейте на бързо и от мен, писах писах и нещо вси4ко се затри, но не съм голяма спецка още с форума.
Относно работата ми наистина е интересно, у4ила съм Business Administration в Paris, след като завърших работих малко за една голяма косултантска фирма, няма да и казвам името да не им правя реклама и след това Airbus, определено Airbus ми харесва пове4е въпреки 4е има доста натоварени периоди.
Мери ти до Filton ili Broughton си близо?
Тази диета с ориза много инересно зву4и ще взема да я пробвам като се прибера от съзтезанието.
Калида, стягам багажа и е доста сложно трябва да се носи минимално багаж, а пък междужременно трябва спален 4увал, дюшек, все пак да има как да подремне 4овек между 2 щафети. На Philippe глезена се подобрява.
Все забравям да ти кажа много е сладка малката Дани4ка на снимката, а и името и е много хубаво, хем българско, хем добре зву4и на 4ужд език, аз нали съм Светослава и ми е много трудно да обяснявам как се изговаря пък как се пише , та това  името да зву4и добре на друг език си е важно
Разказа за раждането на Дидка ми беше много интересен, а ти дидке си голям герой, скоро родила с бебе и малко дете намираш време да пишеш.
Поздрави и до скоро

# 102
  • MERIGNAC, FRANCE
Мерси, Ели   bouquet
То от толкова болести страх да го хване 4овек  Confused Дано в БГ да са напръскали срещу комарите.

# 103
А при вас доказано ли е ,че е алергия към комарите? Нашият педиатър говори по-скоро за силна реакция, която отминава с израстването, не за алергия...

# 104
mariakara,
недей да се панираш, все пак при всички е различно, нали? Hug Hug

svety , л а трудно ли беше да учиш в Париж? Мразя да стягам или разопаковам багаж... ooooh!  Обаче на теб пък за какво ти е диетка?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт