Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Китайските паралелки в 138. СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски"

 • 10 985
 • 129
 •   1
Отговори
# 45
 • София
 • Мнения: 1 018
Радвам се на възможността да Ви включа виртуално в нашето прекрасно тържество, което проведохме на 15.02.2020 г.!

# 46
# 47
# 48
# 49
# 50
# 51
# 52
# 53
# 54
# 55
 • sofia
 • Мнения: 413
Не препоръчвам, много е слаба подготовката.

# 56
 • Мнения: 58
Не препоръчвам, много е слаба подготовката.

Здравейте, много общо казано, може ли повече подробности? Благодаря!

# 57
 • София
 • Мнения: 1 018
Не препоръчвам, много е слаба подготовката.
Регистрацията Ви е от един ден насам и сте я направила/направил САМО, за да напишете мнение тук. Аз не бих могла да предположа кой се крие зад анонимния Ви профил - представител на конкурентно училище? Със сигурност недоброжелателен човек, който е решил, че е редно да унищожи всичко, което с колектива ни сме постигнали. За щастие, имаме много добър начин да се защитим от такива, като Вас. Имаме практика на отворени врати постоянно и по всяко време за всеки родител, който пожелае. Свържете се с мен на лични, елате с Вашия седмокласник, послушайте часовете ни, вижте атмосферата, говорете с учениците ни и учителите. Мисля, че именно по този начин е редно да се прави информиран избор. Що се касае до подготовката, която аз и екипът ми даваме - такава няма равна не само в България, но и на световно равнище в областта на китайския език, доколкото миналата година имаме ОСЕМ ученика от осми клас, покрили ниво 3 за по-малко от година учене. Това ниво бе обмисляно като изходно ниво по езика в ДВАНАДЕСЕТИ клас в новите учебни програми.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 16:54 от Zanda Ksurik

# 58
 • София
 • Мнения: 1 018
138. СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски"

Започва доставка на обедна храна по домовете за учениците от 138. СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски", за семействата им и за възрастни хора.
Отворена е платформата за дигитално закупуване на училищни купони Healthy school https://healthyschool.orak365.net/ , в която се предлага възможност на семействата да поръчват от кетъринг менюто на 138. СУЗИЕ обяд за вкъщи.

Могат да се поръчват и повече на брой порции, които да обслужат всички потребности за изхранване на семействата, а доставката на адрес ще бъде изпълнявана безплатно от фирма партньор при най-строги мерки за дезинфекция и спазване на всички изискванията за хигиена и предписанията за пълна безопасност.
Чрез системата може да бъде подарен и обяд на възрастен човек.

Правим следните пояснения:
- От регистриран родител – поръчка на обяд за свое дете, учещо в 138. СУЗИЕ или за други деца на същия адес (след въвеждане данните и алергени за тях можете да отворите профили на всички ваши деца независимо дали учат в 138. СУЗИЕ). В следващите дни ще бъде реализиране опцията за поръчка от вас към трети лица на друг адрес (други деца в нужда, близки възрастни или непознати самотни хора).
- Нерегистрирано лице (родители на ученици от 138. СУЗИЕ, родители на ученици от друго училище ) следва стъпки за регистриране на профили и за поръчка:
https://smartercard.bg/Hel…/Rukovodstvo_smartercard_bp2.pdf…
(при възникнали пречки звъннете на 0886 002 209).

Заплащане – само чрез използване на кредитна или дебитна карта, което гарантира липсата на контакт с хора.
Предаването на храната – по безконтактен начин – доставя се до вратата на дома и се предава без да има контакт с получателите; при заявка ще получите инструкция за безконтактното предаване.
Транспорт – безплатен за получателя; по хигиеничен и безопасен начин.
Подготовката на храната – при строг контрол и наблюдение от Агенцията за безопасност на храните и Столичното РЗИ.

В създалата се ситуация, се наложи да реагираме и да приспособим максимално бързо учебния процес към новите условия. Всички ученици продължават обучението си пълноценно, благодарение на възможностите, които предлага интернет и бързата и професионална адаптация на преподавателите.

Благодарим на нашите партньори от @ОРАК, @Mastercard, @Yellow Taxi и @Joe Catering които спомагат за дигитализирането на още един елемент от живота в училище, който ще улесни максимално родителите и ще направи услугата на Healthy school достъпна и вкъщи.

Иновативна дигитална платформа, улесняваща процеса по закупуване на училищен обяд за децата, като спестява време и усилия. Сега, грижейки се за обяда на своите деца...
https://healthyschool.orak365.net/

# 59
 • София
 • Мнения: 1 018
Ето че настъпи моментът да се разделим с нашите изключителни дванадесетокласници!

Пет години вие ни радвахте с таланти, чар, хъс и заразително веселие. Пет години бяхте наши другари и партньори и съградихте с нас не само китайската паралелка, но и допринесохте за развитието на цялото ни училище, защото танцувахте, играхте, пяхте, промотирахте, водехте събития, озвучавахте всеки концерт. Заразихте с плама си всички, защото активно участвахте в ученическия съвет!

Мило ни е и леко тъжно да се разделяме с вас, още повече дистанционно. Но се надяваме да запомните всички ни с цялата ни обич и подкрепа. Затова подготвихме поздрав за вас от осми клас и учителите по китайски език.

На добър час, скъпи колеги!

https://www.youtube.com/watch?v=bul4etPfEQY&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт