Януарски сладури VІІ

• 10 125
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Честит ДЕН, ДЕН на Аса!!!
Желая ти много усмивки и щастливи мигове с твоето семейство!!!

# 91
Аса Честит Рожден Ден!
Желая ти да си здрава и щаслива   bouquet

# 92
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 93
  • София
Здравейте всички!
Ева е добре, оказа се поредния летен грип, който протичал с висока температура и болно гърло. За щастие аз високата Т съм я пропуснала - била е 39.6 ooooh! и мъжа ми доста се е стреснал. Ама лекарката, която са посетили в провинцията веднага е предписала антибиотик и то оспамокс, който ми се струва, че е силничък. Добре, че не са и го дали, а са давали само предписания нурофен, защото нашата педиатърка каза, че няма нужда от антибиотик.

Пазете слънчицата, че всякакви гадории върлуват! На Ева отново двата и показалеца са непрекъснато надълбоко в устата и сега се чудя дали е заради сливиците или ще я мъчи нов кътник newsm78

# 94
Mia, дано Ева бързо да оздравява

Алекс също е болен. Кашля, носа му тече - поне няма температура. Вчера се буди през нощта на няколко пъти, което не му се е случвало откакто беше едномесечно бебе. Надявам се тази вечер да спи по-спокойно  Praynig

Ето и мерките на Алекс от консултацията - 11 килограма и 82 сантиметра  Grinning

# 95
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте момичета, ние се върнахме от морето вчера.
Ако ви се гледат снимки - http://www.bgphoto.net/AddPhotos.aspx?UserId=12846&AlbumId=60750
Днес Габи е зле - разтройство и температура, отказва да яде, непрекъснато и се спи и много мрънка. Утре мъжът ми ще я води на лекар, че аз съм на работа.

# 96
  • София , Монтана
Здравейте майчета сега се включвам и аз към вас нека се запознаем,аз сам Петя а дъщеря ми е Кристияна тя е родена на 07.01.2005г. Сега е на 1г.и половина в момента не мога да публикувам снимки.Сега броя на януарските сладури се увеличи с още един. Hug  newsm03

# 97
Добре дошли на Кристияна и Петя   bouquet Hug

# 98
  • София
Деси, страхотна е Габи. И с банския и гордо яхнала понито, но с розовата рокля без гръбе направо малка лейди Heart Eyes Особено на снимката с петуниите: то рокля, то къдрици, то обици, то цветя...романтика от всякъде Wink

Петя и Кристиана добре дошли в темичката Hug

# 99
Деси, Габи е голяма сладурана, разгледах снимките няколко пъти.

Аз като водя Мина на басейн, тя непрекъснато иска да е във водата. Хич не я интересува нищо друго, тича и въобще не и е на акъла, че ще падне. Аз обикновено я хващам на ръба  Close След един такъв "плаж" се чувствам като парцал.

# 100
  • Sofia
Здравейте, ние ходихме през почивните дни до остров Виктория и на връщане видяхме косатки - там че си беше красиво и супер организирано си е ясно ама косатките ми бяха само в мечтите да ги видя.

Аз си намерих белата с басейн в къщи - ужас не мога да изкарам Тея от него, а Виктор пък не мога да го вкарам. Реших да ги разхлаждам че тук е невероятна жега, но уви всеки си е с мнение по въпроса макар и на толкова крехка възраст.

Деси Габи е страхотна на морето. Добре сте си изкарали 3-цата.

Добре дошли на Кристияна и Петя

# 101
Добре дошли в темичката на Кристиян и Петя   bouquet

Деси снимките ви са много готини. Габи е станала още по-голяма сладурана  Heart Eyes

# 102
Деси къде бяхте на море? В Несебър ли?

# 103
На Черноморец, не бяхме сами а с кумовете ни и тяхното момиченце. То е родено на 26.04.2005 г. и станаха големи приятелки с Габи.
Имам въпросче до мамите ходили тази година на море. Направило ли ви е впечатление, че на плажа децата се побъркват? Габи стана ужасно палава, опитваше се да се налага и доста плачеше. Същото правеше и другото дете. Ние помислихме че е от слънцето и смяната на климата.

# 104

А на мен по снимките ми заприлича на Несебър  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт