Януарски сладури VІІ

• 10 127
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Има доста снимки от Созопол, където ходехме следобед на разходка. Може те да са те заблудили.

# 106
Има доста снимки от Созопол, където ходехме следобед на разходка. Може те да са те заблудили.
Сигурно така е станало  Crazy

Ние с Алекс днес бяхме в зоологическата градина. На него там много му харесва. Като зазяпа някое животно и може да си откарааааааа Аз си мислях, че още е малък и животните (особено защото са далече и не може да ги пипне) няма да са му интересни. Но се оказа, че греша и сега сме редовни посетители на зоопарка  Grinning
Вие водите ли децата в зоологическата?

# 107
  • На небето
На Черноморец, не бяхме сами а с кумовете ни и тяхното момиченце. То е родено на 26.04.2005 г. и станаха големи приятелки с Габи.
Имам въпросче до мамите ходили тази година на море. Направило ли ви е впечатление, че на плажа децата се побъркват? Габи стана ужасно палава, опитваше се да се налага и доста плачеше. Същото правеше и другото дете. Ние помислихме че е от слънцето и смяната на климата.

Не знам дали е от плажа или от възрастта ние живеем на море, но сме ходили само 1 път на плаж, но Давид също е станал ужасно палав и инатлив, все гледа да се налага, той да командва паради и въобще голямо тръшкане и мрънкане. Инат до няма и къде и все гледа на пук да прави, станал е много палав и по цял ден бели прави, че и вече бяга като за световно, едвам го хващам. Взима ми здравето и акъла.
Ние сме луди по всички животни и повечето ги познаваме, че някой и имената им казва, но при живи животни го е страх да ходи. Луда работа, ще ме удуши да ме стиска и не смее да се доближи до тях. А уж е мъж. Но пък иначе много говори, сутрин като се събуди и се започва едно бърборене, и спира чак вечер като заспи, щом млъкне за мен това е знак, че е заспал. Вече знае повече от 40 думи и даже се опитва прости изречения да сглобява от рода „мама нани (мама спи), тати коуа (тати е в колата), бати коуеуо (бати кара колело); бау-бау ам (кучето яде), тати ади (тате хайде)и т.н.” Така му се иска да води смислен разговор с мен и аз като се опитвам да му отговарям той се чувства много добре и почва по усърдно да се опитва да ми обяснява нещо смислено, но с бедния му речник трудно се получава диалог.

# 108
Миналата година я водихме, но тогава май нищо не разбра. Беше планирано вчера баща и да я заведе, но се наложи да закара братовчед ми в Ботевград да се запише в МВБУ студент. Може би тези дни или в неделя.

# 109
  • София
Аз чакам да излезе в почивка детската кухня и тогава да идем до зоопарка. Макар, че то при всички случаи сигурно ще е през почивните дни.
Ева се чувстваше добре на плажа. Окопаваше се и си пазеше играчките, някойда не се докосне до тях Mr. Green Сигурно защото и беше топло и това я правеше мързелива. Ставаше палава след 18:30 вече, когато решаваше, че може да ходи по кърпите на останалите хора. За щастие тогава вече бяха останали по-малко.

# 110
Тинка, разби ме направо с речника на Давид  Crazy Браво на него!  Алекс знае 10тина думи  Confused А на мен така ми се иска да проговори  вече:pray:

# 111
  • На небето
Тинка, разби ме направо с речника на Давид  Crazy Браво на него!  Алекс знае 10тина думи  Confused А на мен така ми се иска да проговори  вече:pray:

То да ти кажа и аз не вярвах, че толкова бързо ще се научи; всеки ден учи нова дума, направо ми взима акъла. Но лошото е, че не всички думи знае кога да ги използва. Казва ги, знае им смисъла, но още не ги ползва по предназначение повечето думички които може да казва, така, че не ми от голяма полза, но поне се разбираме някак.  blahblah  newsm78   yes

# 112
  • София
Здравейте!
Много отдавна не съм писала, ама то няма какво особено....
Започнахме да вземаме храна от кухнята миналия месец, но честно казано не съм очарована, в сравнение с кухнята в Русе, тая е много зле  #2gunfire
Бяхме малко на гости на бабите миналите две седмици и не бяхме в София, другия месец май пак им се очертава гостуване, ама незнам кога  hahaha като реша, ще им кажа  Laughing

Тинка, браво на Давид, ние сме много зле с говоренето, постоянно си бърбори, но е нещо нечленоразделно и неясно, смислените му "думички" са много малко....

ДейзиГ, много сте хубави на снимките, а малката каква принцеска е  Heart Eyes .... как ми се ходи и на мен на море, ама тази година може и да го пропуснем.

Вие водите ли децата в зоологическата?
Ами бяхме ходили май месец, но Влади не беше кои знае колко впечетлен.

# 113
И Самуил е с репертоар от около 5-6 думи, които успявам да разбера. Другото му е безсмислено бърборене, поне за мен де  Laughing
Де що види патица, птица, куче, за него си е па-па. Даже днес, клекна до един храст и си почна с па-па-то. Като се доближих и видях, че е застанал до скакалец, голям колкото врабче  Shocked Такова животно виждам за първи път в живота си и сега ме побиват тръпки, като си спомня  Sick

# 114
И Алекс бърбори по цял ден неразбираеми за мен неща  Confused Днес дълго повтаря ЗАЩО само, че на английски. Не го казва с цел да попита нещо, а просто си го повтаря. Та незнам дали знае думата или е случайно попадение.

Ние днес ходихме в една библиотека, в която организират групово четене. Една жена чете детски приказки, а децата се предполага, че слушат. Ние стояхме не повече от 5 минути. Научих само, че Алекс е малък все още за такива мероприятия.

Kейси, аз такива скакалци съм виждала в по Черноморието и мен все още тръпки ме побиват като си ги спомня  Crazy

# 115
  • Sofia
И Тея не е никак добре с говоренето. Има си няколко любими думички дето се използват за всичко - само не като е гладна /тогава си казва ам-ам/. Но пати е универсално за всички думички започващи с П, коте за доста думички започващи с К, тати пък е всичко до което се е докоснал баща и и тя го е видяла. Странното е че от време на време казва някой думи много хубаво, но след това не ги повтаря и не ги използва. Понякога казва много хубаво още като не и стигне я водата, я храната или сока. Вчера пък каза Тати чука - баща и чукаше едни плочки. От Виктор чува пък думички на английски и тях ги включва и то с много добро произношение. Но най-често си бъбри нещо нерзбираемо на себе си или на мен и аз се опитвам да се включа като си правя собствени интерпретации на "казаното" от нея.

# 116
  • Варна
Здравейте момичета Hug Hug Hug!
Ние бяхме на вилата за една седмица, после изпращахме таткото на поредното плаване и вече сме тук.
Мишката също не говори/не се е метнало на мен това дете Crossing Arms/. Казва как правят животните, казва зайче, зайче-байче, боже-боже, айде, опа и де/две годинки/и някакви неразбираеми китайски думи, с китайска интонация Joy. Тази сутрин ме изненада с нова дума/има десетина декоративни слончета на една полица/, посочи ги и каза "сонче" Simple Smile.
Ще проговорят, няма къде да ходят.
Целувки на всички сладки януарчета Heart Eyes!

п.с. Деси, Габи е много хубава на последната "фотосесия" Heart Eyes

# 117
Има шанс скоро време нашето семейство да се увеличи. В събота си направих тест и  EFP
Доста съм притеснена, защото от морето се върнах с ужасно течение и се лекувах една седмица. Май е още рано да хода на лекар сега съм по средата на 5 г.с.

# 118
  • Варна
Има шанс скоро време нашето семейство да се увеличи. В събота си направих тест и  EFP
Доста съм притеснена, защото от морето се върнах с ужасно течение и се лекувах една седмица. Май е още рано да хода на лекар сега съм по средата на 5 г.с.

Честито Деска Hug!Дано всичко да е наред  bouquet! И аз на теория много искам, но като погледна онова щуравото дето не може 30 секунди да седи мирно, желанието ми отлита към по-бъдни години Simple Smile.

# 119
Кате миналия месец поръчах на майка ми да купи тест и тя пребледня. Много се шашна като разбра, че има такава вероятност. Ние още не сме казали на родителите точно заради това. Иначе ще имам помощ, защото майка сега е по майчинство с Габи и смятам да си седи в къщи поне до третата и година. Така ще се застъпят малко нещата и после ще и прехвърля и второто, живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт